I´m a shoppoholic

Nu har jag varit på stan och det är en sak jag kom på. Jag skulle nämligen dit för att köpa ett par leggins och kom hem med ett pannband och ett par jeans också. Och det är alltid så, jag kan inte låta bli. Så det jag kommit fram till är jag är beroende av shopping. Jag är en riktig shoppoholic och det är inte direkt jättebra...

Iallafall, det var ju rea, och jag fick allting jag köpte för typ 200 kr, så det var ju ganska värt ändå.

79 kr Rut.m.fl

Okej dom såg väldigt fula ut på den här bilden, eller det ser ut som att jag inte har några former alls. Men iallafall så har jag redan ett par sånna här som jag använt så mycket att tyget har blivit typ hälften så tjockt och gick sönder på ett ställe för ett tag sedan. Så jag tänkte att jag ska göra ett par shorts av dom gamla och så har jag nu ett par nya. Supernice, och dom kosta bara 100 kr! hur värt är inte det likosm? Älskar rean på Weekday, har sagt det så himla många gånger förut men det är verkligen så. Jag frågade om man kunde jobba där men dom sa att dom inte behövde nån för tillfället men att jag skulle lämna in en ansökan. Jag får väl göra det då.


Pannband, 25 kr. OCKSÅ VÄRT!

DAGENS iallafall, till en familj jag såg p stan för dom va så jäkla coola. Eller dom var snygga liksom. Det var en tjej o kille, eller man och kvinna kanske man säger (dom var nog dryg 25 tror jag), hon hade sammetskjol och kort pälsjacka, och han hade blåa stuprör, sånna sneakers jag vill ha, flanellskorta och brun skinnjacka. Och så hade dom en liten unge i en barnvagn. Dom var så jäkla coola. Jag tror inte jag skulle vilja få bran när jag är typ 25 (eller det vet jag ju inte) men jag vill absolut va så där cool förälder som jag tycker dom var.


Och idag testade jag att ha mina chinos utanpå och lite halvhöga, själv tycker jag att det funkar, fast vet ju inte vad ni tycker?

det var nog allt för idag, ha en bra lördag gott folk
PUSS

Is it a keeper?

 
Ja där har ni dagens klädsel. Och där ser ni halsbandet också, fast det gick ju sönder...vad ska man göra för att det ska hålla undrar man ju, typ limma eller nåt.


Gick iallafall ner på stan efter skolan med Zackariasson och Basse, det blev ett par svarta converse sav förstnämnda (det där lät astöntigt). Det var supersnyggt, converse på killar är ju bara för snyggt. Hade mina egna älsklingar idag, det var dom första jag köpte. Tror det var 4 eller 5 år sen i USA jag köpte dom, sen använde jag dom konstant tills dom började gå sönder ocg då vågade jag inte ha dom så ofta för jag ville inte att dom skulle gå sönder. Så jag har dom nån gång ibland. När det är prov tillexempel, det är mina turskor.

Lite småslitna sådär.

Iallafall hade jag en 20% rabatt-kupong på H&M som behövde användas, dessutom massa presentkort, så jag drog in där eftre att jag varit på bio ( var och såg I taket lyser stjärnorna med Irene, den var hur bra som helst och den fick mig att börja böla, det har jag inte gjort till film på aslänge!) och köpte mig en skinnjacka. Lite oväntat kanske, eller egentligen inte för jag har alltid velat ha den. Men jag stod och vela aslänge i provrummet med en 38 men kände att den var lite stor. Så jag bestämde mig för att om det fanns en 36 på lagret så var det meningen att jag skulle ha den. Jag gör så ibland. Jag kan tillexempel hitta en asfin kjol men tycker att den är för dyr, bestämmer mig för att om den finns på sommarrean ett halvårsenare så köper jag den, och om den inte finns så va det inte meningen att jag skulle ha den. Skitsmart!

