Absolut

Måste bara ge massor av DAGENS till vädret vi har idag! Man blir ju bara lycklig! Eller iallafall när man är på gågatan där det är värme i marken så att all snö är borta! Åh det är härligt! Om det är lika imorgon blir det jag och Erika som drar ner på stan och leker vår (gör vi det ska jag berätta hur det går till!).

Lars Wallin, härlig kille måste jag säga. Han vann pris på ELLE-galan för årets blickfång, och måste säga att det är sant. I hans design finns inget som är nedtonat, allt är som en sagovärld med mönster färger och överdrivna former. Han lanserade även smink ( när det nu var, våras kanske). Rough och ögonskuggor tror jag mest att det var, i söta förpackningar. Och nu har han även gjort en "partyklädsel" (som den kallas) till ABSOLUT vodka flaskorna.

Himla tjusigt, ska finnas en fluga och en mask till också men dom måste man tydligen köpa till för extra pengar och jag hittade heller ingen bild på dom.
Nu är Anki och Lollo här, mysigt!
Puss

långben

Sovmorgon idag vilket helt förstördes av mina otäcka drömmar om att bli bortrövad av någon på en båt. Men det var ändå skönt!
Skolan... fixa fram massa DNA som jag nu har i en liten plastbehållare som jag inte vet vad jag ska göra med, och så hade vi spanskaprov. Vågen för mig det gick inte alls bra. Synd egentligen att jag inte kan lära mig språk för det har man så himla mycket nytta av senare. Det skulle vara sjukt coolt att tillexempel kunna åka ner till spanien och jobba och kunna prata med alla, inte bara dom som kan engelska. Men skulle man ha en bra lärare skulle ju det vara ett plus...

Iallafall, testade byxorna, jo men visst var dom okej. Sjukt höga var dom, det gillar jag! Måste faktiskt ge DAGENS dom brallorna, hur bra är det inte liksom: sköna, faktiskt snygga och dom kosta bara 40 kr! Herrgud ja, vilket köp.
  

Peacen blev det idag, det är skönt med T-shirt ibland, fast det känns lite manligt. Fast med dom där byxorna är det omöjligt att känna sig manlig. Däremot skulle jag gärna se en kille i dom, skulle nog se rätt så kul ut.
Litet problem bara, jag vet inte om jag ska lägga upp byxorna eller inte, för som dom är nu så släpar dom nästan i marken fast jag hade mina högsta klackar. Men det får mina ben att se himla långa ut så jag gillar det men det betyder att jag inte kan använda dom med skor utan klack, fast det kanske inte är hela världen.

Just ja

Brillorna jag köpte på Gina igår, hade glömt ta ut dom ur väskan så hade dom på mig lite idag för och känna hur dom kändes, jag gillade känslan! Men kände mig llite dum eftersom det har varit mulet och snö hela dagen och jag var inomhus.

Ja ojoj nu ska jag bli blondin. Nej men det funkar ju inte riktigt så tyvärr. Mitt hår kommer väl bli några nyanser ljusare men inte i närheten av blont. Men det duger nu och senare ska jag gå till frisör och fixa det så att det ska bli bra. Det är sjukt svårt att få en blond fin färg om man gör det själv.

Idag var det pankakskalas med Schiller, Gojle och Pet, det var gott! Sen var jag iväg och träna där jag surprise surprise träffade lollo! Det var trevligt att träna med henne och få sig en härlig pratstund! Nu ska jag försöka förstå mig på http://gossipgirlonline.net/ för att kunna kolla på dom gossip girl avsnitten jag missade under lovet. Skulle inte tro att jag kommer lyckas.

Puss

Lego

Nej men just ja! Måste faktiskt ge DAGENS lite grann till en annan sak (eftersom jag inte gav någon igår kan jag ge två idag. Eller?) också: tjejen som jobbar på Carlings i Forum hade ett ascoolt halsband, det var en kedja som det hängde en legogubbe i! Det var asballt och jag ger DAGENS till det och henne och hela baletten! Fint vare och jag har nu gjort ett eget, för jag är en copycat.

Lite mindre än sådär va nog legogubben... Men visste ni att den här lillen flöt iland i Brighton i England i höstas? Jag visste inte, ganska skumt måste jag säga.

Puss godnatt


Hey im happy now

Okeeej jag blev faktiskt gladare av att ducha för då kom jag på att jag har ju faktiskt träffat Irene idag, bjudit henne på Thai Village och shoppat! Och shopping gör mig glad! Särskilt eftersom jag äntligen köpte det blommiga tyget på Ohlssons som jag velat ha sen innan nyår. Ska sy en kjol av det. Så kostnaden för den kjolen kommer bli 69 kr, vilket jag tycker är helt okej! Varför ska kläder va så dyra när det typ inte kostar något att tillverka dom?! Tyg är ju hur billigt som helst, När jag betalar 69 är ju det ändå dyrt om man gämför med vad själva tyget kostar att tillverka! En kjol borde max få kosta 100 spänn, allt annat är bara trams (himla fint ord)! DAGENS till tyginhandling istället för klädinhandling för det är så mycket bättre för plånboken!

Kunde däremot inte låta bli att köpa ett par ashöga beigha byxor på Monki för dom kosta 40 kr!! Och dom var fina, tror jag... Jag ska tesat dom imorgon igen, men hursomhelst får man inte lämna tillbaka revaror. Och så köpte jag ett par till solbrillor till samlingen, den här gången ljusrosa. Supersomrigt!! Och en hårfärg blev det också, får se hur håret ser ut efter det här... För att försvara min teori om att sy allt istället för att köpa det färdigt så går ju dom två sista faktiskt inte att sy, och byxor är jäkligt mycket för svårt för mig, än så länge!

Bilder på allt kan jag lägga upp imorgon, för kamran är just nu missing.

En liten fail jag kom på att jag gjorde idag var att glömma mitt kontokort på Thai Village. Måste dit imorgon och hämta det. Jobbigt.

