??

Ehm det var nååånting jag skulle göra imårrn... jag kommer inte riktigt ihåg va de va bara... tror de va en ganska stor grej, ganska överdriet askul grej...

JOoo just ja, jag ska till idre för fan!
Ses nästa vecka suckers

hårfin

Det här har faktiskt inte hänt mig på väldigt länge: jag vet inte vad jag vill göra med mitt hår. Nu har jag gjort hela få det blont-över-sommarn-tona-rött-färga-brunt-klippa-lugg planen jag gjorde upp förra vintern. Nu då?
Jag vet verkligen inte. Jag skulle kunna tänka mig rött... jag skulle kunna tänka mig svart, brunt eller göra det lite ljusare. Och frisyr... nej jag vet inte, jag har en plan vid sidan om som går ut på att jag ska få långt hår sa att klippa kort är väl inte riktigt aktuellt. Så vad mer kan man göra?

Gå mot blondare och snelugg...

och sen mittbena?

Behålla det mörka och helluggen ett tag till?

Kanske röd toning igen?

Eller som här från förra våren; lite gyllenbrunt?

Nej det är BARA svårt att bestämma.

sofia härd den lilla bönan

Två saker gjorde så jag kände ångest långt in i ryggraden idag;
1. Jag la 99 kr på ett par helt vanliga svarta bomullsleggins.
2. Jag gick genom stan, och gick verkligen bara genom stan, och gick alltså inte in i någon butik alls. Jag verklugen kände hur plånboken skrek SPENDERA! åt mig.

Och angående första punkten, det som egentligen var värst, det var hur mycket jag älskade dom när jag satte på mig dom i provrummet. Jag kände ren och skär kärlek. Lite hemskt med tanken på att det bara var ett par vanliga svarta bomullsleggins. Nej, jag får helt enkelt vika ner mig; mina svarta bomullsleggins kommer jag hålla mycket kärt till den dagen dom spricker. Det var alltså ett bra köp (fast vill inte riktigt erkänna det).


DAGENS var ett bra tag sen, men idag har jag hittat en person som förtjänar den; Sofia Härd! Herregud, kan ju inte låta bli när tjejen har precis samma problem som jag hade i höstas (fortfarande har?); hon kan inte gå in i en butik utan att sen komma ut ur affären och fråga sig själv "Hur hände det här?" och kolla på sina fulla kassar. Det är så det ska va. Super!

Puss och hej

modekungen

Kolla in modekungen, man kan i princip hitta det mesta där. Rätt så dyrt men man kan kolla rean lite för jämnan så kan man nog hitta fina grejjer för överkomliga priser. Finns tex två par balmain-klackskor med nitar för 599 respektive 399 kr. Finns också ett rätt så roligt halsband med ett kamerahänge för 99 kr.

Puss

vad har vi här?!


Visst såg ni först hennes ansikte? Och sen såg ni dom limegröna, bara helt klockrena, klackskorna? Sedan såg ni väl hennes färggranna kroppsstrumpa antar jag. För ormarna lägger man ju knappt någon notis på....

Helt sjukt bra modefoto av Nick Knight som fotat från Alexander McQueens vår/sommar kollektion. Fint jobbat av McQueen, fint jobbat av Knight.

shigger o cometo

Okej jag vet det är typ tyska och jag ska inte leka att jag förstår nånting av vad människan skriver (fast lite kanske man fattar, ändå ganska likt svenska) men bloggen shiggersonstreet är rätt så skön.


Ännu bättre är doch den (också) tyska bloggen cometothewildside. Man förstår ju inget där heller men killen är fotograf och har mest bilder; på kompisar, sig själv och modevisningar. En bild säger mer än tusen ord så att säga, särskilt när dom tusen orden är på tyska, för då säger dom mig ingenting alls....


Mixat och sytt, gammalt och nytt

Själva glädjen i att bestämma kläder är att hitta den perfekta kompinationen. Att använda ett plagg på olika sätt och på det sättet få fram ett helt nytt utseende på plagget. Det är det jag gillar. Och jag kan inspireras av mig själv ocg gamla bilder på bloggen, men jag har i princip aldrig samma kombination av kläder. Vad är det roliga i det? Man ska mixa så mycket som möjligt. Framförallt är det roligt om man har en varierad garderob. Gammalt och nytt är den bästa kombinationen. Är också så många plagg som många ser på som nya fast de egentligen inte alls är det. Conversen tillexempel. 50-talet var nog den tid dom användes som flitigast.