Iallafall, det fanns en 36, den passade, så jag köpte den. 498 kr, 20 % rabatt, så det blev väl 397 eller något sånt. Kändes värt, fast jag funderar forfarande på den. Men jag kommer nog behålla den, jag lämnar typ aldrig tillbaka grejjer. dessutom såg jag ett par leopardleggins på Rut.m.fl som skulle vara fett coola med den till så jag ska nog köpa dom imårrn eller något.

Is it a keeper?

Puss


Shoemania

Idag tänkte jag vara lite street-inspererad. Men kom på att jag typ inte har några streetkläder alls. Satte på mig korta jeans-shorts, converse, liten grå jacka och boxarlinnen. Och så gjorde jag ett sånt där halsband igrå, fast det såg ut som sånna här solglasögon fast med rosa bågar

Så jag hade tänkt ha det idag men det gick sönder... Pärlplattor är inte så hållbart.
hatt blev det också (visar bild senare) men allting hade blivit så himla mycket bättre om jag hade haft ett par sneakers från reebok, jag måste ha dom!

Så jäkla fina, DAGENS!!! Någon av dom här eller ett par vita ska inhandlas till våren! Fast egentligen ska man ju köpa dom i USA, men tror inte jag känner någon som ska dit och jag ska minsann inte dit än på ett tag... Tyvärr, New York skulle vara så jäkla härligt just nu. Sista minuten skulle ju aldrig sitta fel.

Zackariasson ska köpa skor idag, några av dom här kanska skulle passa
    
  

Jo jag gillar dom iallafall

Puss

Igår, idag och pärlplattor

Ja, igår skrev ju min lilla hakare att jag blivit inspererad av Björn Borg till att ha guldkeja med blomma i kanten runt huvudet. Inte riktigt sant, eller inte när det gäller Björn Borg-delen. Men jag hade den där kedjan (silver dock), och jag var inspererad av en bild på Mischa Barton som jag inte hittar nu men som jag såg för några dagar sedan.


Idag blev jag faktiskt insperead av tanten som Jack Dawson ritat av på en bar, jag kommer inte ihåg vad han kallar henne, men hon sitter iallafall där med alla sina smycken på sig varje dag och väntar på sitt livs kärlek. Lite romantiskt sådär tycker jag. Och jag älskar smycken.


Det som inte syns här är nio armband och ringarna.

Ja och för att avsluta är jag sugen på ett halsband med ett hänge som är en pärlplatta, typ såhär:

Så jag tror att jag ska gå och bygga pärlplatta nu, gud det var länge sedan! Man har ju aldrig tid att pyssla längre, fan det suger! Jag har jättemycket läxor och massa annat skit som jag borde göra men det skiter jag i, nu åker dom gamla indianpärlorna fram! Jag har en hel låda full tror jag, alltså en STOR låda. Så ska nog kunna hitta några att använda.

Puss



Jag blev hackad

Hejsan, om ni undrar varför jag helt plötsligt gillade dom där gräsliga evisu-byxorna (evisu-byxor är det värsta jag vet) och Lindex (nästan ännu värre) så var det för att någon tog över min blogg. Helt enkelt loggade in efter att ha fått reda på mitt lösenord och bytt både mail och lösen. Nu verkar personen ha tröttnat och jag har fått tillbaka den. Skulle jag gissa så tror jag att det var den här stiliga damen

Men jag vet ju inte....
Jag berättar mera om igår och idag senare
PUSS


ÄLSKA LINDEX!

Jag har länge tänkt på varför så många endast köper undekläder ohh acessoarer m.m. på Lindex. Jag var inne där härom dagen och upptäckte att dom har riktigt fina plagg! Där ska jag absolut börja shoppa in kort! That´s sooo Awsome! Här kommer en liten försmak på plagg jag absolut kommer inhandla inom kort.

Kängorna är inte från Lindex utan från Gortex, dom har toppen kängor som funkar i alla väder.


PUSS



Awesome!

Är fortfarande i skolan och dagen har hittills flytit på bra, igår kväll fick jag inspiration av  Björn Borg ni vet han tennis stjärnan som alltid har ett hårband på sig. Så idag har jag gjort min egen tolkning av det hela vilket resulterade i en guldkedja med en blomma i kanten. Passar både till fest och vardag, vilket är great!