Pusss

Glimmer

Om det inte händer något jäkligt roligt som bryter av från vardagen och allt det vanliga snart kommer jag inte orka med längre. Vet inte vad som händer, vanlig liten deprission kanske men ingenting hjälper mot den. Är väl bara att le ändå och hoppas det går över. Sug.

Tänkte lätta upp mitt liv med bekväma och soliga kläder
 tog min assköna ganska så nyinhandlade ljusgula tröja från Rut.m.fl
 hög svart kjol från monki 
och så såg jag supertråkig ut.
Tänkte håret
släppte ut det
såg helt kaos ut
satte i några hårspännen och det blev ingen skillnad alls
så jag gick alltså till skolan med ett kaos på huvet.
Jag gillade det!

Men tröjan är görskön och det gillar jag mycket!
Och så liten stjärna i örat, glimmande och fin.

Kände att det här inlägget inte blev så glatt men jag ska gå och ducha nu och det blir man gladare av så då kanske jag gör ett nytt glatt inlägg efter det! Fast nej, min fobi för att ducha har blivit himla mycket värre sen jag såg The strangers. Inte för att den har nåt med duchar att gör men jag tror alltid att det ska stå nån läskig typ framför mig när jag öpnnar ögonen efter att ha sköljt ut typ schampo. Så jag vågar inte blunda och får massa skit i ögonen, inte så skönt. Men jaja.

Bai puss

Things I can be

Idag blev det lite rock över det hela kände jag. Det går inte att inte få det att se rockigt ut när man har skinnjackan och leopardlegginsarna men dom är så jäkla snygga ihop så jag måste. Sen har jag ioförsej inget emot rockig stil men det är inte riktigt så jag är just nu. Eller jag har ingen riktig bestämd stil, jag har lite av varje. Så ja, jag tycker ju det är snyggt värre, så varför inte!

Älskar dom gröna strumporna ohja. Tänkte ha mina röda pumps också, men eftersom vädret inte är på min sida blev det uggsen istället. Fast det var skönt, är som att gå runt i tofflor så det var värt det.

Nu har jag bara tre korta saker att säga.
För det första; av dom bilderna jag har sett så var det inte särskilt mycket fina klänningar på Oscarsgalan (eller ja det var inte många som hade fina klänningar på sig). Den här på Amanda Sayfried är okej för jag älskar stora rosetter och oranget just nu.

Men annars var det inte mycket fint. Och som väntat körde Kate Winslet på gudinnemodet med en lagom draperad klänning med ett axelband. Hon kör hårt på det, har alltid gjort och kommer alltid göra (om man får leka lite spågumma).

För det andra VAD ÄR PUNK I DOM HÄR KLÄDERNA?!

Visst jag älskar Luellas kläder, men det är väl ändå inte så mycket punk över det här (som hon själv säger att det är) eller har jag missförstått allting?

Och för det tredje; nu blirre kungligt bröllop. Hoppas Victoria väljer en fin klänning, men av nån anledning känns det som att det kommer bli fel....

Puss

vårkänsla

Ritat har jag gjort en del under veckan med. Och funderat på vad jag själv tycker är vad man borde satsa på till vår och sommar.
        
Framförallt, mycket ben! Bara ben är snyggt, men det kanske man inte vågar. Iallafall inte förrän till slutet av sommarn då benen iallafall är bruna. Annars strumpbyxor eller leggins i färg, mönster, spets eller annat kul.
Sen tycker jag man ska försöka använda udda material som man inte använder så ofta i kläder. Paljetter, pärlor, diamanter, tyll, fjädrar eller annat kul man kommer över. Och man kan ju ta det i små mängder; ett par skor, dekoration på ett klädesplagg eller bara i smycken.
Annorlunda accesoarer som tex hatt. Annars stora smycken och färggranna skor. Det bästa och det jag iallfall kommer köpa flest av är solbrillor! Det första paret är inhandlat, ett annat har jag fått av mormor som hon använde på den gamla goda tiden. Sen har jag en del andra som ligger hemma, men ett av dom paren har gått av på mitten och ett annat har tappat ett glas och en skalm (visste inte att det hette så, wikipedia är min älskling), så dom är väl bara o kasta...Fast vill inte, dom är så fina.

puss

våga!

Det är alltid lika kul när gästerna man ska ha glömmer bort att komma och man står där med en fet middag... Tur att det finns impulsiva familjer som kömmer över och hjälper till att äta upp allt.

Det känns superkonstigt att blogga nu, det rullar liksom inte på som det gjorde innan lovet. Efter det långa breaket från bloggandet har jag liksom tappat det, men det kommer väl tillbaka snart hoppas jag.

En annan grej jag märkte att jag tappat under den här veckan är sminkningen. Jag har inte sminkat mig under den här veckan så nu när jag ställde mig framför spegeln imorse visste jag inte riktigt vad jag skulle göra. Tog på en vanlig bassminkning men sedan tog fantasin slut. Tråkigt. Men det kommer väl det med.

Jag tycker däremot inte som alla andra att det suger att skolan börjar. Jag tycker det är nice som tusan, man har alla kompisar på ett o samma ställe (kanske inte alla men många) och man vet liksom att alla kommer vara där. Jag vet inte hur det ska gå för mig sen när man inte går i skolan längre för jag är usel på att ringa upp folk för att göra saker, jag tar det liksom som det kommer. Fast då kommer jag väl bli tvungen. Annan kul grej med att lovet är slut är att jag kan börja använda mina kläder igen (uppe i alperna var det inte mycket annat än långkallingar och täckbyxor). Idag blev det premiär för nätstrupbyxorna.
  
Egentligen är det så stora maskor som det är på dom på den högra bilden från Karin Smeds visning på ELLE-galan som jag vill ha men jag nöjer mej med dom här så länge.
Maria sa att hon adrig skulle våga ha sånna i skolan, men varför inte våga? Våga! Tänk ut något som du tycker är snyggt men kanske aldeles för överdrivet eller konstigt för att ha på sig till vardags. Och sen går du och köper det och har på dig det en vardag ändå. Konstiga blickar, visst kanske det, men man känner sig faktiskt väldigt modig och det ger än bättre själförtroende. Eller självkänsla, jag kan inte riktigt skilja på dom två.