Koftan är farmors gamla, skjortan är köpt på vintagemässan och kjolen är sydd själv av ett lakan. Mest gammalt helt enkelt.

Pusspuss

Today i am a boy

Gjorde ju en tshirt åt kusin min som hon fick i julklapp. Och nu har jag massor av färg till övers. What to do, what to do? Kanske köpa en bunt vita t-shirtar (eller sno några av pappas, han har mint 50 stycken likadana) på H&M och skriva massa fint. Har alltid (eller okej under en lång period) velat ha en vit t-shirt med texten "This t-shirt is pink". Eller nåt annat fint.




Puss

sommarklänning

En söndag när man inte har något alls att göra, det är dom bästa söndagarna. Den här helgen har egentligen varit ganska perfekt. Ni vet filmkvällen, festen, lite plugg på söndagen... Men jag har haft massor med tid för mig själv också, jag har tränat massor och, det bästa av allt; jag har sytt klänningen jag började med igår.
     
Framsida, detaljer, baksida.

Inte direkt något att ta på sig nu kanske. Lite av en sommarklänning skulle man väl kunna säga. Jag längtar ganska mkt till sommar nu faktiskt. Jaja DAGENS till klänningen iallafall, det var skönt att ha tid att sy.

Puss


härlig


Den är alldeles för mycket, den är alldeles underbar. Sammetsskorna met platå, bara klockrent.

syjunta

Okej jag ska träna om en halvtimme. I min källare på min pilatesboll. Men nu hittade jag en klänning på en brud på lookbook och jag trot jag är kär. Så jag tror jag måste gå och sy istället. Eller så kanske jag hinner på en halvtimme. Eller så kan Andreas få spela lite mer TVspel. Vi får se vad som händer. Sy ska jag iallafall. Det var länge sen.

färgklick

Sätt lite färg på vardagen, allt är bara mörkt. Det är typ ljust 8 timmar per dygn, man behöver lite färger för att inte försvinna i mörkret. Sätt på dig den blommiga sommarklänningen eller dom röda jeansen, gör det bara. 



Klänning weekday

Klänning H&M 199 kr

Tiffany & Co pris vid beställning

Snart kommer Sonia Rykels klädkollektion till H&M, då blir det färg.

Våren och sommarens "stilikon" blir filmen grease. Såg den igår, den är bara underbar. Kolla både statister och huvudpersoner för inspiration, allting är bara super. Där finns mcjackan, jumpsuiten, den knälånga kjolen, supertajta pennkjolar, höga shorts och knutna skjortor. Underbart.


Puss

marc by marc jacobs

Kom precis på en grej, även fast killkläder in general är dyrare när det gäller budgetmärken är det ungefär samma priser på tillexempel en T-shirt från carlings och en T-shirt från Marc jacobs.

T-shirt från Marc by Marc Jacobs. Kostar 300 kr och om jag får säga det själv är den inte särskilt dyr (om man jämför med vad andra T-shirtar kan kostar och tänker på att det är en så pass känd designer) och den är också jäkligt snygg (hade dock varit snyggare i vitt istället för grått).
Pusspuss

dagens

Dagens insperation

Dagens outfit


Toppdopp

Nej det blir inte så mycket plugg gjort. Jag tycker det är så mycket mer spännande att läsa igenom alla små modebloggar i favoriterna, vilka är upp mot tio nu tror jag. Och sen är det lite frestande att läsa kompisarnas bloggar också. Och sen alla ELLEs bloggar...

Alexander Mcqueen iallafall, har gjort en kollektion med både herr och dam kläder där alla kostymliknande plagg på nåt sätt går ihop med kroppen i vad som ser ut som tatueringar. Ganska coolt, lite over the top. Men sen när är inte han den designern som gör inte bara lite over the top utan ganska så skitmycket over the top och det är därför han är så bra. Så, accepterat. Drew Berrymore drog på sig en av han kreationer här på en filmpremiär.