Och förresten jag har ju tidigare sagt att killkläder är dyra men killar det är värt att lägga ner pengar på dom hära jeansen!
DAGENS till evisu jeans.


Puss på alla!


Your Wallpaper

Den här tapeten vill jag ha i mitt rum!

eller den här

Fy fan va snyggt!!! Jag vill bara ha dom, så jäkla snyggt att ha en fondvägg med en av dom. Gjorda av Cassandra Rhodin som är illusratör, hon har gjort många modereportage i ELLE där hon har målat av tillexempel smycken istället för att de blivit fotade. Hon har väldigt personligt sätt att måla på som jag själv tycker är väldigt snyggt. Men en sånhär tapet kostar 15 000 kr, jag känner att det kan bli svårt att övertala pappa till det.
http://www.yourwallpaper.se/collection_item.php?id=90, gå in och hitta din egen favorit, det finns flera olika designer att välja på.

varför?

Varför är jag inte där, på fashion week i stockholm?? Jag kan inte se en enda anledning förutom att jag skulle gå in och försöka hitta om det gick att köpa biljetter till det och jag hittade inte. Man kanske inte kan köpa biljetter. Man kunde vinna biljetter men det kanske inte betyder att det finns att köpa. Jag tror egentligen inte det. Men fatta att ha varit på Fifth Avenue Shoe Repairs visning igår. vara bland alla människor och även fast visningen är väldigt kort, fatta känslan!

KOLLA LIKSOM! Åh jag dör...
     

Jag förstår inte vad jag gör här i skolan just nu. Fyfan det har aldrig kännts såhär ovärt att vara här.
Acne har också haft sin visning, Jag älskar plastlegginsarna och de gråa skorna.
  

Nej fan, nu måste jag jobba. Som tur är har vi ett projektarbete om framtida forskning och jag skriver om Smarta kläder, kläder som kan känna av kroppens...nånting, jag vet inte. Men det är iallafall kläder så det är okej.

Puss


GE tillbaka kkb!!!

Idag var en bra dag, finfint. Jag ska gå och hjälpa pappa med maten snart så hinner inte skriva så mycket. Jag hinner aldrig läsa om fashion week, jag är fett ledsen...

dagens klädsel: först och främst lockigt hår


Älskar min pärlring, idag hängde jag den i en kedja som halsband.


Färgglatt, gula naglar och röda ben. Nu kommer våren och sommar då är det dags för färg!

Mamma var i London och kom hem med örhängen, strumpbyxor och smink. Bland annat en guldglittrig eyeliner.

Och helfigursbild.

Igår var jag hos mormor och hjälpte henne med lite datorproblem (jag som är så teknisk...) och vi pratade massor om kläder och mode. Det är så kul med henne att hon är intresserad. Snart ska vi åka till Sthlm och gå på balett på kungliga operan också, det ska bli väldigt kul.

DEN SOM HAR HACKAT KKB.BLOGG.SE, SNÄLLA GE TILLBAKA DEN FÖR ANNARS KOMMER DET UPP BILDER ÖVERALLT PÅ SKOLAN SOM NI NOG ÖNSKAR ATT NI INTE SETT!!! SNÄLLA!!

Puss



bara lite

Och just ja, jag har skaffat bilddagboken igen, lägg till som vän!
http://theresegarderob.bilddagboken.se/p/main.html?

Och jag impulslånade (som Pless kallade det) en bok som heter Hair på skolbiblioteket idag. En hel bok på 190 sidor med bilder på frisyrer och olika hårtyper, och texter om hur du ska fixa de olika lookerna, hur du ska ta hand om ditt hår och vad håret säger om dig.

