bad hairday

Pilatesbollen ligger brevid mig och bara stirrar på mig. Men nej, jag kollar på cinderella stpry, träning får vänta till någon annan gång i livet.

Morgondagens frisyr är ett stort dilemma. Okej nu är jag töntig, men man måste ju få vara den klassiska tjejen ibland.
Har kollat lite på olika frisyrer på skönhetsbloggen 

Platt?

Vågigt?

Snelugg?

Håraccesoar?

Svårt det här. Ja, vi får se helt enkelt.
Någon som inte har märkt att det är nyår imorgon? TAGGA!
Puss

nyårsfix

Sickan fick ne liten hårklippning idag, och efter det även en färgning. Hann inte se hur det blev efter färgningen men blev nog fint!

Ser ganska så rädd ut...

Idag började nyårsfixandet. Eller vad snackar jag om, klännignen köptes på höstlovet så det var väl då det började. Men förutom all shopping så började det idag. Solning, basta med hårinpackning och ansiktsmask... Som Mark sa, det är så mycket vi tjejer gör nu inför nyår som killar inte ens lägger märke till. Ja det är ju sant, men vi gör ju inte allt för killarna. Att göra sig iordning och känna sig fin är ju nästan hela grejen. Så därför är nyårskläderna det vi tänker på från att skolan börjar i augusti fram tills the big day, och det är därför vi lägger ner så mycket pengar på hårfärger, lösnaglar, lösögonfransar, vaxningar, hårklippningarna... ja ni vet.

Puss

spring season

Inte för att jag inte uppskattar kylan och så...

H&Ms spring season 2010 katalog damp ner i brevlådan och fick en att längta ännu mer till sommarn än man redan gjorde. Bara ben, söta skor, ljus färger....

Favoriter





Jag bara ser medelhavet, solhattar och stora solbrillor när jag ser dom här kläderna. Gosh, jag vill ha sommar nu.
Puss

shoppingdag 3

Jo men som jag sa så kanske jag skulle köpa skor, och det gjorde jag. Inte vilka skor som helst inte. Jag har kollat på skorna förut, i princip varje gång jag gått in på weekday, och bara åååh önskat att dom var mina. Men, priset har varit lite för högt. Så det här var en sån gång jag bestämde mig för att om dom kommer på rean, då köper jag dom. Så när dom nu var på rean, vad kan man då göra annat än att köpa dom?

Lovely, DAGENS.
HIttade en fin klänning åt Sickan också så det var ju supert.

Skidjackor måste ju verkligen vara det svåraste som finns att hitta någon snygg (okej helt fel mening men ni fattar vad jag menar). Iallafall som tjej. Då e dom bara fett tråkiga och obekväma och korta och tajta. Det är nog det enda plagget där killkläderna är roligare och finns i fler färger och mönster än vad det gör på tjejplaggen.
Puss

IT girl

Datorväskor är ju egentligen inte fint. Lina Öberg har en fin väska som egentligen är en datorväska (om jag inte minns helt fel?), men annars tycker jag nog inte att dom är så roliga. Men, gott folk, sammarbete mellan apple och mulberry kan ju aldrig bli fel.

Något för alla IT girls out there. Eller dom rika iallafall; 3900 kr kostar den.


Shoppingdag 2

Okej det blev inget spenderande av mammas pengar. Jag är skitdålig på det. Synd, det hade vart kul. Iallafall så lyckades jag spendera lite mer av mina egna pengar. Hurra.


Trots det jag skrev om H&M så var jag ändå tvungen att gå dit igen. Och letar man; ja då hittar man. Den fina rean och en rabbatkupong gjorde att jjag gick utdärifrån med dom här gobitarna och hade endast betalat 175 kr. DAGENS! så nu talar jag ju lite emot mig själv när jag säger att man hittar fina grejer där MEN, jag håller vid det jag sa: rean är inte bra. Det är bara kaos.

En trend jag gillar: stora smycken. För mycket smyckan, för stora smycken, för färgglada smycken... det är ju bara underbart.

Gina tricot
Bara tänkte att jag skulle testa själv, tyckte det var lite häftigt.

Men det är inte bra att jag har tid att gå på stan. Eller, det är bra för jag gillar det och mår bra av det (typ), men det är INTE bra för plånboken. Imorgon ska jag dock ner igen, den här gången för o leka nu-ska-vi-fixa-sickans-nyårsoutfit stylist. Men jag ska inte köpa något själv. Eller jo kanske skor.

