Klippt och klart

Hade inget o göra så klippte Lina.
Snygg tjej. Inspiration!

Har också storstädat källaren, käkat lunch på Rixos med Mark (serverad av fröken härd), köpt en fet jävla luftmadrass och nu ska vi på sista Harry Potter filmen. Spännande! Tycker jag har utnyttjat dagen rätt så bra.
Puss

Försäsongsträning

Köpte mig ett friskiskort idag och körde en timmes spinning. Nu kanske jag ska springa upp till affären och köpa mig... nåt nyttigt.
Nej, men känner mig hurtig och duktig. Och jag har sökt in till en tyskakurs också.
Så nu när jag ändå är så duktig kan jag ju ta och städa rummet också kanske.
Nja.
Puss

Gucci aw11

Höst/vinter kollektionen från Gucci är väl en av dem som verkligen gått hem hos mig. Fina färger, mysiga modeller, vackra tyger.
Lite av allt det fina.
Puss

Speckat schema

Sen sist har det varit fullt upp.

Torsdag:
Träffade Lovisa på stan för lunch och kaffe på Waynes. Pratade om allt och inget, himla trevligt!
Köpte mig själv en jobboutfit till fredagen: Svart kroppsstrumpa och svart transparant skjorta.
Drog sedan hem för ombyte, och sen på cykeln mot Williams. Kvällen blev lång och fylld med mycket öl, och natten blev istället inte alls särskilt givande i sömnväg....
Fredag:
Hem och duscha, packa väska och dra mot tåget till Sthlm. Tunnelbanan till Hornstull och sen en liten promenix till en lokal där vi (jag, Lollo, Agnes, Malin och Funk) skulle jobba på Lollos kusins 30 års fest.
På med min nyinköpta jobboutfit och den rosa flugan vi fick Vi gjorde snittar, stod i baren och kvällen slutade med drinkar och öl medans vi väntade ut dem sista gästerna. Sänggång vid 5, upp vid 11.
Fluga, himla fin grej på både tjejer och killar.

Lördag:
Tåget till Uppsalat vid 12, bussen till Öregrund vid 2. Jobbajobbajobba till 10, sen buss hem.
Låg i sängen vid halv 1, och jag lovar er, sängen har aldrig varit så efterlängtad!
Puss

Slutresultat

Ja innan såg det lite ut som att håret hela tiden var fett, för att det var så mörkt i botten.
Meeen nu e de blont hela vägen från botten till toppen!!!
Skönt!
Idag har jag varit med Irene på stan, satt mest på café och snackade och skissade på studentklänning. Fina idéer hade hon, som faktiskt går att göra nåt av, så det här ska nog bli bra bara vi hittar ett tyg som passar!
Nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Laga lite trasiga dragkedjor kanske.
Puss

30 minuter

Sitter här och väntar på att halvtimmen ska ta slut så jag får skölja ur min hårfärg.
Spännande.

Höstunderhållning

Har fått uppdrag till i höst: designa och sy fina klänningar till Frugans alla gasker och partajer på nationerna, och fixa studentklänning till Irene.
Nån annan som är sugen eller behöver en fin klänning ba? Tar inte mycket betalt ja, just let me know! Skissblocket är redo!
Imårrn ska jag träffa Irene för att diskuterna tyger och modeller!
Puss

Min fina present från mormor

Mahaa, en väldigt fin ögonskugga, in en väldigt söt påse i en väldigt snygg ask!
Tack mormor!
Puss

Bildspel

Puss

En tripp till huvudstaden

Åkte med Mormor och Ingvar till Sthlm idag för lite modekultur! Åkte ut till Waldermars udde för att kolla Lars Wallins utställning. Gigantisk och sjukt bra utställning med allt från bröllopsklänningar, cirkusdräkter och specialdesignade smörpaket.
Efter det Blå porten för lunch, och sen båtfärd över till Slussen. Promenix till Fotografiska där den utställningen som lockade mig mest var Northern women in Chanel. Sjukt fint allting, och dom andra utställningarna var också väldigt bra!
Cappuchino vid vattnet i kvällssolen, sen promenad till stationen för hemgång.
Fick en liten present och såg prinsen. Mysig dag i Sthlm helt enkelt och bilder kommer inom kort! Tyvärr fick man inte ta kort på Wallin utställningen, trist.
Puss

NASTY GAL

Inte billigaste man kan hitta kanske, men toppen för inspiration: Nasty Gal!

Puss


Killar kan också

Eller Oscar kan.
Puss

Tjarrå vi ses snart Lollo

Puss

Mobillös

Glömde mobilen på bussen igår, så nu är jag mobillös. Frågan är om jag kommer få tillbaka den nu, känns som det här hänt för många gånger.
Satan jag är så jäkla klantig ibland.