PUSS

dagens till mig

idag är det helt klart dags för mig att få DAGENS! Först och främst för att jag är en underbart snäll människa. Lisa frågade mig idag om jag brukade handla på Rut.m.fl, och jag sa nej det händer nog inte så ofta. Lisa sa: okej vad synd för jag har ett presentkort där på 200 som jag inte kommer använda och dessutom behöver jag pengar till skor, så jag tänkte att du kunde köpa det av mig men okej då får jag lösa det på något annat sätt. Men snäll som jag är sa jag: Självklart Lisa kan jag köpa det av dig, så att du kan köpa dina skor! (okej så sa jag inte alls men jag sa att jag kunde det iallafall) Så nu har jag ett presentkort på Rut.m.fl och som jag har sagt förut så älskar jag ju att handla med presentkort! Så det var himla snällt av mig tycker jag.

Dessutom hade jag mina rosa chinos.

Och nu har jag precis sytt om Lollos shorts som hon inte ville ha längre till en kjol

Det blir nog den imorgon, sen kan Lollo få tillbaka den om hon vill. Annars tror jag att det blir lockigt hår, men vi får se vad jag känner för ikväll efter duchen.

OCH I STOCKHOLM HAR FASHION WEEK BÖRJAT! Och jag är jätteledsen för att jag inte är där. Jag ska läsa mer om det senare, vad som hände idag och vilka som hade visningar.

Puss


Liten Olivia

Hej nu är det skola, Mark Schiller and Maria Pless are back and we like! Florence kör på två olika färger på sina strumpbyxben idag, det går framåt, världen börjar bli inspererad av mig!

Här är iallafall tjejen och bilden som inspererade mig till min killdag, Olivia Schnell den lilla sötnosen. Hon har underbar stil, Skitfina och ibland ganska spårade.


japp nu är det kemi Puss

helg

som vanligt när det är helg så är jag jättedålig på att uppdatera, men nu kommer det iallafall ett litet inlägg.

I fredags kväll drog vi hem till Sickan Bengtsson och åt pizza och förfestade och drog sedan till Alfred för att träffa lite killar. Det blev en lyckad kväll men den tog slut ganska tidigt.
I lördags kväll blev det på med festkläderna igen och på bussen till Flogsta till studentkorridorerna för att dansa gärnet hela kvällen.

HELGENS då, jo den går till nylånstrumpyxor, midjebälte och kort kavaj. Perfekta basen till en bra helgklädsel. Jag hade min gråa spetsklänning från Gina på fredagen och en rosa tajt klänning från Monki på lördagen. Och så strumpbyxor, midjebälte och kort kavaj. Supernice och bekvämt.

Iallafall, nu hoppar vi tillbaka till lördag dag. Vad är bättre än att gå ner på stan en ljuvlig dag som den, när det är alldeles grått på himlen och regnar ute och man har gårdagens kläder och smink? Jag kan faktiskt komma på många saker men det var just vad jag gjorde iallafall. Jag gick ner på stan för att köpa hårfärg och det slutade med att jag kom hem med ett par chinos också. Rosa chinos. Så nu är jag helnöjd eftersom rosa byxor stod på min inköpningslista. Fast jag har fortfarande inte bestämt om jag ska spara dom. Jag köpte ett par beigha chinos i sommras som jag lämnade tillbaka efter en vecka. Chinos är egentligen inte min grej, men dom är ju rosa, och rosa älskar jag ju så det kanske kommer funka den här gången.


Och håret då, det blev typ ingen skillnad. Jag hatar när det är så, för jag färgar ju håret för att få lite förändring. Men från och med nu ska jag köpa blonda slingor bara, så ska jag nog hinna bli ganska ljus till sommarn.