Jag har bara EN liten fråga:
Varför har hon doppat topparna på sitt hår i svart färg? Det är INTE fint.

Jackan

Köpte lite skidjacka idag. Eller ganska mycket skidjacka faktiskt. Jag köpte en annan innan nyår också, fast sen låg den i tre veckor i sin kasse i hallen och varje gång jag gick förbi den kände jag bara hur fel den var för mig. Så vi lämnade tillbaka den. Det brukar vara sådär för mig; ett plagg kan vara hur fint som helst men nej vi är helt enkelt inte menade för varandra. Jag och den här jackan är nog lite menade för varnadra. DAGENS!


Imorgon har jag samhällsprov på riksdag och regering, roligtroligt, så nu ska det pluggas.
Byebye, jag är lyckligare idag.

Långa nätter

Känner att jag bloggat ganska mycket på sistone. Idag har jag verkligen ingenting att säga. Jag känner liksom inte att jag överhuvudtaget vill dela med mig av nånting alls. Jag orkar inte. Jag är inte sirekt super... lycklig just nu. Jag älskar kläder när jag är glad. Nu vill jag bara gå runt i mjukisbyxor. Jag är mig inte lik idag. Jag är nog tillbaka imorgon skulle jag tro. Det brukar gå över snabbt sånt här för min del.

Behövde komma på ett nytt sätt att använda sjalen på.

Så det gjorde jag.

Nu ska jag lyssna på lite fin musik med Melissa Horn.
Imorgon ska jag vara glad igen.


Stockholmstreetstyle.feber

Eh hallå, jag hade helt glömt bort lookbook, how could I!? Bästa inspirationskällan någonsin! Iallafall, hittade en annan liknande fast från stockholm; stockholmstreetstyle! Ganska så inspirerande den me må jag säga. Dags för en DAGENS! Inte lika vågat som lookbook, men det är ju trots allt Sverige vi pratar om. Bra för dom som vill smälta in men ändå vara speciella!

Snyggt höstigt.

Snyggt vårigt.

Cia Jansson kommer bara alltid vara min idol, så är det.

Puss


Känner mig lite kluven...


limited edition barbie

Ja varför inte? Designerna har alla möjliga sammarbeten med sportmärken, konstnärer, världsorganisationer och budgetmärken. Så varför inte börja ett sammarbete med leksaker? Christian Louboutin gör ett limited edition sammarbete med Barbie, och den första dockan heter "Cat Burglar". Hon är klädd i en svart lacksuit och i kitet ingår fyra par Louboutins med den röda sulan. Som i verkligheten kommer skorna i en påse och en låda, ganska så gulligt.

En liten docka med tillhörande skor går på 1200 kr på Net-a-porters hemsida och det finns 7700 exemplar.


manliga Uggs

Har aldrig riktigt tänkt på att killar faktiskt kan ha Uggs seriöst. Och om jag har tänkt det så har jag nog garvat lite åt tanken hur det skulle se ut. Så för en timme sen när jag var påväg till skolan upptäckte jag att jag gick bakom en kille med Uggs. Och det var snyggt. Riktigt snyggt faktikst. Funkade fint med chinos, kappa, halsduk och portfölj.

Undra bara om han hade små fötter och hade tjejstorlek eller om han köpt killskorna. Har inte sett killvarianter i Uppsala, fast jag strövar iof inte runt på killavdelningarna i skoaffärerna.

apologize

Jag har aldrig riktigt fattat varför folk (framförallt sofia härd) alltid klagat på mina långa inlägg. Jag har verkligen inte tyckt att dom är särskilt långa. Men tog mig en liten titt på mina första inlägg jag gjorde på bloggen och HERREGUD vad dom är långa! Säg att jag bättrat mig? Snälla?

Nej

Såg en tjej med nog den finaste tröjan jag sett på någon på länge. Såg ut som en Balmain kopia i svart och vit randigt med paljetter, fast det såg ut att ändå va bra kvalitet. Got to have. Så kommer jag hem och får reda på att den är från vila men att den fanns i december. Hur kunde jag missa de kan man ju undera. Ja inte vet jag. Det sög. Och allt annat suger. Fan.