DAGENS måste jag ändå ge till killen i bebisblå, virkad mössa som jag såg när jag gick hem från stan idag (gick ner och köpte ett svart och ett guldglittrigt nagellack, storshopping...). Han såg så gullig ut, särskilt eftersom han förutom den hade på sig en kostym och bar på portfölj. Mössan var så missanpassad men den va gullig, så DAGENS.

puss

Hejhej

Hej.

Heath Ledger

Just nu vet jag inte riktigt vart jag ska ta vägen eller vad jag ska göra, helst vill jag bara sätta mig i ett hörn och grina. Fast det kanske är lite överdrivet.

Men nu är det ju så att Heath Ledger vann pris på oscarsgalan inatt för bästa manliga biroll. Och han dog för ett år sen. HAN HANN INTE ENS SE DEN JÄKLA FILMEN! Det är ju bara för sorgligt.
http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article4481273.ab
sad,sad,sad.



Rollen han fick priset för, han var ju så sjukt bra så han förtjänade det ju verkligen.

Home again

Japp nu var man hemma igen då, drygt hundra inlägg att läsa (hälften gjorda av pless skulle jag tro) innan jag kan gå ock sova men som tur är så har man sovmorgon imorgon enligt nya schemat! Tyvärr säger det också att jag slutar fyra vilket suger...

Jo men Italien då! Fint land, var lite smådeprimerande att landa i Milano ett av världens största modemekkor, fullt med butiker, överstylade italienskor! och så åker man bara förbi upp i bergen. Men men, så kan det vara, har iallfall bestämt mig för att åka dit på shoppingsemester snarast möjligt, och även besöka Venidig när jag ändå är där.

Lärt mig om italienskt folk:

- Usla på att skylta vid vägar..
- Men är grymma på att bygga motorvägar. Fyrafiligt ända upp till småbyarna i bergen. Me like.
- Italienskor klär sig överdrivet (och välldigt ofta fult), ända från treårsåldern då de har prisnsessklänning utanpå vinterkläderna till vuxen ålder då det är röd pälskappa och högklackade lackstövlar.
- Gränsen mellan snyggt och gräsligt ligger väldigt nära varnadra när det gäller killklädsel i Italien, killen med uggs, kort latexdunjacka och yberslitnajeans var på den gräsliga sidan.
- Nästan ingen pratar engelska och dom väljer alltid att missförstå en.
- MATEN ÄR GRYM!

Ja det var väl typ det. Sen så tycker man ju att Milanos flygplats borde vara lite kul, men det är den inte. Fast det finns två, den andra kanske är roligare.

Nu ska det sovas, Puss

Nu bär det av

Visst blev gårdagen en lyckad kväll det med, vi får se om ja lägger upp bilder senare.

Nu åker jag iallafall iväg till Cortina och åker skidor, ska bli awsome.
När jag kommer hem vill jag ha våriga människor omkring mig. Så på med vårkläderna nu!

Sahara Hotnights, så sjukt snygga. I sommar blir det långklänningar i tunna fladdriga tyger för dom, gud vad jag längtar till sommar.

Ha de bra här i Sverige, Puss

heltäckande reflexdräkt

Pussar på alla hjärtans dag! Eller hur man nu ska säga, grattis kanske man säger? Eller hjärtan, jo Hjärtan på er!

Iallafall såg jag den värsta skräckfilmen i mitt liv igår (ioförsej har jag knappt sett någon men ändå). Jag tror seriöst att jag kommer få riktiga psykiska problem av den, och jag kommer aldrig mer våga gå runt själv i mitt hus på kvällarna. Men så kan det var.

Jag måste bara ge ut DAGENS för igår, en lite oseriös (osäriös?) DAGENS. Den ska gå till de fyra gubbarna i heltäckande reflexdräkter och pannlampor som rullade fram vid polishuset med sina stavar och rullskidor. Jag höll på och dö av skratt, och jag var ensam så det var lite pinsamt men iallafall, DAGENS.

Jag är så himla glad att jag köpte mina rosa chinos för jag älskar dom så jäkla mycket. Dom är lite kalla att ha när det är minusgrader ute men det får man stå ut med. Och jag hittade en tröja som jag inte använt på ett bra tag som jag köpte på Forever21 i USA för ett par år sen.
  
Tupperade hela håret men kände att jag såg lite för mycket ut som ett troll så jag satte upp det med några hårpännen så det såg sådär lagom ovårdat ut. Sara tyckte att jag såg ovåradad ut i håret men eftersom det var meningen och hon tyckte de va positivt så antar jag att de va okej.

Och mina älskade skor kom igår!!! Happineesss!!!
  
Och jag har velat ha skor med öppen tå hur länge som helt och nu har jag två par. Jag är lycklig.

var och shoppade lite igår också, med Erika, Lollo och så träffade vi Oliva och Hanna ett tag.

159 kr Rut.m.fl HUR SKÖN SOM HELST!

200 kr Weekday, ser supertråkig ut men går att använda till det mesta, ikäll ska den användaas som tubklänning.

79 kr Glitter, jag var bara tvungen, dom är ju för härliga!

98 kr H&M

79 kr H&M, nätstrumpisar kanske jag också använder ikväll, fast det kommer bli hinla kallt....

Nu ska jag trava iväg till Friskan i det underbara vädret. Livet leker.
Puss

Underbart

Måste bara dela med mig lite av min happiness innna jag drar iväg till Elin med alla tjejjer och har en underbar kväll.
Mina skor har kommit!! Dom från H&M, jag är underbart glad och dom är underbart fina (bilder imårrn).

Jag var på stan och shoppade massor av underbart fint och det gör mig underbart glad! (bilder imårrn)

Nu är det lov och det är underbart och imorgon kommer blir det säkert en lika underbar kväll som idag!