Puss

nysydd

Sydde ju då klart min klänning till jul. Började på den för himla länge sen och den blev väl inte riktigt som tänkt, men fin blev den iallafall.
Inspirationen kom från en teckning jag gjorde för länge sen.




Klänningen blev lite kortare än tänkt, men i valig trikå blir det snyggast så. Fast nu blev jag himla sugen på att sy. Kanske ska köpa lite tyg imorgon. Skulle sitta fint det.

bye.


julrea

Hejsan hoppsan. Nu har jag varit tvungen att njuta ordentligt av jullovet. Jag gjorde det fullt ujt igår; jag kollade på prison break hela dagen. Det var mycket trevligt, tack för det sofia härd.

Idag har jag också njutit av jullov men på ett helt annat sätt. Det är 26 december, dvs annandag jul och alla vet vad det betyder;
julrean startar på stan! DAGENS!

Så klockan stod på halv nio (snoozade dock till kvart över) och vi stod utanför weekday kvart över tio.

Utvärdering:
Weekday har som vanligt bästa rean. Stora rymliga lokaler gör att man inte får panik av allt folk. Att dom dessutom bara kör rakt av 50% rea på ordinarie sortiment gör att man faktiskt kan hitt något. Det är samma sak som annars bara det att dom där underbara 50% skyltarna sitter överallt.

Monki ligger hack i häl på Weekday; mycket och bra rea. Här är det dock att allt hänger så packat och lokalerna inte alls rymmer så mycket människor som det var idag. Så det blir lite jobbigt och panikartat. testade en klänning där som jag kollat på länge och som nu var på rea, men köpte den inte för jag var så sur på att jag fått vänta så länge på att testa den. Jag skyllde helt enkelt på klänningen.

H&M: nej. Jag älskar H&M för det mesta, men deras rea är verkligen inget att ha. Inte ens värt att gå dit. Dom har bara hängt fram allt ingen vill ha och skulle inte förvåna mig om dom även tagit fram gobitar från andra säsonger som legat och samlat damm i källaren.

Holmlunds har ju verkligen mycket rea, och man skulle nog hitta något där om man letade. Men orkar man verkligen? Samma sak gäller vero moda och Gina Tricot, men där orkade vi faktiskt.


Weekday

Gina Tricot

Gina Tricot

Weekday

Vero moda

Så nu har jag spenderat mina egna pengar, imorgon ska jag ner på stan igen och spendera mammas pengar, love it. Nej, riktigt så enkelt är det inte men a girl can dream right?

Puss


Drink

Jag hade ju en liten coctailtillsyällning med tjejerna här för ett tag sen. Väldigt lyckat; maten var god, människorna var glada och taggade, musiken va på högsta volym och vi dansade tilss vi knappt orkade stå. Bäst var ändå att alla var finfint klädda. Det var coctailtema men också drinktema, vissa tog coctailtemat seriöst, andra drinktemat. Hehe, men Funken var ändå finast om jag får säga det själv; hon var drinken snowball

Tillsammans med en rosa Erika som drinken bonita.
Blue lagun och golden cadillac?

En blå Cissi, Erika, Bloody Mary lollo längst fram och josse i ljusrosa.


Cosmopolitan och golden cadillac


Själv var jag gin och tonic.


Unni, josse, johanna, cissi.


Middag.



Det här ska bli en tradition. Coctailparty är kul.
Puss


Askungen

Hej hopp, nu sitter jag här och kollar på askungen (vi blev så sugna när vi kollade på kalle ankas jul) och fen ska precis ge henna den fina klänningen. Det var väl alla små flickors dröm som liten att se ut som henne och ha hennes vackra klänning. Ja, så är det väl kanske för alla även nu när man är lite större, annars skulle jag väl inte sitta här på julafton och kolla på filmen?


Kommer ni ihåg att jag skrev om boken Bilden av modet? Iallafall, jag fick den i julklapp av Irene! Nu blir det modeläsning på lovet! Och, peace and love biljetten fick jag också! Superduper!

Nu ska jag kolla på filmen! Pusspuss och god jul!

God jul då!

