ehm vänta, jag drar till peace idag!


awesome!
puss

glad midsommar

hej hopp!
Har vart på landet en vecka och bla firat midsommar med kompisar och familj, kul och mysigt och jag kommer inte behöva äta dom närmsta dagarna iallafall.
Innan ja drog iväg gick jag till stan med mor min och betalade magaluffresan! Och inte nog med det, vi tog en sväng in på H&M och weekday och jag kom hem från stan med ett par nya jeans och en blus á la coco chanel.


Sen har ja haft tid att sy oxå, så sydde en långklänning till hanna som jag hoppas hon haft en fin midsommar i!

Nu har jag erikas kjol som ska sys upp och linas (föörlååt att ja inte tagit tag i det!) blommiga tyg som jag måste klura ut hur ja ska använda det på bästa sätt.

Sen har ja läst ELLE och slappnat av i solen hela veckan och det har vart hur skönt som helst. Sötaste klänningen från indiska!:
HR_indiska299kr
Socker!
Kanske kommer lite bilder från veckan sen, puss!

H&M hysteri

Nu har H&M sin härliga rea oxå. Fast den är inte härlig egentligen. För alla är hemska och springer runt och e skitjobbiga.
Iallafall va ja där inne o trängdes med agnes häromdan och kom ut med en söööööt klänning, som jag kollat på länge och som jag nu fick för en hundring!

Där är klänningen och med lite stora torget i bakgrunden. Det är en annan historia dock.
Puss

sommarvecka 1

Inget bättre än regn en härlig dag i juni...

I natt cyklade vi först ut till valsätra, och sen därifrån till sävja. Kämpigt. Men det var en trevlig kväll. Eller dag överhuvudtaget:
1. jag mådde helt okej med tanke på omständigheterna
2. jag fick tillbaka min kamera!
3. jag tog årets första dop på lyssnarängen o de va faktiskt helt okej skönt i vattnet!
4. grilla med tjejerna

annars så har första veckan varit himla nice, snart kanske jag ska ta och lugna ner mig lite och fatta att det inte bara är en vanlig helg, utan faktiskt sommarlov. näh.

Vill ha lite sol nurå, och värme. Och jag vill ha allt det här.
Top from Monki
För de e fiint.
Puss

fin start

Kenyabarnen är nu hemma. Förstår inte varför jag inte är med agnes just nu, känns skumt att hon finns i uppsala. Hon ligger och sover tyvärr, men ska träffa henne så fort som möjligt.

Avslutningskvällen hos pontus var skitkul, gårdagen hos stina var också dunder med sitt black and white tema! Bra början på sommarn!


sommarlov

Drog ner till stan en runda för att få ur mig lite av allt hat jag kände mot allt som har med skolan och göra. Ni vet all den här betygsnojjaskiten som alla drabbas av som man bara inte pallar. Jag drabbas väl lite själv också, fast ja vet liksom typ vilka betyg ja får så ja har hunnit förbereda mig. Meeeen iallafall, skönt o komma därifrån o imårrn är allt slut, jag ska inte tänka på den där jäkla skolan på 10 veckor och det ska bli såå skönt!
Iallafall, alla ni som gillar weekday, om ni inte redan sett dte, det är 50 - 75 % på typ det mesta i hela butiken, skuýnda o fynda innan allat tar slut. Själv köpte jag en vit, kortärmad skjorta för drygt 100 kr. SUperskönt i sommar skulle jag tro.

Nice.
Och jo just ja, ELLE kom igår! Hallelulja! Ska vänta me o läsa den till en solig dag, då ska jag ta en fet juice&tonic, lyssna på gavin och läsa ELLE. Helst på landet också. Då är det sommar.

Förresten så tar jag väl lite smått sommarlov från bloggen också, men kommer väl blogga när jag har tid o tillgång till dator. Ha en bra sommar annars då!
Puss

hårfärgen

Jag har verkligen försökt intala mig själv att nej, i sommar ska jag nog ha lite brunt hår ändå för det är faktiskt fint på sommarn också, plus att blonderingar det sliter så himla mycket. Fast blont e ju så himla fint. Om man får den här askblonda med ljusa slingor, det ser så härligt ut! Men vi får väl se, lite mer blonda slingor kommer det bli iallafall.
Som scarlett johansson här på MTV movie awards. Hennes klänning från Dolce & Gabbana e ju sjukt snygg, men hennes hår är ju också helt underbart! Jag älskar färgen!

Puss

i göteborg heter alla glenn

Igår kom jag hem från goa göteborg. Fan vad jag älskar den staden, den är för härlig asså. Jag och Hanna har mest chillat omkring, shoppat, vart på liseberg, druckit vin och käkat god mat, och elin och pless hade en dunderlördag på ullevi med green day! Hanna var på jakt efter en långklänning hela helgen men lyckades nog inte så bra som hon hoppats, fast hon köpte en skitfin lång leopardklänning från gina.
Blev lite shoppat för min del också, mest från beyond retro och kompassens gigantiska monki som passande nog hade 50 % rea på typ allt!
 

















Byxorna längst ner är ifrån monki och så jäkla underbart sköna så jag typ dör! Ni kanske ser att jag köpt en del blommigt och färgglatt, och jo jag e ganska inne på blommigt och färgglatt just nu.

jag har blivit sjuk igen, blä. Så jag är hemma idag och hoppas på att bli superfrisk megasnabbt. KOmmer inte hända...
Puss
Bilder från helgen finns på facebook!



hej sommar hej sol

Igår var dunder, lina firades med dunder och brak. Förrgår var inte heller helt fel när morfar firade 70! Helgen blir inte heller så tokig eftersom jag drar till gbg imårrn bitti!
See ya monday!
Puss








cyckelbyxan

Alltså cykelbyxor måste vara vårens och sommarens absolut bästa trend, det är ju hur skönt som helst. Du kan ha det under kort klänning, lång klänning, tunika, kort tröja, shorts... Funkar typ till allt och kommer iallafall vara ett välanvänt plagg av mig i sommar. Gör dig ett eget par av ett par gamla vanliga bomullsleggins, eller köp ett par. Finn överallt, men bla på H&M och Weekday. Här är ett par från weekday
cycle pants
Idag fyller Lina 18, grattisgrattis! Ikväll blir det tjejmiddag och efter det skiva för att fira födelsedagsbarnet!
Puss

RSS 2.0