Livet är helt enkelt underbart!
Pusspuss

put your records on

Såhär är läget: jag mår asbra nu. Jag mår prima! Det är fredag imårrn, ska chilla med folk jag gillar hela helgen och sedan dra jag till Italien och åker lite skidor. Gud det ska bli grymt och fan vad jag bara längtar.

Mamma har kommit på nån ny grej med att hon inte lägger in grejjerna i min garderob. Hrn viker ioförsej kläderna och lägger dom i en prydlig hög på sängen men tror hon verkligen att jag pallar lägga in och sortera i garderoben? För det gör jag verkligen inte vilket resulterar i att allt hamnar i en hög i min stol och såsmåning om i tvätten igen utan att ens ha blivit använda. Inte så bra kanske om man nu ska tänka på miljön. Dessutom känns de som hon jobbar hela tiden och aldrig tvättar så det känns som att massa kläder är borta. Kanske ska ta och lära mig tvätta? Hm, fast när skulle jag ha tid med det?

Idag iallafll så hittade jag en hög med vita kläder i ett hörn av garderoben som jag nog dumpat där för ett tag sedan, och bestämde mig för att köra på ljusa färger. ljusa silverleggins, vitt långt ginatricot linne, vit T-shirt från Monki och vitt nitbälte. Eller ja, see for yourself

Oah just ja, about the stars på armen, jag vill tatuera mig, så jäkla mycket! Men det är ganska mission impossible eftersom jag inte får för mina föräldrar men jag jag ska övertala dom över lovet. kanske om jag gör det på fotleden eller något, på ett ställe där den inte syns så mycket, då kanske jag får. Vi får väl se. Peircing (eller hur det nu stavas) vill jag också ha. Det kanske är större chans.

En annan lite grej också, ställde klockan tio minuter tidigare för att jag skulle kunna gå ner i min lilla syverkstad och fixa ett hårband. DAGENS till det tycker jag nog! Det var himla hurtigt av mig. Eller kanske inte hurtigt men jaja.

sött

Puss


ursäkta?

Bara en liten fråga; tillexempel en tröja som är väldigt populär, dvs det är många som köper den, är det ett bra köp?
Det är det väl fan inte! Ett bra köp är något som är billigt och unikt! Något som inte alla andra har. Ett secoundhand köpt plagg är ett bra köp, för då finns det inte massor av upplagaor.

Och hur kom jag på det här nu? Jo det var någon som skrev på sin blogg att dom här T-shirtarna var veckans köp

Dom är ju superfina, det tyckte jag när jag såg dom först också. Det är en T-shirt som tagits fram hos Weekday i ett sammarbete med Karin Wester. Skitfina som sagt men det var inte den här personens motivering till att det var veckans köp. Hon menade att den är det eftersom det är så många som har köpt T-shirten den här veckan. DET ÄR VÄL ANLEDNINGEN TILL ATT DEN INTE ÄR VECKANS KÖP?! Det var just därför jag inte köpte den. Men fan människor här i världen tänker ju olika.
 


du you have a kashmire?

Hittade ett litet fint test som jag tänkte göra. Det här är tydligen vad man ska ha i sin basgarderob

K L Ä D E R
[x] Två par jeans
[ ] En kashmirkofta
[ ] Ett par svarta finbyxor

[ ] Ett par svarta shorts
[x] En vit skjorta

[x ] En kavaj
[x] En svart kofta
[x] En kofta i en annan färg
[x] En jeanskjol
[x] Två svarta toppar

[x] Två vita toppar
[x] Två svarta linnen
[x] Tre vita linnen
[x ] En trenchcoat
[x ] En vinterkappa
[x] En svart klänning

S K O R
[x] Ett par partysandaletter
[x] Ett par svarta och/eller chokladbruna boots
[x] Ett par ballerinor
[x] Ett par partyskor
[x] Ett par söta gummistövlar
[x] Två par gympaskor

A C C E S S O A R E R
[x] En mellanstor vardagsväska
[x] Ett par mörka solglasögon
[ ] Ett par skinnhandskar
[ ] En pashminasjal
[x] En weekendbag
[x] En partyhandväska
[x] En kuvertväska

Hm fan vilket tråkigt. Har man allt det där och inget annat är man ju tråkigaste människan i världshistorien. Men det kan ju vara en bra grund I guess...

Bildtext

Ja nu är det såhär att hela mitt liv har stått still sedan det senaste inlägget. Jag har inte kunnat göra någonting. Jag har haft det här jobbiga historiaprovet (som nu öntligen är avklarat och det gick faktiskt bra) att plugga till vilket gjort att jag inte haft tid att hålla ordning på någonting vilket förklarar varför mitt rum ser ut som det gör (), jag har inte ens haft tid att träna så det ska bi hur skönt som helst att göra det idag. Jag har inte ens haft tid att fixa håret (asså det är ju inte jättekatastrof för jag gillar faktiskt att ha håret i knut men hur lång tid tar det liksom att fixa håret!? nej precis,så då fattar ni hur lite tid jag har haft..).

Okej nu blirre bilduppvisning:

Röda läppar...hmm jo jag gillar det och jag har ju pratat om det förut att jag inte kan ha det och så. Men kanske ska testa. Har ett presentkort på Make up store så kanske ska inhandla ett där. Iallafall någon färg, kanske inte blir knallrött. Jag kommer seriöst se ut som hon på bilden, lagom fint kanske...


Asså håret är ju egentligen jävligt coolt att använda sig av i styling. Gud vas jag önskar att jag hade supertjockt platt hår, man kan göra så himla mycket mera med det. hade jag det skulle jag klippa page med lång snelugg.


Sångerskan och supermodellen Kemp Muhl, här på Betsey Johnson visning. Har försökt hitta låtar med henne men det går typ inte, elle det finns inga på youtube iallafall. Bara massa klipp på henne på visningar. Men hon är himla fin, jag vill ha hennes ögon! Och hennes klädstil är det inte heller något fel på, asskön!