Det är julafton! DAGENS!
Ha en fin dag! puss


Drella

Nu ligger jag i sängen här och kollar på bilder och läser bloggar. Sjukt skönt med lov, och nu dagen innan julafton ska jag verkligen inte gör något annat än att klä granen, slå in julklappar och sy klart min klänning jag ska ha på mig imorgon. Japp så är det, och jag tror klänningen blir bra faktiskt. Hela klänning är dock sydd för hand så hållbarheten vet jag inte hur den blir. Vet att grejer jag sydde för hand förut hade tendens att gå sönder i princip efter en kvart.

Tror aldrig jag har sett hela sidan förut men jag fick ett mail om den, vet inte, alla med hotmail kanske fick det. Men iallfall, drella. com. Dom har T-shirtar, skivor, hoodar, väskor och säkert andra saker med svenska artist tryck. Eller ja, det finns med olof palme också. Dom har det mesta; Hoffmaestro, thåström, familjen, petter, hello saferide... Hyfsade priser också.


Puss hej

Smyckat

Har haft tid att bläddra i ELLE och hittat några fina uppslag. Inte så tjock tidning den här gången men lika bra ändå. I julklapp skulle jag gärna vilja ha en förlängd prenumeration, kära tomten.






Mest gillar jag modereportaget juvelen som är stylat av Lisa Lindqwister. Älskar alla smycken!




Puss

julkänsla

Jag är på julhumör, ganska så bra såhär dan före dan före dopparedan, som man säger.
Igår var det julavslutning i domkyrkan så nu är det lov på riktigt. Pengarna är också helt slut, tyder på jul det med. Framförallt är det fortfarande supermycket snö och skitkallt och jag har tid att tillexempel sy. Härliga tider.

Julavslutning i domkyrkan.

GÅRDAGENS går helt klart till att min kusin surprisesurprise var hemma i Sverige och jag fick träffa henne litegrann efter avslutningen. Lovisa har bott i Oslo ett tag så det var inte igår vi såg varandra!

Alla julklappar utom en är inhandlad; morfars. Kluring det där. Vet verkligen inte vad man ska ge till honom. En segelbåt kanske? Någon som vill betala?

Puss idag ska jag klä min julgran och göra julgodis




chanel nojja

Shoppat julklappar med kusinen idag. Synd att man har så ont om pengar, för egentligen så älskar jag verkligen att slösa pengar på julklappar. Julklappar är det enda jag kan köpa utan att tänka nej nu slösar jag pengarna på något onödigt igen, för julklappar är nog det roligaste som finns att köpa, eller iallaflal att ge bort. Men när man känner att alla pengar tar slut är det inte lika kul längre. Lite synd.

Gina Tricot har fåt Chanel nojja, Halva butiken består av svartvita kostym och couture inspirerade kläder.




Jag gillar det, iallafall lite. Men annars tyckler jag Gina har en dålig period. Dom går i vågor, det har varit bra att tag, nu är det inte på topp.

Puss hej


Morgonrapport

Matten är avklarad, och multimedian med, vilket ger mig megasovmorgon till klockan 12. Supert. Tyvärr är jag ju sån som inte riktigt kan sova länge, så har varit vaken ett tag nu, men det är skönt det med, att kunna ta det lungt på morgonen alltså. Om man inte var så himla trött vid sextiden på morgonen skulle jag inte tveka att gå upp då bara för att kunna ta det megalungt på morgonen. Men så pigg är man ju inte.

Det är fortfarande mängder av snö ute, tror inte att det har undgått nån faktiskt. Folket i Kenya kanske inte har sett det. Det är fint.


Just nu är det 12 minusgrader ute och jag är verkligen kass på att klä mig varmt. Jag skulle vilja gå och köpa tre ton garn och sticka stora mysiga tröjor. Tyvärr har jag knappt råd att köpa julklappar just nu så saker till mig själv får jag vänta lite med. Alltså, inga stickade tröjor till mig så det är sommarkläderna som är på fortfarande.
Denna kalla dag till ära har jag kjol, t-shirt och sylånstrumpbyxor.... Nej men jag drog på mig skinnjacka och sen blir det stövlar på. Lite värme iallafall.

Nej, nu ska jag pallra mig till skolan.
Puss hej

garderobkoll

Sista provet idag. Sköönt. Tog en långfika med mark, pless o lina innan träningen. Det gjorde vi ju inte idag, men helt klart underskattad grej är att sitta på fik sent på kvällarna. Synd att dom flesta fik stänger vid tio, lite väl tidigt. Men det är mysigt.