Glitter...

från D&G, Balmain, Gucci och Armani.






Mjukis

Jag vet verkligen inte vad jag ska tycka om mjukisbyxtrenden. Hade ingen haft mjukisbyxor som man faktiskt använder dom, skulle det kanske funkat. Men om en person kommer med sneakers och mjukisar så kanske det inte riktigt funkar om en kommer i högklackat och mjukisbyxer med midjebälte?

Här från Dsquared som somvanligt mixar street med glamour.

Chloes chefdesigner Hanna MacGibbon kom ut efters höstens visning i mjukisar och klackar. Och även fast jag verkligen inte tycker mjukiskläder är snyggt, och brunt och grått verkligen inte funkar för mig så ser jag inget fel med hennes kläder. Det är snyggt och hon passar i det. Hon gör det på rätt sätt. Men det här är nog ett sånt mode som inte kommer funka för särskilt många, om det nu ens kommer ner på H&M och GinaTricot nivå.
Puss

Dollyblond

Det är inte okej att man fortfarande är kvar i skolan halv 6 på en fredag. Speciellt inte när det inte är en engångsgrej utan att schemat faktiskt är lagt så att vi kommer vara det varje fredag den här perioden. Det är inte okej bara.

Pappsen fyllde 45 i torsdags och som alla pappor fick han strumpor. Jag vet inte om andra pappor gillar att få strumpor, men min pappa älskar verkligen att få strumpor. Särskilt om dom är färgglada med mönster på. Så vad kan vara bättre än happy socks?

Så jag köpte två par sånna och gav honom, han blev supergla.
Släkten va ju här och firade då, och kusin min gav mig ett bloggtips; Dollyblond. Sjukt cool stil på den bruden faktiskt. Hon fick bli gårdagens klädinspiration.



Nu har jag en hel lista med saker som jag måste göra idag, överst står blogga och sen är det allt från plugg, till peace and love till övningskörning. So I better get started.
Puss


Gisela Rydberg

Jag skulle verkligen villa jobba med styling, det verkar sjukt kul. Både inom det och egen design kan man verkligen visa sin egen stil, vilken jag tycker är coolt. Gisela Ryberg är en väldigt duktig stylist och dessutom har hon väldigt bra personlig stil. Den personliga stilen syns till viss del i alla projekt en stylist gör men vissa gånger vet kunden exakt vad han eller hon vill ha och då har man inte lika fria händer.
Jag hittade en bild agent bauer från ett personligt projekt av Gisela Rydberg som vad jag förstår verkligen framhäver hennes stil.

Mörkt, lite dystert men hon lyckas få en väldigt häftig känsla i bilderna.


inbjudan

Jag är besviken.
Inbjudningarna till ELLE-galan den 29:e januari har skickats ut.
Jag fick ingen.
Jag är ytterst besviken.

Nej men det hade varit megaunderbart att gå på den, men då hade jag inte kunnat åkt med och åkt skidor med esk, och det ser jag fram emot superdupermassor. Dock betyder det att jag inte kommer kunna kolla på det på TV heller. Jaja.

Martin margiela lanserar en parfym, vill testa!


modeillustration

Liselotte Watkins är igång igen, den här gången syns hon i ELLE där hon har illustrerat ett modereportage som i stil med dom andra reportagen består till stor del av jeans. Nu kan man köpa hennes illustrationer på nollimage i det format som önskas.

A4 1900 kr
A3 2400 kr
A2 2900 kr

puss

håltimme

Visst var det Kate Moss som i stort sett startade hela size zero idealet som iprincip gjort hela synen på tjejer helt skruvad, men man kan inte annat än att älska henne.



She's a supermodel.

galet med jeans

Onsdag = idrott som första lektion på morgonen. För en gångs skull blev man faktiskt svettig, vilket var härligt.
Jag blev så sugen när jag kollade jeansreportaget igår att jag var tvungen att köra på det idag. Det blev jeansshorts och jeansskjorta, nitboots och nördbrillorna. Och pappas gamla skärp.

ELLE inspiration




Imorgon...blir de kanske lite bohem, de känns som en dag för det.