Zoe Kravitz på Chanel, helt iklädd Chanel kläder. Smör.
Och på tal om Chanel, DAGENS till dom klassiska chanel-örhängerna och Emma för hon hade sånna idag. Skitfint, tror jag måste leta upp en billig kopia någonstans.



Luellas kollektion är min absoluta favorit och hon blev ju också utnämd till årets internationella designer på ELLE-galan. Kollektionen är hur somrig som helst, massor av ornage, lila och blommor.


Igår, mina höga jeans åkte på och jag har hittat tillbaka till mina gröna bollörhängen! Oh ja kärlek!


Idag, ville ha nåt jag inte brukade ha. Tog mina svarta jeans (aldrig använt typ), nitbältet (det var länge sen), jeansskjorta och ett linne jag köpte förra sommarn (inte använt sen i somras) och mina bruna stövlar med knytning som går upp till knäna (ojoj det var inte igår jag hade dom). Så det var lite kul sådär.

Oj nu blir Sara arg för jag missar Top model finalen. Jaja.
Imårrn ska jag fixa håret, lyx!
PUSS


vad gör du när du pluggar?

För plugga gör man ju inte iallafall. Jag har nu läst om upplysningsfilosoferna, kolonierna och ska nu ge mig på att förstå hela den Amerikanska frihetsförklaringen.
Roligt?
Ja faktiskt.
Enda problemet är att jag så mycket hellre gör annat.
Typ målar mer blommor på mina naglar...

kollar trendbibeln och ELLE, hitta coolaste frisyren. Trodde jag men det är typ en väst eller nåt, det framgår inte riktigt. Men fatta om det vore riktigt hår!

Så har jag läst en gammal dagbok och kom fram till att mitt klädinstresse var ganska grovt redan 2006 och sedan kollade jag igenom mina skissblock också och kom fram till att jag började skissa typ 2005 så det var nog kasnke då intresset började. Men då var allt jäkligt fult måste jag säga.
Kollade igenom dom nya oxå, hittade den här och blev assugen på att sy min kjol med pärlor som jag snackat om hur länge som helst. Fan att jag inte har tid.

Och ja jag vet, peace-märket är åt fel håll, men fan. Det är mycket mer lågiskt att det är uppåt. Aja.

Nu måste jag nog plugga lite till. Wish me luck.

Puss


mittbenebarn

hejsan hejsa, idag blev en kort dag i skolan. Spanskan var inställd så då var det bara att gå hem och få en extra timme plugg. Eller ja, det var jag som ställde in den. Men det tackar vi för.

Kom att tänka på en sak, det känns mer onödigt att sätta på sig fina kläder om skoldagarna är kortare och man ska hem direkt efteråt än om dagen är lång och man typ ska träffa någon på stan efteråt. det är klart jag gör det ändå, men det är liksom så det känns.

Hela dagen igår när jag satt här vid datorn och åluggade låg det nya nummret av ELLE brevid mig. Öpnnad men oläst. Tragiskt. Iallafall så slängde jag många blickar på det och jag skulle tro jag kan det mesta som står där på framtidan. Det som jag egnetligen mest fastnade för var Caroline Winberg i en blommig supergullig klänning som tar upp nästan hela framsidan.

Där har ni den plus en bild från ett reportage i tidningen (som jag inte kollat än...).
Hur som helst så fick det mig att bli lite ispererad, vilket ledde till vad jag har på mig idag.
  
Ehm ja, det är ju inte direkt likt, men blommor tänkte jag. Både på kjolen och tröjan. tröjan är egentligen en kjol jag köpte på Myrornas för typ 45 kr som jag aldrig använt (lollo säger att jag haft den en gång men det kommer jag inte ihåg. Men om hon säger det så är det nog så) och som jag tänkte jag skulle få användning för. Kom på det när jag letade efter en blommig tubtop, hade ingen och fick helt enkelt ta det jag hade. För att sätta lite färg på deth ela tog jag den här mintgröna koftan från vila som jag köpte på julrean förra julen (eller det kanske tillochmed var julen innan det) för 99 kr. Har anvönt den hur mcyket som helst och det har på något sätt blivit små hål i den på flera ställen. Fråga mig inte hur och jag bryr mig inte, tänker använda den ändå.

Ja, mittbena har hon ju egentligen inte, men det kändes bara rätt idag. Luggen har blivit tillräckligt lång för att den ska gå att sätta upp så det ser okej ut när jag har mittbena. Så nu kan jag vara mittbenebarn igen! När jag känner för det.

Som jag trodde igår var Gossip Girl helt klart värt DAGENS. Så himla underbar serie! Jag älskar den mest nu för att Jenny jobbar hos en designer och syr själv. Tyvärr slutade hon där hon jobbade i avsnittet igår men förhoppningsvis kommer hon börja eget. vi får väl se.

DAGENS tänkte jag ge ut även idag. Går till att jag hittade en tröja som jag letat efter ett tag. Jag hittade den på Sofia Härd idag i skolan. Haha. Jag sa inget till henne men nu vet jag vart den är iallafall. Och förhoppningsvis så läser hon min blogg så nu vet hon!

Pusspuss


bättre sent än aldrig


Som jag sa om fredagens DAGENS så ska den gå till Lovisa. Måste bara säga: himla kreativt av dig att göra ett halsband av broshen, kanske något att tännka på. Jag hänger ju mina ringar i halsband men brosh har jag nog aldrig använt. Fast har inte så värst många broshar. Ingen skulle jag tro. Men hittar man någon snygg framöver vet man ju vad man kan använda den till om man nu inte vill använda den som brosh.

En liten grej om killkläder: de flesta killkläder är snygga, så länge du har en personlighet som passar till dom. Tillexempel så har jag ungefär hundra gånger blivit kär i killar som sitter och spelar gitarr iförda slitna grå jeans, cardigan och hatt men rufsigt hår utsickande under. Men det skulle inte funka på vem som helst. En stil är något som växer fram, att byta stil över en dag gör allting så himla fake vilket gör att det inte är snyggt. Så bara man har kläder man gillar och inte försöker se ut som någon annan så brukar det bli bra. Sen så finns det ju alltid undantag.

