pärlor

Vad ska man hitta på idag då?? Det ska helst vara dunderkul och inte kosta ett öre. Nu blir det till att dar igång och planera, det är en klurig en.

Klar med projekt halsband nu, det blev riktigt bra. Inspirationen var ett halsband från H&M, här på Dollyblond.

Tog det jag hade hemma och fick det här!

Puss


lov

Höstlovhöstlovhöstlov! Ska försöka blogga bra, men är oftast jäkligt kass på loven!
Igår delades det 4 pers på 120säng, nu ska jag sova i min egen säng, ensam! Ska bli så fiiint!
Puss

byxan

Jarrå nu är det lov. Så jäkla skönt! Lika skönt som min byxa!

Nu ska jag fika med Lollen och Agnes, toppen!
Puss

Sen när har jag 18 par byxor?

Upptäckte de precis... Rensa?

Började projekt halsband idag. Det kommer bli maxat. Kanske ska börja göra smyckan igen? Har ju trots allt en hel drös med pärlor från förut. Hm.
Puss


forum

Kom precis hem från FORUM vip kväll, där jag sneakade med på erikas biljett, tack för det!
Fanns något att göra för alla:

Gratis snacks överallt, gillade framförallt popcorn strutarna inne på weekday!
Gratis sminkning hos make up store!
Gratis dricka; cider, öl, vin...
Finfina erbjudanden i alla butikerna, med 20 %, 3 för 2 och massa annat.
Uppträdanden med bla Carolina af Ugglas (inget jag lyssnade på men...) 

Helt enkelt ett fint ställe att spendera en torsdagskväll som denna! Självklart blev det lite shopping för min del. Kan ju lika gärna passa på liksom. Plus att studiebidraget kommer väl imorgon så då blir det påfyllning, det blir fint för plånboken det. Fast måste nog skaffa ett jobb nu tror jag...

Iallafall, jag hittade dom ÄNTLIGEN! dom perfekta svartvita byxorna jag velat ha men inte hittat i en bra modell. Nu hittade jag dom, och dom var perfekta!

Blev också en klänning, ett par shorts och en tröja!






Sen på bikbok fick man goodiebag, ska nog gå att använda till nåt.

Puss


Lockigt




Det är regnsäkert, inget neeej nu blir mitt hår förstört, jag som plattat det i fööörti timmar! Nej, det blir bara lockigare, helt dunder. Men de e varmt, som en fet päls.
Puss

grabbkväll

Blev ingen Gina-kväll för mig idag, gick på power istället. Och när jag gick från passet såg jag kön som ringlade sig utanför Gina i regnet, och nej, jag hade inte velat stå där. Drar istället med Erikan på någon slags vip kväll på forum imorgon.
OCH nästa vecka är det fashion swap i st per! Skitsmart om man känner att man har en garderob som endå behöver rensas (som jag) men gärna fyller på med nytt (som jag). Sketbra.
Kanske dock lite taskigt att det bara är tjejkväll, borde finnas något för grabbarna också!

Puss

sätt rosett på vardagen

Idag skulle man egentligen ha något lila på sig eftersom det var internationella bära-någonting-lila-dagen för jag tror det var homosexuella? Kan det ha vart så? Läste något om det på facebook för länge sen, och sen hörde jag det lite snabbt på radion imorse. Men iallafall, inget lila för mig inte. Det blev istället luftigt och ledigt och sjal på huvudet. Malin kollade igenom lite av mina kläder i helgen, och hon konstaterade att jag har himla mycket stora kläder. Och det är nog sant, jag gillar fan inte tajt. Vissa grejer jag hade på mig förut kan jag bara tänka tillbaka på och undra dels hur fan jag tänkte men också hur fan pallade jag? Skittajsa grejer, kan inte vart skönt alls!



Rosetter är fint och går att variera på hur många sätt som helst, så hitta din variant!
Puss

Imorgon är det tjejkväll på Gina! 20.00 svartbäcksgatan 8!



Idag har jag några favoriter från topshop

Idag har jag inte gjort mycket annat än suttit på café och klappat Härd på huvudet, men det var ett fint noje för en ledig dag som denna. Den lilla tösen åker till egypten på fredag, avundsjuk liteee.

TOP SHOPs julkollektion, ja hallåja, hur fint som helst.

topshop

topshop

topshop

topshop

topshop

topshop

topshop

topshop

topshop

topshop

topshop

topshop

topshop

OCH, och det är inget litet och, mamma har 24 timmars stopp i London i slutet av november, och hon tar med mig! 24 timmar i London, finns inte tid att göra något annat än att shoppa, vilket inte gör mig någonting alls! Woho, lovely!
Puss






mösshopping

Idag var det sockersött och en nypa rock, det var söta volanger, skinnjacka och kilklackar. Superbra.