Plötsligt händer det

Nej jag har inte vunnit på triss, men jag har varit på Williams och vad hände? Jo det var dans på borden och plötsligt står det några tjejer på rad och dansar en hel rutin till en Michael Jackson låt, om jag inte minns helt fel....
Själv drack jag en Rosa Pantern och en Guinnes. Samtidigt. Fin blandning.
Nyss va jag räddare än jag aldrig vart i hela mitt liv. Alltså på riktigt. Och alla mina kläder är dyngsura och mitt hår är kefft.
Älskar våldtäktsparker och spöregn<3
Nu ska jag sova och imorgon blir det jobb på Hummel, bilder kommer sen!
Puss

I min nya kjol

Klar med kjolen, med body under och turkosa smycken drar jag mig ut i regnet för att träffa Cissi.
Puss

Favoriter

Tjockt nummer av ELLE som jag läst i solen med en kopp kaffe.
En del favoriter att inspireras av:
Pasteller blandas med mörka varma färger. Så vill vi ha det!
Nu ska jag sy mig en kjol jag kan ha ikväll, då blir det middag, öl, bowling och drinkar! (Eller okej, blir nog bara öl för mig, drinkar är inte riktigt min grej..)
Puss

Mode med cigg?

Frågan är vilket intryck Louis Vuitton vill ge genom att sätta en cigg i handen på Kate Moss i finalen på deras visning? Ska cigg bli modernt nu? Eller är det redan det kanske...?
Puss

Fem i en

Fick nya ELLE igår, som inkluderade en trendbibel, och tre andra små fina tidningar förutom det riktiga numret.
Idag har jag legat och degat med Pet. Gårdagen var himla fin, men idag har vi vart allt annat än pigga.
Återställare på Palermo vid 7-tiden, sen drog jag, Pet, Härd och Sickan till Sara med nyköpt sallad och massor av dressing. Kollade en film om ett psyko som torterade en brottsling, en film om en mamma som tappar bort sitt barn pch blev psyko, och sen kollade vi porr vilket gjorde att vi höll på o bli psyko så då stängde vi av och drog hem.
Eller försökte dra hem. Pless och Sickan gick för att ta bussen som aldrig gick, och jag och sofia skulle cykla hem på en cykel jag inte kunde låsa upp. Men Sverker kom till vår räddning och nu sitter jag i min källare.
Nu ska jag mysa med ELLE.
Puss

Två flugor i en smäll

Igår träffade jag både Sara och Pless, som jag inte sett på hur länge som helst! Pratade om allt som hänt sen sist, gjorde pizza och blandade fruktiga drinkar innan vi drog till BJ.

Och kvällen bara försvann, tiden flög iväg bara och plötsligt va klockan 3.
Fick med mig sällskap hem, och Oscar visade upp sina gå-i-klackskor skils. Var riktigt imponerad!
Puss

En fin tisdag

Hittade en kjol efter farmor som dragkedjan var trasig på, så eftersom jag köpt en dragkedja när jag va på min stanrunda med Frugan, sydde jag fast den. Sen var jag klädd i färgglad kjol och spelade krocket och galen panna, käkade pizza, skollade på regnbågen och kvällen avslutades med Bambi... Oväntat slut på dagen må jag säga.
Nu ska jag kila mot Vasiljevic, som jag inte träffat på hundra år. Och sen kommer Pless om ett tag, henna har jag inte heller träffat på hundra år!
Ikväll blir det bj i nya klänningen, YSL bälte och höga klackar.
Puss

När sommaren får ta hand om håret

Fast nu behövs nya slingor, kanske färgning också. Utväxten är lite för mycket.
Puss

Nu när alla försvinner iväg

Hade pickninck med den här bruden häromdagen. På lördag åker hon iväg i ett år för att plugga, och jag kommer sakna henne massor!
Dock kommer den här bruden hem imårrn. Hon är efterlängtad!
Puss

Ett slags klädesplagg

Min tripp på stan igår va riktigt fin. Myste runt bland klädhängarna, men blev dock lite besviken. Särskilt på H&M, var inte sån där kärlek som det kan va ibland. Hittade dock en jumpsuit, som jag inte köpte, men gillade... hm, kanske, kanske inte?
Fick lite köpt trots allt; en slags poncho och en slags klänning.
Gina Tricot 149 kr
Weekday 150 kr
Puss

Med inspiration från stjärnorna

Hemma igen efter några jobbdagar på Hummel, nu är det stängt för säsongen, bara två lördagar till o sen nån dag i oktober. Lite tråkgt att det är över, har varit sjukt kul!
Nu ska jag kila ner på stan med Frugan och kolla höstkollektionerna. Kan va det mysigaste som finns när butikerna fylls av murriga mysiga färger!
Modeveckan i Sthlm tog slut igår, så har favoriterna in mind när jag shoppar idag. På ELLE kan ni iprincip få allt från modeveckan!
Här från Ida Sjöstedt.
Puss

Vi är hummelgrundare

Puss

Hemkommen

Kom hem från Gregrund 6 imorse, var då rätt sliten och övertrött. Skattade så vi grät i baksätet och sen grät vi nästan lite när Moa försvann in i sitt hus. Hon drar till spanien imårrn för att va borta en månad.
Life as we knw it på Hummel är slut, riktigt tråkigt. Det har vart så sjukt kul! Har bott i lägenheten i Öregrund en hel del på sistone, ska fixa fram lite bilder!
Nu ska ja äta lunch o kolla på Jungle Gorge, toppen en dag som denna!
Puss

RSS 2.0