Puss

Utmanad

Jag blev utmanad av Shubakkilukka att lägga upp den sjätte bilden i MInaBilder, så jag gört!

Ja den bjuder jag på.
Och just ja man ska utmana tre andra att göra samma sak, ehmm...
Jag utmanar:
kkb.blogg.se
sofiahard.blogg.se
amandasdrom.blogg.se
Nu är det bäst ni antar utmaningen!

Nu har jag en hel dag av plugg framför mig. Men man måste ta brake ibland. Som nu när jag bloggar. Och som nyss när jag åt scones. Och som för ett litet tag sen när jag målade naglarna. Jag har nog mer brake än jobbtid men det är väl bra.

Målade naglarna på Lollo såhär igår också, jag hann aldrig klart. Det känns egentligen lite överdrivet sådär men vad ska man göra när man vill fördriva tiden? Jag orkade inte gör alla naglar på mig själv heller, fem stycken blev det på, och om ni undrar så är den uppe till höger ett hjärta.

jag kollade i ELLEs trendbivel igår. Jag älkar den. När jag någon gång i mitt liv får tid ska jag ta ut mina favoriter och lägga upp här. VI får se när det blir. DAGENS...Gossip Girl börjar idag! Måste vara värt en DAGENS! Jag måste nog ta ett brake (ett till) från plugget och kolla på det klockan 7.

Nu ska jag tillbaka till plugget PUSS

Lite mer NEWBODY

Nu har katalogen med bilder på allt från NEWBODY kommit. Det funkar på samma sätt som med jultidningar, så vill ni ha något säg till! Och jag garanterar er, det kommer vara värt det, inte bara det att kvaliten typ är hur bra som helst men det är nästan mer än halva butikspriset på allt! Och som svar på kommentaren på förra inlägget om NEWBODY-grejerna så kostar sport-bhn 150 kr, och i butik kostar den 399 kr.

Jag tänker iallafall inskaffa en sport-bh och lite trosor. Men det finns massor med grejjer, T-shirtar för både tjejer och killar, linnen och massor med strumpor.

4-pack 150 kr med två svarta och två vita.

6-pack 150 kr

Och för er killar, 3-pack 150 kr

Så var det med det, bilder från igår kommer senare när Lollo fått tid att lägga in bilderna hon tog. GÅRDAGENS till Lovisa iallafall, för hon var asfin och kreativ. Ni får se vad jag menar senare.
Puss


Jeansguide

Kom på en grej angående jeans: hur fickorna ser ut på jeansen gör ganska mycket för hur dom passar. Tillexempel så gör små fickor att din rumpa ser större ut.
Det vill säga:
- Har du liten rumpa men vill ha större så köp jeans med små fickor.
- Har du stor rumpa som du egentligen vill ska va mindre så köp jeans men stora fickor.

Men ärligt, vem tänker på hur fickorna ser ut på ett par jeans när man testar dom? Det är ju så mycket annat man kollar på så man lägger ju inte märke till fickorna för än långt senare. Anyways.

Nu ska det duchas och fixas som det brukas för en fredagkväll. Jag vet inte vad jag ska ha på mig riktigt, känns som jag vill variera mig lite nu.
Jag har en känsla av att kläder försvinner hela tiden. Jag vet inte var jag gör av dom men det känns som att det är massa kläder som saknas... Jag skulle gissa att jag lägger dom hemma hos nån när jag lånar kläder eller att det är någon som lånar dom men mitt minne är lika med urdåligt så jag har ingen aning. Och jag vet egentligen inte vad som saknas heller. Och förreseten kanske allt ligger i tvätten, kanske ska ta en titt där.

Idag hade jag iallafall min secound hand inhadlade kjol som jag köpte på Beyond Retro i SOAK-gallerian. Älskar den, den är så jäkla stor. Men man måste egentligen veta vad man letar efter för att hitta något, det finns så sjukt mycket! Seriöst, för dig som inte varit där (secound hand handlare eller inte) det är värt ett besök! Jag ger DAGENS till secound hand affärer, speciellt Beyond Retro. Det är synd att det inte finns någon bra i Uppsala, Myrornas liksom, inte så himla bra alla gånger.

Oj den syntes inte bra där men det är en vit pennkjol med liten slits i ena sidan och den passar som en smäck. Dock lite genomskinlig så snyggast med något över, så som jag hade idag.

Puss

NEW BODY

Någon som vill köpa lite NEW BODY grejer? Det är så att jag säljer, SÅ KÖP! Kanske en skön sport bh eller ett par trosor? För er killer finns det T-shirt och kallingar (kasnke, jag är inte säker) och från säkra källor har jag hört att NEW BODY-grejer är assköna och har prima kvalitet!

PUSS

LITE MER DAGENS

NYA ELLE KOM TILL MIG NU OCH JAG BLEV LYCKLIG! Tyvärr har jag fortfarnde ingen tid över till att göra något annat än att plugga, men ändå! Det får också DAGENS!!

har inte tid

Jag har alldeles för mycket jag vill göra och massor med för lite tid. Så jag hinner ingenting. Därför blir det här ett supertråkigt kort inlägg där ni bara får se vad jag hade på mig idag och hur jag såg ut i håret. Ehm DAGENS... Alla ni som vet att jag tycker om er sjukt mycket, ni får den bara för ni får mig att palla livet. Puss på er alla.



Och just ja, kkb- pojkarna har finally fått tillbaka sin blogg!
PUSS

Löste problemet!

Det skulle vara lite coolt att skaffa färgade linser, det skulle vara himla coolt faktiskt. Typ gröna skulle vara coolt, fast då är det snyggast med rött hår annars syns det inte så bra. Egentligen skulle det vara coolt att bara skaffa en klarare blå färg, särskilt nu när jag har mörkt hår. Men nu när jag ska bli blondie är det snyggt med typ hasselnötsbruna. Fint. Kanske ska skaffa, men det är dyrt kanske?