Efter skolan drog vi på mösshopping med gojlet som hade bestämt sig för att skaffa mössa. Det blev inte bara en utan två för hans del. Och jag fick mig en mössa också, och en långkjol. Det blir bilder senare.



Snyggt!
Imorgon har vi ledigt, sköönt!
Puss

nr 2


Den andra bilden från Lanvin och H&M sammarbetet rullar nu runt på nätet. Förra bilden var svart, strikt, stilrent. Nu är det mer blommor och romantik, men fortfarande med det lilla strikta. Gillar forfarande.
Puss

dags för designtävling

Nu är det dags för ELLEs årliga tävling inför ELLE-galan. Designa din drömklänning, ta hänsyn till trender och allt vad det kan vara, och skicka in. Hotell och allt, plus att man får va me på själva galan ingår i priset. Undra om man kan skicka in flera? Neej de går nog inte, de blir nog fusk...

Här är vinnarna från senaste tre åren, kanske blir du nästa gång? Sista datum att skicka in bidrag är 30 november. Kör hårt!
Puss

gamla fina

Igår hittade haf min gamla svarta sammetsboa i utklädningslådan. Den åkte på ska ni veta, och så drog vi till red room. Iallafall, boan; väcker en gammal kärlek till liv. Kände du mig när jag var 8 och vi hade discon så har du antagligen sett den.

Hittade lite gamla bilder som jag tog på pless och erika förut en dag när vi inte hade mycket bättre för oss.









Puss

Djuriskt

Fy, slutade skolan idag tidiagre än vad vi dom andra dagarna börjar typ... Hur trött som helst imorse. Men lite glad blev jag ju när jag vaknade och såg rummet. Har liksom en grej jag kan göra hemma för att veerkligen slappna av, och det är att städa i garderoben. Vika, sortera, hänga in och lägga i lådor. Jag är så fokuserad, gör att jag glömmer allt annat. Plus att jag älskar ju mina kläder. Så nu får jag den känslan av att bara vara på rummet. Har liksom, som lollo sa, flyttat in garderoben i rummet. Eller en liten del iallafall, och nu är det inte riktigt lika trångt i själva garderoben heller. Massor av flugor i en smäll!


Leopard finns i massor. Överallt. H&M svämmar över. Jag köpte skjortan på vintagemässan, så även fast resten av världen också klär sig i leopard, kommer jag nog inte träffa någon i en sån här.

Puss


ommöblering

Fortsatte på städtemat. Efter en tripp i bilen med Mark, Pless och Gojle till IKEA där jag köpte mig en klädhängargrej ville jag få lite ordning på rummet. SÅ.
Före jag gick igång såg det ut såhär



Rätt så tråkigt...
Och efter kvällen; lite mer som jag vill ha det!






















Japp. Nu ska jag gå och lägga mig i mitt nya fina rum du vet.
Puss

städade rummet

Rummet fick sig en städning inatt när jag inte kunde sova. Det enda kag gjorde egentligen var att ta bort alla kläder, för det är det enda som stökar till det. Inte okej att alla dom här kläderna, men inte alls i lika organiserade högar, låg på olika ställen i rummet. Golvet typ.

Puss


väntar aldrig för länge

Nu sprids dem första bilderna från Lanvins samarbete med H&M på nätet. Det ser bra ut. Känns som att det här kan bli en kollektion som det verkligen blir värt att köpa något ifrån. Det är fint och stilrent, lite Karl Lagerfeldt i just den här bilden. Får se hur det blir, i butik 23 november, alltså mer än en månad. Meen, den som väntar på något gott...

Puss

redigerar

Okej måste bara rätta mig lite; självklart bekvämt, men när det gäller skor gäller andra regler. Där kan nog faktiskt ett par snygga lite mer obekväma skor gå före ALLT annat. Skor, nu har jag de, är guds gåva till mänskligeheten. Lina du som undrade över det förut, där har du svaret. Jag menar, 14 cm klackar kan ju någon försöka lura sig själv att det är skönt (jag gör det själv), men det är det ju inte. Och ändå står det sånna i min hall.

Okej, mitt liv kan börja igen. Såg precis sista avsnittet av säsong 6, Sex And The Fucking City. Ja. Jobbigt att det dock känns som att min liv har tagit slut... What do I do now?

Puss

är det en kjol, eller är det en.. vad är det?

