elle

"ELLE och H&M:s stora designtävling!

Nu är det dags för ELLEs mest populära tävling igen. Inför ELLE-galan 2010 ger vi dig som läsare chansen att designa dig egen drömoutfit som H&M designteam i samarbete med dig sedan syr upp i ett unikt exemplar.

Du får sedan vimla i din egen design tillsammans med Sveriges modelit på Grand Hôtel i Stockholm den 29:e januari när det för 13:e året i rad är dags är presentera och fira alla vinnare på ELLE-galan 2010.

Vinnaren kommer dessutom att få ta med en vän och tillsammans får ni en heldag i Stockholm och övernattning på Grand Hôtel. Under dagen står en hel rad aktiviteter och presenter på schemat.

Kanske är det du som är Sveriges nya stjärndesigner?

maja_designvinnare
Förra årets vinnare Maja Milisavljevic i sin gröna vinnarklänning.

Så här gör du för att vara med och tävla:

Använd din kreativitet till max. Tyger, skisser, färger, former, paljetter. Designa sedan på valfritt sätt din drömoutfit. Skicka in ditt egendesignade bidrag till: [email protected] eller skicka per post till: ELLE-galan 113 93 STOCKHOLM skriv: ”Min egen design” i ämnesraden eller på kuvertet.

Bidragen ska vara inne senast den 25 november. De tio finalisterna presenteras sedan här på elle.se så att du kan vara med och rösta på din favorit. När vinnaren är utsedd presenteras personen här och designresan påbörjas kort därpå.

Vinnaren får räkna med 2-3 besök i Stockholm för att träffa ansvariga designers på H&M.

Vinnaren utses av en jury bestående av representanter från ELLE och H&M. Juryns beslut kan ej överklagas och priset går ej att byta mot kontanter, flyttas eller överlåtas på annan person. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Anställda på ELLE eller H&M får ej delta i tävlingen."

NU ÄR DE DAGS IGEN! börja rita nu o skicka in era bidrag, lovely!
(inlägget är taget från ELLE.se)
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0