Just ja, mvg i matte C satt inte helt fel. Glömde berätta för pappa dock, kan ju det till honom i födelsedagspresent imorgon då, it's his birthday!
Sweet dreams


överfull med energi

Just nu sitter jag och skriver på ett fint litet samhällskunskapsarbete. Det är ganska ska kul faktiskt, lär mig en del.
Skulle dock hellre göra en del annat. Tillexempel kolla på Disneyfilmer och måla naglarna.

Pastellfärger tack. Jag skulle vilja sy också, bestämde mig för typ två veckor sen att jag ska försöka sy en jacka till våren men jag har inte haft tid att rita. För jag vet inte hur jackan ska se ut, så jag måste skissa lite.
Fast inte nu, för nu pluggar jag.

Visste du att...

Det var fashionweek i New York när world trade center rasade ihop 11 september 2001. Vem vet, det kanske var en terroristattack till protest mot modet (troligt..)? Hur som helst påverkade det hela modevärlden under lång tid efter det.


äkta vintage

Har du en fet plånbok och älskar vintage? Vintage Paris är nog sidan för dig. Dom ha rinte mycket, men det dom har är åh så fint. Det är bara accesoarer, vilket är det bästa med vintage.

Härlig klocka från Hermes. Men eftersom det är en äkta Hermes-vintage ligger priser på 850 euro.
        
Och så mängder av Chanel-vintage!
Visst älskar jag vintage, men jag har tyvärr ingen fet plånbok.

Tisdagsmys med ELLE

Första dagen i skolan. Klockan är halv sex och jag kom hem för typ en kvart sen. Det är inte okej att gå i skolan så länge. Menmen, jag överlevde iallafall; dog inte omårse när jag skulle upp och har inte somnat på några lektioner. Dock kommer jag antagligen gå och lägga mig om någon timme....

ELLE låg på köksbänken när jag kom hem, DAGENS!

Nummrets stora intervju är med Jennifer Aniston, vet inte så mycket om henne så kan bli kul att läsa.
Nummrets stora trend: Jeans, jeans, jeans. Har bara bläddrat igenom tidningen men massoor av jeans hann jag se. Härlig trend endå, jeans kan vara tråkigt men på rätt sätt kan det vara kul. Tillexempel jeans topp till tå; jensvästar, jeansjackor, jeansskor, jeansshorts, jeansband i håret... Det är feruarinummret och som allt annat i modevärlden så ligger dom före och nu visas vårkläderna. Jobbigt för en som redan längtar otroligt mycket till sommar att kolla på modekollage med vår och sommarkläder...

Positivt med skolan: Jag har en anledning att använda andra kläder än stora tröjor och mjukisbrallor. Det får man tacka för, började känna mig lite ovårdad.

Älskar halsbandet, och framförallt att Mathia frågade mig vart jag köpt min nya scarf. Hon tyckte nog de va lite pinsamt kanske men blev mest glad eftersom mitt mål är att ha stora smycken. Och en scarf är ju inte liten. Genomskinligt under västen, har inte riktigt fått någon användning för den genomskinliga svarta klänningen jag köpte i Riga men nu var det dags. Funkade fint. Och självklart mina svarta lackskor från Weekday.

Nu ska jag plugga lite, eller kanske städa och bestämma kläder tills imorgon.... och läsa ELLE och dricka te! Gosh det lät nice, SES!

Miss Selfridge

Nu börjar vi med naturkunskap. Är det värt eller när vi har läst biologi A, kemi A och halva kemi B? Nej inte så, men det kommer väl antagligen bli en ganska lätt kurs.
Miss Selfridge, en del sött till okej priser.

Nu ska jag lära mig lite naturkunskap. Bye.


pocahontas

Det finns säkert flera, men det finns en låt som jag alltid får gåshud av: Färger i en vind i Pocahontas. Den är helt underbar. Jag vet inte vad det är, dne är maffig typ. Älskar den, DAGENS!

Sen är hon ju vacker också.

11 januari

Måndag den 11 januari. Skolan börjar imorgon vilket kommer bli himla härligt på ett sätt (träffa alla och komma in i tränings, sov och ätrutiner igen) men himla jobbigt på två sätt (plugg och klockan kommer ringa sju på morgonen...hej då sovmorgon). Men trorts allt så är det mer kul än jobbigt tycker jag. Varje dag kommer man ju trots allt än dag närmare sommaren och varje dag blir ljusare och ljusare. Snart springer vi runt med bara ben och sandaler och undrar vart tiden tog vägen. Inte för att det gör mig något, skulle gärna snabbspola fram till ungefär mitten av april. det är då festligheterna börjar.