Förresten har jag hittat en lösning på mitt problem med att jag aldrig har tid att rita längre: jag gör det på mattelektionerna! För Ingmar (våran underbara helt lost mattelärare) älskar att rita och tycker därför det är helt okej. Lite bad att det blir på rutigt papper bara och att det typ blir massa matte runt om kring men jaja, skitsamma. Man får ta vad man får.

Puss

lite smott och gått

Idag var en fin dag för jag bestämde mig för att ha min skinnjacka. Trodde att det skulle bli för varmt men det blev det inte (plus i kanten för det). Hade också Johannas finfina klänning på mig och det bästa var när hon fattade att det var hennes, hon visste nämligen inte att jag hade lånat den. Hon var inte hemma när jag tog den av henne. Hihi. Busigt av mig. Det var en ganska kul grej faktiskt, kanske ska börja med det. Så göm kläderna om ni inte vill att jag ska ta dom!

  
Det var jag och här lite av min insperation.
  
Eller ja, det var så att jag kollade i H&M katalogen igår ju, och den vänstra bilden är ur den, och Amy kom jag liksom att tänka på när jag bestämt att jag skulle ha skinnjackan (av någon anledning) och kollade bilder på henne, hittade den här. Så båda dom här är liksom insperationen till sjalen runt huvudet, jag gillar det!

DAGENS tänker jag ge till Florence för hon hade ett diadem med fjäder på idag och det var jäkligt coolt. Varför inte liksom? Jag menar funkar ju för Carrie när hon ska gifta sig. Hon har iochförsig en hel fågel i håret, men det är också fint.


Jag och Sofia gjorde även en egen explosm idag, vi var asbra!

HAHAHAHAH okej jag garvar ihjäl mig åt min egen explosm, men så jäkla kul!

Allt för idag, Puss

Underbart, ren kärlek.

Äntligen, äntligen, ÄNTLIGEN! Nu har ELLE gjort ett reportage som heter backstage i Venedig på sin hemsida med massor av bilder från en fotografering till januarinumret tror jag att det var. Iallafall så blev jag kär i alla underbara klänningar i det reportaget. Och det var just det att jag blev kär i alla som gjorde att jag inte kunde dela med mig av allt fint, för jag orkade inte scanna in allting i datorn. Men nu så ligger bilderna på elle.se så nu kan jag lägga upp dom

Skrolla och njut















Underbart, ren kärlek.


dags för färg

Beställde hem sommarkatalogen från H&M för ett tag sedan, alltid kul att kolla i på kvällarna. Fick den igår och kollade igenom den. Hittade inte direkt några kläder jag ville ha. H&M- katalogen är ungefär som H&M uppe på Gränby; anpassat till mammor och barn. Så det är ganska tråkiga kläder i den.

Men hittade iallafall hårfärger som jag vill ha

Asfint, och jag kom på att mitt hår är asfult och jag kommer inte kunna fixa det själv så jag ska gå till frisör och fixa det. Fast så jäkla dyrt att färga hos frisören, hoppas mamma betalar. Och jag kanske har för mörkt hår för att fixa så där ljust nu, men jag hoppas jag kan. Jag orkar inte mörkt hår längre, och jag orkar inte kyla, jag hatar kyla.

Puss

halsband sökes


Jag hatar att jag inte har ett sånt där halsband. Hittar du ett på någon affär eller bra sida eller har du ett som du inte använder, säg till, jag köper.
Puss

Want one?


Gör på beställning om du gör mig sällskap under tiden. Jo för jag gillar det, men vet forfarnde inte om jag hittat sättet som får dom att hålla.

Och just ja, vi hade simdag idag, klarade 80 längder på tiden vi hade. Det var skönt. Stannade kvar och badade på äventyrsbadet efteråt, det var ju seriöst en evighet sen men fattar inte varför så jäkla kul. Eller jo jag fattar, man är lat och det kostar mycket pengar. Men någon gång då och då skulle man väl kunna kosta på sig att gå dit.

PUSS

nagellack, fina skor och deprission

Har inte jättemycket att säga idag. Jag tror jag håller på att bli sjuk och jag fryser hela tiden, även fast jag idag satte på mig min supersköna-underbara-alldeles-för-stora hoodtröja och uggsen för att inte frysa och jag gjorde det ändå. Nu sitter jag med två lager mjukiskläder på mig, pannband och vantar imellnåt (när jag inte skriver på datorn).

Det var helt enkelt inte en dag mina kläder var superfina. Men kanske kan fixa till det med morgondagens klädsel, får se vad det blir.

Har iallafall precis fixat naglarna nu eftersom nagellacket jag målade i förrgår redan låssnat. Det var Viva la Diva, KÖP INTE! Köp Mavala, det är hur bra som helst och det är billigt. Jag skulle kunna köpa miljarder stycken, men så ofta målar man ju inte naglarna så då skulle dom bara bli dåliga. Dessutom skulle dom inte få plats i kylen.

Vill ha den beigha längst fram till höger men har inte hittat det någonstans.

DAGENS iallafall till Unni för du var himla fin idag! Hon hade en jeansfärgad stor tunika som satt åt nedtill och ett guldfärgat halsband. Fin,fin.

Jag känner att jag är lite tråkig idag men jag har en liten deprission just nu. Massor av grejjer, bland annat för att jah kommit på att jag är shoppingberoende, för att jag måste skaffa ett jobb men verkan har tid att söka jobb eller sedan jobba. Och jag har aldrig tid att sy den där jäkla kjolen jag vill sy, och det gör mig ledsen. Pappa har inte gjort en stor anslagstavla åt mig än, fast han lovade för aslängesen. Jag har aldrig tid att rita heller, gör mig ledsen också. Peacehalsbandet jag kollade på förut som jag inte har någon aning om varför jag väntat med att köpa finns inte kvar längre och nu kan jag inte hitta något annat, jag är fett sur på mig själv. Och så skulle jag köpa skor på H&Ms hemsida idag med mamma men så är hon och jobbar så får göra det imårrn istället... Och sedan lite mer grejjer så ja, deprission helt enkelt.

