Watkins

I'm a crappy bloggare. Har ganska så många gånger under dom här dagarna undrat hur jag ens orkar ha kvar bloggen, jag har ju typ ändå aldig tid och blogga. Men sånt är livet ibland, jag kommer nog in i bloggandet igen såsmåningom.

Iallafall så var vi i stockholm igår med klassen. Ni kan ju tänka er mig i Stockholm, jag som blir lycklig av att gå ut i min egen trädgård och se lamporna i vårt träd. Julpyntningarna i Stockholm är ju lite extra. Går ju inte att jämföra med tex London, det kan man kalla något extra. Men vi bor ju trots allt i landet lagom så vad kan man förvänta sig.

Det har varit mycket om Liselotte Watkins nu på sistone. Hon har varit mycket uppmärksammad av olika tidnignar och bloggare bland annat. Nu till jul har hon gjort ett antal illustrationer för rädda barnen, alltså dom säljs och pengarna går dit. Det speciella med henne är väl framförallt hennes stil, och han gjort så mycket på så många olika områden. Hon har illustrerat modefoto och smycken, hon har gjort tapeter, designat kläder och gjort tygtryck.

Överst kläder från Miu Miu med Watkins tryck och under typiska illustrationer.

Puss och hej


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0