Nya ELLE ligger uppa i köket. Helt orörd. Jag har bara kollat på den, inte ens bläddrat lite. Ni vet vad ny ELLE betyder; heligt moment och DAGENS!


Jag har märkt två saker idag:
1. Ofta kan jag mixa om en outfit ganska rejält genom att bara byta plats på lita plagg. Kan bero på att jag ofta inte använder plagg som man ska. Typ tröjor som kjolar, kjolar som tröjor....
2. Jag har verkligen noll koll på vad som finns i min garderob. Det är sjukt mycket saker jag inte ens använder för jag har glömt bort dom och dom ligger någonstans långt ner i någon låda. Borde kanske rensa?

Jaja, imorgon får jag iallfall äntligen göra det jag pratat om så mycket; coctailparty! Damn jag är taggad.

Puss


snötankar

Gårdagen var full av snötankar. Det snöade helahelahela dagen utan att sluta typ ne enda gång. Jag lärde mig:

1. Alla älskar inte när det snöar lika mycket som jag gör.
2. Jag vill vara barn igen.
3. Mjukisbyxor är inte alls vattentäta och blir jättetunga när dom är blöta.
4. Det är omöjligt att komma till toppen av en pudersnöhög.
5. Mina skor är mega att glida på hala vägar med.
7. Man ska alltid ha med sig pulka var man än går och det är snö.
8. Slottstrappbacken är super att kasta sig ner för.
9. Min mascara är inte vattenfast.

Ja, thats it. Lärorik dag.


Puss och hej


tycker till

Okej, två saker att säga!

För det första, Gioeli sa en fin grej här om dagne. Eller det var inte fint direkt, men jag skrattade en hel massa.
Vi diskuterade om han verkligen behövde åka hem och ducha och jag säger men skit samma om du inte är fräsh och då svarar killen nej det är ju motsatsen, det är ju fett bekvämt!
Sen när blev fräsh en motsats till bekväm? 
Är det bara jag som inte alls tycker det är bekvämt att gå runt med skitigt hår och vara oduchad?

Och det andra, jag håller på och läsa en bok som heter fashonista. Den är verkligen bra och man får veta en del kul och onödig information från modevärlden (typ varför lacose har en krokodil som märke och när sneakern för första gången visades på catwalk). Men, bruden är en modeslav. Köper man inte dom rätta märkerna och dom rätta plaggen som verkligen är supermoderna eller klassiker man bara ska ha, då kan man lika gärna sluta leka modeintresserad. Typ. Skit. Man ska köpa det man gillar, visst, vissa saker kanske är värt att köpa, men att det aldrig skulle vara värt ätt köpa billiga kläder, som dessutom kanske inte är det som just nu visas på catwalken, det håller jag inte med om.

tack för mig

lindex

Jag vet att alla som är födda på 90-talet har en skada när det gäller Lindex som gör att man känner grov avsky för den affären. Lindex barnavdelning ungefär 1999 när man började gå på stan själv gjorde inte under för ens stil. Vilket man kommit på senare. Min poäng är dock att det inte är så farligt. Man kan faktiskt hitta fina grejor där. Tillexempel har Irene köpt en ascool pälsmössa där, långärmad spetströja, linne med nitar och dom har faktiskt mycke bra underkläder.
DAGENS och dagens shoppingtips:


Lindex, 79,50.

ELLE har ett sammarbete med TOPSHOP, innebär bland annat att dom som köper eller prenumererar på ELLE får hem inbjudningar till olika tillställnignar som dom har i butikerna. Inbjudningarna är som vykort som jag sätter upp på min aslagstavla som lite inspiration. Här är senaste kortet som idag fick bli lite inspiration.
  

Just nu längtar jag mest av allt till sommarn. Är de bra eller? Eller okej jag längtar lite till jul, men det är bara för att jag vill veta om jag får pengar så att jag kan beta min resa i sommar och om jag får en peace and love biljett till sommarn. Så allt kretsar kring sommarn helt enkelt.

Puss
Eller okej jag ljög. Jag ska åka skidor i januari. Det är jag MEGATAGGAD på!! Men efter de så längtar jag mest av allt till sommarn.