Så skolstart efter jullov betyder egntligen inte så mycket. Man har inte gått och köpt almenackor, man kan inte förvänta sig särskilt stor förändring hos någen eftersom det inte ens gått tre veckor, man vet exakt vilka lärare man har och vilka ämnen och det har inte kommit några nya elever till skolan. Dock betyder det att man förhoppningsvis forfarnade har lite julklappspengar kvar (om man inte gjorde av med allt på rean...) som mna nu kan spendera på alla nya godingar i butikerna. Weekday har fått in lite av vårens plagg, och åh jag är kär. Jag ska skriva klart mitt CV (vilket btw är det svåraste jag har gjort, så himlja jobbigt att beskriva sig själv) och lämna in det på vartenda fik i stan, hoppas att några nappar på kroken. Sen kan jag gå tillbaka till mina shoppingvanor, det funkar liksom inte riktigt när plånboken är tom.


Smakprov från Weekdays nya kläder. Dom här fast i svart, dom måste ju bara vara hur sköna som helst!

Skolan, vi ses imorgon. puss

Gnuggisar

Det har varit trendigt med dom mest fula prylarna från barnvärlden under framförallt 00-talet. Det första jag tänker på är Hello Kitty hysteriken. I kina och japan har man tagit efter trenden ordentligt medan vi i Sverige (tråkiga eller förstår vi bara att en liten katt inte ska vara en stilikon?) inte tagit till oss den särskilt hårt.

Men nu har Chanel visat att man faktiskt kan ta en barnpryl och göra det till en snygg grej. DAGENS!

Gnuggtatueringar med Chanels klassiska pälor och diamantlogga. Kanske kommer riktiga tatueringar försvinna lite mer. Eller kanske inte, jag vet inte. Jag vill hemskt mycket tatuera mig, vet inte vad bara. Men dem här gnuggtatueringarna var riktigt snygga. Enligt ELLEuk kommer man kunna köpa tatueringarna i butik, 55 stycken för 49 pund, alltså ca 600 spänn, vet inte riktigt vad pundet är värt just nu.

Men jag har hittat en tatuering som jag tycker är sjukt snygg. Sitter på modellen Leah Ds finger.

Tycker den är superfin men vet inte om jag vill tatuera mig på fingret, då kommer jag ju verkligen inte kunna dölja den om jag inte har vantar på mig.
Puss

vid tidens begynnelse

Jag tror jag har kommit på när mitt modeintresse faktiskt började, eller när jag först märkte att jag hade ett intresse. Jag har en stor barnbok som jag alltid läste när jag var liten. Otilia den lilla elefantflickan heter den, jag ahr fortfarnde kvar den och det är en sån bok jag kommer spara och ge till mina barn (om dom är tjejer iallaflall).


    

Massor av bilder där hon alltid har påhittiga och roliga kläder, kanske därifrån min krativitet kommer ifrån.
Puss

Shoppingdag 4

Har tagit en paus från shoppingyran, men nu var det dags igen!

Weekday 100 kr, älskar glanset!

Gina Tricot 99 kr, vilket kap! Funkar som tröja men också som jacka i vår.

Weekday 50 kr, älskar att det är genomskinligt!

DAGENS!

Ekologiska kläder

Hela rädda våran planet hysetrin som har ägt rum nu i modevärlden har ju verkligen varit just det; hystersik. Men den är ju bra, alla på en gång men det spelar ju ingen roll när det är för miljön. Som när alla kändisar gick och fick barn för att det var "trendigt", bara det att när trenden är att rädda miljön så är det ju super. Förvånar mig därför lite att H&M som ändå är ett så stort märke världen över inte tidigare haft något större naturvänligt projekt. Men nu kommer det, den 25 mars släpper dom kollektionen "the garden sellection" som består av ekologiska plagg i pasteller och blommönster. Kollektionen är supersomrig och faktiskt väldigt fin, och till skillnad från designsammarbeterna kommer dom här kläderna säljas till H&Ms ordinarie priser.