Det är ett par shorts faktiskt. Eller ska jag kalla det en sorts cykelbyxa. Dom är iallafall galet sköna. Och kanske ska man alltid låta skönt gå först. Självklart ska det vara snyggt också, och hålla priserna, men har man ett val att göra, gå på hur bekvämt det är. Shortsen, 200 kr, sjuukt sköna och ja, snygga? Smaken är som baken, men me like.


Drog på ett halsband jag senast använde.... i 7an? Länge sen iallafall.
Nu drar jag på power med Mark. Ses sen när jag är biff.
Puss

fikatider

Tog en fika på Hugos med Hanna. Lassi med blåbär och hallon satt fint, och once again vill jag göra det till mitt stammisställe där jag sätter mig och pluggar. Kaaanske ska jag ta mig mina matteböcker och gå dit imorgon. Why not?





Puss


lång dag

Idag var vi på ångströms och det var väl inte särskilt kul, men jag lättade upp mitt eget liv med pasteller. Varför inte. Om jag ändå ska ha blont hår i vinter kan jag fortsätta med sommarkläderna, eller iallafall sommarfärgerna. Jag tänker inte falla för vinterns försök att få mig att ta på massor av tjocka kläder. Tänker bara inte göra de.

Började nio imårse, tidigaste på länge, så nu e jag helt utmattad. Men imorgon är det tillbaka till gamla schemat, när kan de va vi börjar, kvart i 12?
Puss da.

skinnhandske

Härlig variant av skinnhandske från Chanel. Själv bär jag förra årets med nitar, och det syns att dem är älskade. Nitarna liksom faller av. Kärlek såhär på hösten. Höst ytterkläder kan få mig att må bra. Fast vet inte om det väger upp för regnet och slasket.

Puss

färgstänk

Hej hopp. Kom precis hem från en spelning på grand, och det var tafsande cyklister som spelade. Lustigt namn, lustigt band. Kaffe latte och killar i masker som spårar på trumpeten, ja vad ska man säga. Agnes tog med mig dit, efter några timmars tjat om hur hela mitt jäkla liv känns så himla... slentrian just nu. Och det här var ju helt klart något annat än det jag brukar göra på en måndagkväll, så tack agnes, det där behövde jag!

Idag åkte färgstänket på, den är väl inte som alla andra kanske, och det är väl det jag gillar. Roligt var också att Mathia sa att hon sett den på H&M och tänkt på mig. Det gillar jag också! Och flätor över natten fixade håret.



Puss


höstpromenad

Kunde inte låta bli, så gick ut på en promenad för mig själv. Höstlöv och kastanjer. Gick med Miike Snow på högsta och systemen runt halsen. Kom på att jag aldrig ens kollat området jag bor i, o hur länge har ja bott här nu? 10 år? Men det är ju riktigt fint.


















Men, som hon säger, I couldn´t help but wounder; är jag ensam eller gillar jag verkligen att gå på promenader själv?
Puss

uppföljare

Och förresten, Sara har nog den mest välvikta garderoben jag sett i hela mitt liv (eller iallafall delad förstaplats med Stefanie) och hon har otroooliga mängder tröjor. Galet.

Puss

style by Sara

Igår var det knyt hos Sara med tortillachips, potatisgratäng, galenpanna och chokladfontän. Kan det bli bättre? Nej, det var helt perfekt för en freda kväll efter en lördagkväll med alldeles för lite sömn. Eller var det kanske åt andra hållet? Promenaden hem i kylan var inte heller helt fel, efetrsom Sara stylade till mig med en hel massa varma kläder.








En sak till, är det okej att sitta inne en hel dag och kolla SATC (inne på säsong 5!) när det är solsken ute och klarblå himmel? Läskigt, vad händer med mig? På våren börjar jag iprincip gråta om jag inte kan vara ute så fort det är sol. Och nu, nu vill jag helst sitta här med Carrie och leka att det är jag som köper Monolos en gång i veckan. Gosh, jag behöver verkligen göra något. Höslovet, då måste jag iväg.

Just nu kan jag nöja mig med npgra fler avsnitt, en god lunch och ska jag vara riktigt duktig kanske jag kan ta tag i städingen också. Mitt rum är ett helvete.
Puss

outlet

Nu  måste vi tydligen ha våra elevkort extremt jävla synliga heeela tiden så fort vi är på skolan annars så ringer dom polisen. Nice. Någon som tänkte på att alla hatar sina egna elevkort, särskilt när man går i 3an för det är en bild från iprincip första dagen i 1an, och att det enda sättet att ha dom synliga är med en klämma eller det supersnygga blå fyrisbandet... Nej, måste komma på någon fin lösning på det där.