Desquared

I intervjuer finns det väldigt ofta en liten faktaruta för dom som kanske inte orkar läsa hela artikeln men bara vill ha lite översiktlig information om vem-det-nu-kan-tänkas-vara. Och beroende av vad det är för slags tidning så finns det väl älltid en koppling mellan den och faktan. Vad jag menar är tillexempel i en inredningstidning står det där vilken favoritinredare eller favoritformgivare dom har. I en fordonstidning eller liknande skulle jag kunna tänka mig att det står vilken drömbilden är, eller vilken motorcykel han kör. Eller hon för den delen. Och i
modetidningar är det alltid; Vilka är dina favoritdesigners? Och ibland följdfrågan; Varför?

Och jag har alltid viljat kunna fråga på det där, och jag har alltid tyckt att det är så coolt att alla bara vet vilka designers som finns och verkligen hittat några som passar dom. Och man kan märka på svaret om det är någon som verkligen har koll eller någon som visst gillar kläder men kanske inte är så himla insatt. Och någon säger Acne och Nudie för jeansen och Chanel för det klassiska och minimarket för dom roliga detaljerna, ja då är man inte så insatt men man har ju helt rätt. Men börjar man komma med designers som Dries van Noten, Local firm Rodarte, då kanske man vet lite mer.

Än så länge vet jag knappt någonting. Jag vet vad jag själv tycker, men har ingen historia eller några märken att grunda det på.
Men jag har hittat några märken som jag faktiskt har gillar genom flera kollektioner (ofta kan en designer göra en skitsnygg kollektion och sen var det bra med det), och ett som verkligen avspeglar mig är Desquared.
Det är blandningen av långklänningar i fina material och kängor och slitna skinnjackor. Deras kollektion för fall/winter 09 är skitbra. DAGENS.


Nej nu blev jag utkallad på hängamedsofia tid, woho.
Bye


checklista

Checklista, förbereda sig inför julen:
[ ] Baka pepparkakor
[ ] Baka lussebullar
[ ] Göra julgodis
[ ] Göra julkort och skicka till alla man känner
[ ] Varit med och adventspyntat huset rum
[ ] Varit med och hängt upp belysningen i träden
[ ] Varit hemma på söndagar och tänt ett nytt ljus i adventsljustaken
[ ] Kollat på luciatåget på TV
[ ] Kommit ihåg att det faktiskt är lucia
[ ] Kollat på julkalendern
[x] Köpt dom första julklapparna
[ ] Bestämt vad du ska ha på dig på julafton
[ ] Har en chokladkalender
[ ] Har gjort minst en egen julkalender
[ ] lekt i snön och byggt snögrottor

Och jag som skulle förbereda mig inför jul i år. Det har jag ju knappast hunnit. Den sista är iof lite av en omöjlighet eftersom det inte har kommit så mycket snö än. Jag blev iallafall överlycklig när jag gick ut i lördags och det snöade! Det var alldeles lungt och tyst och fint.

Att vara på stan och se all belysning är ockås underbart. Borde nästan lägga till det på checklistan. Så fort dom tänder belysningen är det jul i hela stan. Plus att det alltid är fullt med folk som springer omkring bland brända mandlar, dounats och marmelad stånd och letar julklappar som galningar. Ännu bättre är ju Stockholm. Drottninggatan med sina kristallkronor är bara underbart. Antar att NKs julskyltning, precis som vanligt, är något alldeles extra. Har dock inte hunnit se den. Kanske ska inleda jullovet med en trip till Stockholm. Eller så tar man den efter jul. Julreeeaa!! Me like.

Puss


multimedia

Sitter här på multimedian och har precis gjort klart mitt sista arbete för terminen. Vad ska jag göra resten av lektionerna dårå? Vad sägs om sovmorgon?

Fast det är faktiskt riktigt skoj, multimedia alltså. Just nu håller vi på med flash, dvs vi gör tecknade filmer. Ganska så skoj när man kommer på hur man gör. Innan det höll vi på med photoshop. Också riktigt kul, speciellt den delen där man fick redigera en bild på sig själv. Eller nej, filmfodral var nog roligast att göra egentligen, för jag gjorde ett fodral till en film vi gjorde i typ nian eller nåt sånt.
I samma veva som vi höll på med photoshop snackade vi massa på samhällskunskapen om hur mycket redigering av bilder påverkar oss i reklam och allt sånt. Att idealet inte ens är verkligt och sådär. Och genom att redigera bilder på sig själv förstår man ju verkligen hur mcyket man kan göra.