Men det där med skorna gör mig egentligen inte så ledsen för dom är så jäkla fina!


Dom är så jäkla fina!!!

Nu blev jag lite gladare iallafall. Puss

Dagmar

Dagmar, namnet på de tre tjejernas farmor (eller var det mormor?) som slog igenom med sitt märke, som just hette Dagmar, för några år sedan. De döpte märket efter din farmor för att det var hon som inpererade dom och hade lärt dom mycket av de dom kunde. Mest var det här stickning och från  början bestod kollektionerna mest av just det, men nu är det mycket annat. Tillexempel sammet och precis som Acne har Dagmar ett par genomskinliga leggins, dock inte plast tror jag, utan något tunt tyg. Lite snyggare än Acnes i plast tycker jag nog.

 
Lite lropartmönstrat också, och överlag fina färger tycker jag. Men mer höstiga än sommriga. Men det kanske är höstkollektionerna som visas nu, vet inte riktigt.
                 

Allt för nu, måste koncentrera mig lit epå kemin nu.
Puss

djuriskt

Idag var det dags att inviga mina nya fräsiga leopardleggins. Faktiskt himla fräsiga och måste ge dom DAGENS, för dom är inte bara snygga dom var underbart sköna också! Enda problemet var att jag hade midjebälte, latexkjol och linne till. Visst det var snyggt men inte särskilt skönt, och himla kallt hela tiden. Hjälper ju inte mycket att fyrisskolan inte har någon värme alls i sina lokaler.


En himla kul sak som hände i helgen (helt klart HELGENS!) var att jag hittade mina örhängen som jag saknat så himla mycket!

Tänkte att jag skulle berätta hela historien om dom här örhängerna för er:
Jag köpte dom i Thailand för nästan ett år sen, dom kosta 30 kr på nattmarknaden i Bangkok. Egentligen var dom inte till mig men efter några dagar bestämde jag mig för att personen jag köpt dom till nog inte skulle gilla dom så jag blev tvungen att ta dom själv. Tänkte att någon gång skulle jag nog få användning för dom.

Och jo då, det växte fram en himla kärlek mellan mig och örhängerna! Men så försvann dom en dag och jag blev sjukt ledsen och deprimerad för jag hade på mig dom jämt och kände att jag inte skulle kunna leva utan dom.

Så en en natt drömde jag att jag hittade dom på ett ställe i mitt rum, blev sådär lagom glad och la dom på ett annat och bättre ställe, nämligen bakom allt mitt smink. PÅ morgonon vaknade jag och blev sjukt deppig när jag fattade att jag bara drömt alltihiop. Jag gick ändå upp på mitt rum och kollade där jag hade hittat dom i drömmen men dom var inte där, fan också. Jag kollade där jag drömt att jag lagt dom, OCH SER MAN PÅ MAKEN, där ligger dom, jag måste vara synsk!

Livet lekte, tills för ett tag sedan då dom försvann igen (dom verkar ha en tendens att göra det). Men så hittade jag ett av dom hemma i en nessesär i lördags morse och kände på mig att jag nog skulle stöta på det andra snart också. Så jag höll ögonen öppna och samma kväll när jag stod och sminkade mig hemma hos Sofia låg det där bland parfymerna!

Fråga mig inte hur det hamnade där men det spelar ingen roll egentligen, huvudsaken jag hittade dom och nu ska vi leva lyckliga i alla våra dagar!

Fin liten saga det blev det där. Men ja, jag älskar mina örhängen, dom är liksom precis lagom förstora och jag älskar det!

Jag kom på att det bästa med att sola är att man kan smörja in sig med after sun efteråt utan att känna sig som en idiot. Det känns så himla sommrigt. Varm hud och after sun lukt är de två somrigaste lukterna som finns. Förutom grillt kött, det är en riktig sommarlukt. Och jo, jag längtar mer än någonsin...

PUSS

GIMP och blåmärken

Tjabba tjabba jag måste vara sämst i världen på program som tex photoshop, eller i det här faller GIMP som va har på skoldatorerna. Jag fattar inte ens hur man beskär en bild eller hur man ändrar ljusstyrka. Och grejjen är att det är det ända jag kan komma på att göra med en bild, så jäkligt onödigt för mig att köpa photoshop säger jag bara. Och jag har sökt multimedia, det kommer ju gå bra. Det är typ design på datorer, asbra...

Iallafall, tänkte bara påpeka att nylånstrumpbyxor, midjebältet och korta kavajen still was going strong den här helgen. Det är det bästa man kan ha, funkar med kjol, tröjor, byxor med.


Eller ja, i lördags. Fredagen tillbringade jag i mjukisbyxor och Fyrisskolan-tröja mrd nygjorda chokladbollar tillsammans med josse, anki och cissi. Det var väldigt värt faktiskt, fast kändes lite dissgt mot johanna och unni som fick dra på festen själva. Sorry! Men det var jäkligt värt att vara hemma. Hände dock en liten olycka påväg från josse till mig. Jag och cissi lyckades haka fast våra styren i varandra vilket resulterade i en hög på marken och lite senare en uppsvullen, blå vad med köttsår. Inte så kul och inte så snyggt.

Och imorgon är det baddag, yippiie!!!

PUSS

Cia jansson

Världens coolaste person! Cia Jansson alltså. Hon är modechef på ELLE, ett yrke jag så jäkla mycket skulle vilja ha. Mitt mål är att ha det jobbet. Lycka till säger jag bara...

Det coola med henne är att hon nästan bara har svarta kläder, allting skitsnyggt, och hennes glasögon är så jäkla snygga. Jag har många gånger funderat på att skaffa sånna glasögon me dvanligt glas i bara för dom är så jäkla snygga. Fast det känns lite väl kanske, men om jag behöver skaffa glasisar någon gång så blir det absolut sånnahär!

Solglasögonen har börjat komma in på H&M nu. Dom kostar ju ca 60 kr styck så nu är det bara att börja samla på sig. Alla mina går jämt sönder så lika bra att ha många par.

PUSS

RSS 2.0