Innan jag fortsätter måste jag bara säga att sara har nog finaste ögonfransarna i världen. Hennes underfransar är längre och tjockare och svartare än mina, och hon använder inte ens maskara.


Ja, iallafall, sen efter skolan så drog vi till V-dala för att shoppa lite outletkläder. Dom har ju nämligen outlet utförsäljning av märken som nudie, t-shirt store, carin wester och dagmar där från nu tillome söndag. Så pallra er dit, ni kan nog fynda något!





Själv körde jag gråskala idag och köpte en grå tajt klänning (väääldigt tajt), en gråblå kjol-shorts-cykelbyxa som är väldigt skum men nog balnd de skönaste jag haft på mig. Ochså blev det en ny klocka, lite mer i min smak än den förra. Stilrent svart.


 
Skum? ja...

Puss


för miljön

Idag har jag och Lisa kämpat med projektarbetet. Sprungit runt som galningar hos sp2or, teknik1or och stylist1or... Anledningen är en undersökning om ekologiska kläder som ska bli gjord, och på söndag ska vi sammanställa allt! Frågorna är lite olika, men tillexempel "Har du någonsin köpt ett ekologiskt plagg?". Och på den frågan skulle vi tydligen satt en jag-vet-inte-ruta, för det är tydligen många som inte har en aning om ifall de köpt ekologisk eller inte. Och vi fick dessutom frågan: "Finns ens ekologiska kläder liksom?". Svar ja, det gör de.

Puss

elle favoriter








Den sista bilden e nog faktiskt favoriten, och det är en IKEA reklam. Men den är bara för fin alltså.
Puss

SATC

Har kollat på Sex And The City sen jagkom hem, klockan tre typ. Det var 6 timmar sen... Nu är shoppingbegäret tillbaka och jag känner mig återigen rökberoende, som när jag kollade de första tre säsongerna (nu kollar jag 4e).
Mamma klarade provet, vi firade med tacos! NU blir det snart mer SATC!

Gillar min lila byxa! Köp byxor hörrni, de e ju skitskönt, och då menar jag inte supertajta stuprör, för man kan säga vad man vill men höga brallor i skönt material är så mycket skönare!
Puss

the triangle

Alla håller ju full gång med sina projektarbeten nu, och två kåmpisar i klassen, sara o mathia, har precis som jag och Lisa ett miljötänk! Gruppen heter The Triangle och det dom gör är att sälja ekologiska tygkassar! Det finns förslag på tryck, men man kan även bestämma helt själv vad man vill trycka på kassen! Miljövänligt och hur kul osm helst! Kan bli en bra julklapp kanske?

Puss

tisdag 12 oktober

1. Hittade inte kläderna jag ville ha, så det tog tid...
2. Skriva klart psykologin
3. Matte
4. Kortkort lunch
5. Äppelkaka på biologin(Y) och proven tillbaka (det gick finnemang)
6. Seminarium på psykologin (det gick nog finnemang)
7. Kolla H&M efter byxdress jag sett i tidning, hitta inte...
8. Träffa Lovisa, dricka kaffe, prata mobiler, internet, fegisar och killar. Och byta SATC box!
9. Hann inte middag, blev ett stekt ägg..
10. Mark, Adam, Gustav, Tobbe, Red Room, Holland, Sverige, Öl... Alla vet hur de gick.
11. Hemgång.




Puss

hej då, nu åker jag till skolan







Ha en bra dag, det ska jag ha!
Puss

någons skräp är någon annans skatt

Vart tog alla färgglada strumpbyxor vägen undrar jag? Jo, dom ligger längst ner i min proppade strumpbyxlåda, den som Erika kan rota i ibland när hon vill låna leggins men tillslut blir galen för det inte finns ett enda helt vanligt par leggins, bara röda, rosa, blåa, blommiga, enbenta, sönderslitna, nät, spets, rutiga.... Så drog fram ett par röda idag (eftersom ja älskar rött i höst) från typ högstadiet, en klänning jag hade när jag var 12 (funkar nu bäst som tröja...), mormors gamla svarta lackskärp med turkosa detaljer och också hennes gamla armband och ett par ankelboots från vintagemässan. Till det; latexkjol! Hej vild blandning, men min poäng är att aldrig kasta bort nåt! Ge det iallafall till någon annan, bara för du inte gillar det finns det nog någon som gör de!



   
Tänk på detaljerna!

Kollade igenom gamla foton från när vi va små, alla är galet gulliga men la märke til en sak. Vad hade jag på mig? Jo höga långkjolar och korta topar. Man kan kalla det trendsättare, eller så kallar man det mamma-utan-stil-hade-valt-mina-kläder-och-hade-ingen-aning-om-att-det-skulle-bli-modernt-om-tio-år-men-just-nu-var-det-galet-omodernt. Antingen eller liksom.
Puss
Puss


November ELLE i min brevlåda!