Hann inte riktigt fixa den ordentligt, typ håret och bakgrunden, men det här är orginalet:

Här har ni svsfodralet till Skitvit
  

En favorit är dock en bild från sommmarn som jag fixat litegranna


Puss och hej


bloggreklam

Men hörni, visst gillar vi kilalr som bloggar? Vaarför inte kolla rasmus bogg dårå? Fin grabb.
Puss


bilden av modet

Om det är någon som är sugen på att se lite fina klänningar och gråhåriga gubbar i frack kan ni ta och slå på 1an där nobelmiddagen just nu sänds. Man borde göra det till en grej, att klä upp sig ordentligt och ha nobelmiddag. Coctailparty helt enkelt. Vädigt underskattat.

I tisdags drog klassen till Stockholm. Ingen tid för shopping dock, pluggandet gick i första hand.
Stockholmstips: Cafét på övervåningen i PUB.

Tog en promenix ner på stan med Lollo och köpte mina första julklappar. Sååå härligt. Det är typ det bästa med julen, att köpa julklappar alltså. köpte juklapp åt kusinen min, hon kommer bli sååå glad och hon skulle aldrig kunna gissa vad det är för nåt(ellööör?)!
Iallafall, gick förbi studentbokhandeln där jag stannade upp utanför fönstret. Dom hade nämligen en fet bok som hette Bilden av modet. Vill ha. Julklapp? DAGENS? eh ja.


Sen på onsdagen drog hela klassen till studan och åkte lite skridskor. Så härligt när massor av människor sätter på sig fula hjälmar och bara är. Man borde var så oftare, ha saker på sig som man egentligen tycker är fula och fel. Livet vora allt bra mycket roligare då.





Watkins

I'm a crappy bloggare. Har ganska så många gånger under dom här dagarna undrat hur jag ens orkar ha kvar bloggen, jag har ju typ ändå aldig tid och blogga. Men sånt är livet ibland, jag kommer nog in i bloggandet igen såsmåningom.

Iallafall så var vi i stockholm igår med klassen. Ni kan ju tänka er mig i Stockholm, jag som blir lycklig av att gå ut i min egen trädgård och se lamporna i vårt träd. Julpyntningarna i Stockholm är ju lite extra. Går ju inte att jämföra med tex London, det kan man kalla något extra. Men vi bor ju trots allt i landet lagom så vad kan man förvänta sig.

Det har varit mycket om Liselotte Watkins nu på sistone. Hon har varit mycket uppmärksammad av olika tidnignar och bloggare bland annat. Nu till jul har hon gjort ett antal illustrationer för rädda barnen, alltså dom säljs och pengarna går dit. Det speciella med henne är väl framförallt hennes stil, och han gjort så mycket på så många olika områden. Hon har illustrerat modefoto och smycken, hon har gjort tapeter, designat kläder och gjort tygtryck.

Överst kläder från Miu Miu med Watkins tryck och under typiska illustrationer.

Puss och hej


project runway vs. gossip girl

Lite jobbigt läge för mig nu på söndagar, Gossip Girl samtidigt som Project runway. Så vad ska man kolla på?
 eller
Det är det som är frågan...

Iallafall, idag blev det Gossip Girl, så får kolla project runway på tv3play senare.

Puss


edna

Sitter här och skriver julklappsrim. Det är ju underbart. Och riktigt långa ska dom va med massor va fina och vitsiga meningar. Iallafall, julkänslan är på topp, jag känner stark för att dra igång ett julbak. Kanske tar det lite senare när fru Härd anländer. 20 dagar kvar till julafton, dags att pynta gran snart tror jag?! Gosh, älskar julen. Förra året hann jag inte förbereda mig så helt plötsligt var julen över. Så nu börjar jag i tid så jag inte ska ha någon chans att missa allt det underbara.

Körde en drop in på Hair Design (tror jag det hette) och klippte mig igår. Dom slitna hårtopparna är nu borta (eller så gott som, skulle allt tagits bort hade jag inte haft mycket hår kvar) och en hellugg är på plats.

