Things I can be

Idag blev det lite rock över det hela kände jag. Det går inte att inte få det att se rockigt ut när man har skinnjackan och leopardlegginsarna men dom är så jäkla snygga ihop så jag måste. Sen har jag ioförsej inget emot rockig stil men det är inte riktigt så jag är just nu. Eller jag har ingen riktig bestämd stil, jag har lite av varje. Så ja, jag tycker ju det är snyggt värre, så varför inte!

Älskar dom gröna strumporna ohja. Tänkte ha mina röda pumps också, men eftersom vädret inte är på min sida blev det uggsen istället. Fast det var skönt, är som att gå runt i tofflor så det var värt det.

Nu har jag bara tre korta saker att säga.
För det första; av dom bilderna jag har sett så var det inte särskilt mycket fina klänningar på Oscarsgalan (eller ja det var inte många som hade fina klänningar på sig). Den här på Amanda Sayfried är okej för jag älskar stora rosetter och oranget just nu.

Men annars var det inte mycket fint. Och som väntat körde Kate Winslet på gudinnemodet med en lagom draperad klänning med ett axelband. Hon kör hårt på det, har alltid gjort och kommer alltid göra (om man får leka lite spågumma).

För det andra VAD ÄR PUNK I DOM HÄR KLÄDERNA?!

Visst jag älskar Luellas kläder, men det är väl ändå inte så mycket punk över det här (som hon själv säger att det är) eller har jag missförstått allting?

Och för det tredje; nu blirre kungligt bröllop. Hoppas Victoria väljer en fin klänning, men av nån anledning känns det som att det kommer bli fel....

Puss

Kommentarer
Postat av: Anonym

Men det där är väl inte Kate Winslet, det är ju tjejen från Mama mia the movie. Kate Winslet är ju tjejen från titanic om jag minns rätt. Aja, what ever klänningen var snygg;)

2009-02-25 @ 13:46:54
Postat av: therese

haha nej jag vet, ovanför bilden står det att det är amanda sayfried, under har jag börjat prata om något annat bara:)

2009-02-25 @ 21:16:20
URL: http://theresegarderob.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0