Det är underbart med lov och när skolan börjar kommer jag ångra det här, men jag längtar lite efter skolan nu. det är tråkigt att inte kunna klä upp sig till något.
Puss nu ska jag nog sova


blackmarket

Jag förstår inte grejen med att läsa kissies och desires och vad-dom-nu-heters-bloggar, jag förstår verkligen inte. Egntligen förstår jag inte vitsen med blondinbella heller tillexempel, men med henne är det ändå annorlunda. Kissi tillexempel; hon har gjort åtta inlägg sen igår var av sju handlar om plastikoperationer. Okej, jag bloggar ju bara om kläder och liknande, men det är lite mer variation ändå. Nej jag vet inte, finns säkert dom som gillar sånna bloggar (tex Sofia Härd...) men mig ger det inget att läsa dom. Hellre små modebloggar, eller kanske inte små men inte en av dom kändaste. Blackmarket är en ny favorit, mode och foto i en härlig mix.

Sjukt cool bild från den bloggen.

Telefonsamtal från Kenya

Kom precis hem till Cissi som pratade med Agnes i telefon. FATTAR NI HUR CHOCKAD JAG BLEV!? Jag kommer om några timmar fatta vad som faktískt hände, och komma på massor av saker jag borde sagt under dom korta minuterna jag pratade med henne i telefon, men just nu är jag braa lycklig lycklig lycklig. Nu vet man att hon lever! Fina lilla flickan, du vet att vi älskar dig!

Fin bild från Agnes egen dag!
Pusspuss

2010

Har inte skrivit nåt om nyår än, men vad finns det att säga. Nyår är nyår. Vi kom dock fram till att hur fin man än gör sig så är man ändå inte finare än någon annan för alla satsar allt på just den här kvällen. De va väl min o Linas fina lilla slutsats, och så kom vi också fram till att det är sjukt tråkigt att vara kille inför nyårsafton. Vi höll på i fyra timmar med att göra oss iordning, medan killar tar max 40 minuter (men oftast typ 20 minuter).









Som ni ser, fina kläder och mycket smycken! Killen på vilden längst ner är otroligt klockren, älaksr hans stil. KOlla hans blogg vettja.


på bioduken

Det kommer bli en bra biovår. Eller inte för att jag är någon biofantast, men sex and the city 2 ska ses och likaså Alice in wonderland av Tim Burton. Båda filmerna kommer på olika sätt vara sjukt inspirerande.

Puss


vinterflicka


Happy birthday

Gott nytt år på er allihopa! Gårdagen hände inte mycket mer än tre filmer för min del. Det tog väl ungefär 9 timmar vilket var den tiden jag var vaken. Bra spenderad dag, men vad gör man inte när det är dagen efter nyårsafton? Min kamera är fortfarnde hos Mark så bilder från nyår kommer sen, om bilderna är något att ha. Men några måste ju vara okej. Fint nyår iallafall, men mycket paljetter, höga klackar, killar i skjorta, lösnaglar och långa ögonfransar.

Idag är ingen vanlig dag inte, tvillingarna lundkvist fyller 18! Inte dåligt!! Så dit dras det ikväll där det bjuds på middag. Födelsedagsfesten kommer senare!

Drog till kusinerna också, Jakob fyllde tonåring. Jag hade köpt en fin T-shirt åt pojken med den fina texten "Burn at both ends to make ends meet" och en bild på en tändsticka som brann i båda ändarna. Vet inte om det var något djupare budskap i det hela men jag vet inte vad det skulle kunna vara isånnafall.
Älskar weekdays t-shirtar, fast jag egentligen inte är mycket av en t-shirtkväll. Men egentligen, en T-shirt med tryck eller någon text för 150 spänn, den kan man ju lika gärna göra själv. Plus att man kan bestämma själv vad man ska skriva. Så då köper man en T-shirt på H&M för 50 kr iställer o så skriver man själv. Gjorde en till Irene i julklapp.

Kusinen min är halvfinne och jag har därför skrivit blodsband/släktskap på finska. Fyndigt.

Puss


RSS 2.0