Jag har inte ens tjuvkikat, ikväll blir det kvällsläsning!
Puss

fina färger hos zara

Zaras bilder från oktober skriker verkligen... oktober! Undrbara färger, verkligen, och får mig att tänka på ett par byxor jag såg på vero moda för ett några dagar sen. Då tänkte jag nej, men nu tänker jag ja. Måste ju kanske testa iallafall.




Puss

nitar och rutor

Drog till fame i fredags. Gratis inträde, är inte säker på om de va 18 eller 20 men inget problem att komma in, en hel del folk och det var faktiskt riktigt kul! Igår blev det sushi och bio med gojlen, sen terassen och palermo. Inte mycket tid hemma den här helgen heller. Jag tror min kassa tar lite skada av de....



Mobilen kom i fredags oxå! Like!
Puss

rearearea

Nu är det rea på H&Ms hemsida, så funderar på att shoppa. Gamla jag hade kört. Lite nyare jag har nog kanske hittat min stil tillslut och köper iinte allt jag tycker är snyggt. För min garderob ser ut att kunna tillhöra 100 pers om man kollar på vilka olika stilar som finns där inne. Så kanske avvaktar...

Puss

biologinörd

Hejs, igår tog jag en liten paus från teknikvärlden och begravde mig i biologibokenfrån att jag vaknade till jag somnade. Nu är provet avklarat så I´m back!

I tisdags drog vi ihop större delar av alpernagänget (7 av 10) och käkade middag hemma hos mark. Himla mysigt vart det!
Innan det hade jag tränat och dragit en sväng in på kicks för att förnya sminkförrådet. Just det är något jag väldigt sällan gör. Jag har alltid haft massor av smink men mycket är ju bara skit. Så igårkväll rensade jag allt, slängde kajaler och ögonskuggor, gamla puderdosor och torra mascaror. Och så la jag till mina nya gobitar; puder, brunpuder, svart kajal och mascara. Sånna där basic grejor som man aldrigvill lägga pengar på, men som om man har bra eller i rätt färg gör hur mycket som helst för sminkningen.







Puss


sveriges bäst klädda vanliga kvinna

ELLE hade under modeveckan en tävling för alla oss "vanliga" om vem som är bäst klädda kvinna. Och här är nu vinnaren!

Hon heter Siri Strignert och är 16 år (!), och hon blev den lyckliga vinnaren av 50 fucking tusen kroner att shoppa loss på tillsammans med Cia jansson (min idol kind of) i biblioteksstan. Shit, jag skulle dö.


Om jag skulle vara lycklig...

Puss


rockälva

Nu bär det snart av mot skolan, älskar mitt schema! Tyvärr kommer vi byta schema snart, och det kan ju inte bli annat än sämre så det är ju lite kasst.

Idag blev inspirationen ett reportage ur senaste ELLE, rockälva. Mysigt.


 

Puss

för-och-efter bild

Färgade håret i torsdags, o jag har alltid velat göra en sån där före-och-efter bild där man är ful och ofixad på före och ganska mycket mer fixad och i rätt vinkel och i annat ljus på efter-bilden. Så nu gjorde jag en!

Tycker alltid de e så jäkla kul när dom gör så på Tv när dom visar sånna här bilder. Blev iallafall lite blondare och lite jämnare färg, så I´m happy. Tack för hjälpen Pless och Erika!
Puss

vadlångt

Idag jobbade jag och Lisa en del på projektarbetet, vi kollade igenom alla kläder vi fått in o herregud, de e massor!

Härligt!

Kläderna idag var inspirerade av Summer i ett av avsnitten från sista säsongen av OC; vadlång klänning och lös kofta. Gillar den längden, det känns skönt i höst! Inte enda ner o släpa i snön, och inte för kort så det inte värmer. Dessutom snyggt!

Puss

helgnöjen

Det har inte blivit mycket lugn i helgen. Supertrevligt har jag dock haft, på BJ i torsdags, och öl på palermo och williams fredag och lördag. Mycket oväntat som kan hända när man dricke röl, härliga människor man frå träffa. Min päls är min nya älskling, fryste inte ett skvatt igår när vi gick ut, o då va de typ minusgrader. Den e supervarm!









Puss

det var förut


Puss


robin, jag lovade ju, så; det här är ett smakprov från odd molly




Just nu pågår VOX vintage. Hade jag inte varit så jäkla degig hade jag pallrat mig iväg.

Puss

RSS 2.0