Kläderna jag egentligen tänkt ha på mig var en vit pennkjol, en lila blus och pärlhalsband. Men kände verkligen INTE för att ha på mig det, så det blev raka motsatsen som ni ser.
Känner mig lite som Edna i Superhjältarna i den här luggen. Ni vet den superkorta designbruden som är helt speedad. Dock klockren brud det där. Så jag kan leva med att känna mig som henne.

 

Ikväll blir det Scrubsnight med nära och kära, puss på er.


haircut

Finalisterna till ELLE-tävlingen är framröstade. Måste säga att jag inte riktigt tyckte någon var speciell, inte som förra året. Men blir säker skitsnyggt när den sys upp. Rätt så snyggt bidrag inskickat av Johanna Mäki

Men mest för att själva bidraget är coolt ritat, inte för att klännignen kanske är den snyggaste.

Dagens insiration tog jag ifrån min egen anslagstavla, gillar när man kan inspireras av sig själv.



Långklänning dagen till ära. Självklart åkte den svarta halsduken på senare samtidigt som kuvertväskan hamnade i handen.


DAGENS till att jag gick och inpulsklippte mig, nu är mina toppar fina igen. Skönt med nu friss nu när det är kallt och man inte kan variera kläderna så mycket; man måste ha mössan och vantarna och dunisen.
Hur frissan blev får ni se senaree.

Har nu på senaste hört massa folk säga att dom bara kollar på bilderna på min blogg. Är det verkligen inte nån som LÄSER min blogg? Kanske bara sitter och babblar för mig själv. Fast det var ju mest för jag behövde få ur mig massor va modeprat som jag startade bloggen från början så det gör kanske inte så mycket.
Puss


new years

Senaste inläggen har gjorts i skolan, därav bristen på outfit bilder. Så tänkte att jag börjar meed, inspiration för er allihopa, och vad jag gjorde med den!


leopard

Frisyren

Kjolen.
Allt från lookbook.nu


Baskern

Kjolen och leopard (är egentligen en sjal och en baddräkt, skulle likagärna kunna vara påväg till beachen)

Iallafall. Jul snart, och sen nyår! Älskar det, det var ren lycka att vakna och det var frost överallt. Snäppet bättre hade varit om det snöade. Vräkte ner. Då hade jag tagit ledigt från skolan och lekt i snön hela dagen. Nej det hade jag inte, men jag hade velat.
Iallafall, min poäng är att man måste inhandla en nyårsklänning! Inte någon julklänning, då är man ändå med familjen så då lönar det sig inte att ha en supersnygg klänning. Men nyår, då smäller det. Less is more heter det ju. Skulle dock säga more is less, om man nu kan säga så. Den dagen är den dagen man har chansen att ösa på, med paljetter och urringningar och smycken och allt man annars inte vågar ha. Lets do it the american way, då är det för mycket jämt. Och underbart. Tolvslaget ska vara ett virrvar av kyssar, konfetti, musik, raketer, partyhattar och snygga människor. Gud jag längtar!
Puss

 


parisvisning

Sonia Rykiels H&Mkollektion visades igår i Paris. Succé. Massor av kändisar.
Förutom underklädeskollektionen som många redan sett på reklampelare i stan visades även del två i sammarbetet; den stickade kollektionen som kommer i februari med myckat inslag av märkets typiska randiga


Fler bilder från visningen finns på ELLE och en video med en liten sammanfattning finns på hm.com. Videon är verkligen superhäftig, vore så himla häftigt att gå på en sån modevisning. Det är liksom mer än kläderna, det är helheten. Så underbart. Och som alla säger i videon, det är som ett wonderland.

Nu har jag inget mer plugg den här veckan, så skönt!
Puss

killing me softly

Just nu, tar skolan kål på mig. Det är inte det att det går snabbt och att jag bryter ihop hela tiden, utan det rullar på, jag plggar åtta dagar i veckan, meen det går bra på proven så det är chill. Men nu är det liksom sådär som i drömmar, man ser slutet inte allt för långt borta och man springer men man kommer liksom ingenvart och sen så hinner monstret ifatt en innan man hinner fram. Så är det nu; man ser jullovet där borta, men man kommer liksom aldrig dit, det tar evigheter och skolan kommer ta kål på en innan man kommer fram. Typ.

Men hur som helst, man överlever.

Acne har fått in många fina new arrivels, söta klänningar var det jag framförallt lade märke till.

Puss och hej.

RSS 2.0