Pusspuss

shemale

Killkläder är jäkligt snyggt, om du har asmycket pengar. Killkläder är så jäkla dyrt. Men är man tjej och bestämmer sig för att vara lite killig är det ganska billigt. Jag bestämde mig för det idag
  
Men det är jäkligt bekvämt med killkläder måste jag säga så ändå lite DAGENS till det, och insperation för idag var faktiskt Olivia Schnell (tror jag det stavas). Kan visa bilder senare.
Ja och nu är det HELG supernice och jag känner mig himla fin nu när jag klätt mig för fest efter att ha gått runt i baggy och t-shirt hela dagen. Så nu bär det av ut på äventyr

Puss, hörs


Superhalt och stilettklackar

Det blev en dunderbar dag idag med:
Först ringde Erik och frågade om jag kunde skjutsa honom till museét vi skulle till.
Då blev jag glad för jag ville inte cykla dit själv.
Erik skjutsade mig istället så jag slapp, härligt.
Jag hade mina svarta ankelboots som jag älskar och fina kläder och Erik har fortfarnde Carros rosa sjal, så vi var snygga som fan.
Skolan flöt på, Sofia var superfin i sina chinos och keds, sommrigt som satan och jag längtar.
Lollo var i skolan idag, henne har jag saknat.
Fick sms av Anki som sa åt mig att komma till HUGOS och fika med henne, Felix och Filip.
Jag älskar HUGOS, det är världens mysigaste fik och jag har inte träffat killarna på hur länge som helst, iallafall inte Filip så det var supermysigt.
Agnes träffar jag knappt heller så det var också kulkulkul!
Felix har sitt hår i tofs, det var hur ballt som helst.
Sedan åkte jag och tränade A1 och det gick asbra och var hur kul som helst, jag älskar att ha träningskläder för jag känner mig så hurtig.
Älskar ännu mer att ta på mig en decimeter höga klackar efteråt och stapla hem på isen.
Snart ska jag ta en lång härlig duch och sedan sova, skönhetssömn!!

VIsst låter det som en aldeles underbar dag? Fast jag har några dåliga saker att lägga till listan...
Dragkedjan på mina satinbyxor jag skulle ha idag gick sönder när jag skulle sätta på mig dom.
Då kände jag mig fet.
Jag fick ta mina glansiga tajta leggins istället som åker ner hela tiden och som tar ett år att ta av sig.
(Vill man vara fin får man lida pin..)
Mark åkte till kläppen idag så nu är både han och Pless borta.
Jag glömde mina vantar och min mössa på HUGOS.

Ja, men jag måste säga att den bra överväger den dåliga.

Idag blev jag iallafall inspererad av Grease och lite Fergie också.

Sånna byxor som Fergie har var sånna jag skulle ha egentligen men det blev mera sånna som Olivia har.


Har dock lite problem med vad jag ska ha på mig imårrn... Funderar på att inte klä upp mig alls, har kort skoldag och kommer ändå behöva fixa om mig till kvällen.
Puss, nu blir de duch


jo jag älskart

nu är det kemilektion och alla har redovisningar, det vill säga perfekt tid för att kolla bloggar, http://elle.se/ och kläder på google. Google bildsök är väl egentligen ganska underskattat när det gäller att hitta snygga kläder. Sök på en kändis du vet tycker har snygga kläder, ett märke eller bara ett klädesplagg, tex långklänning. Om inte för att få insperation. Annars kan du bara söka på vanligt google på en affär du vet du gillar och gå in på hemsidan. Nästan alla affärer har en hemsida. Så google, måste ge det DAGENS till och med!
Iallafall, dom här skorna hittade jag inte via google utan på ELLEs hemsida under fliken shopping på svartvit shopping.

SÅ JÄVLA FINA! Jag är kär tror jag. Bottega Veneta tyvärr och kostar 6400 kr, inte så himla bra för plånboken kanske... Men man får väl leva med att drömma.

OCH en liten sak jag vill tillägga, sommaren 2010 kommer uppföljaren till sex and the city-filmen spelas in, så det är bara att vänta tålmodigt.
PUSS

manligt?

Man kan ju diskutera hur långt man tycker killar ska gå för att inte verka homofobiska. Elle kanske mer om de är osäkra på vilket kön de egentligen har. Men att låna flickvännens baddräkt när man går ut på stranden är väl o ta i?

Ja du, skön kille...?


Pennkjolarna

Har ni tänkt på en sak, under en ganska lång tid har kjolen varit helt borta från catwalken. Okej inte borta men absolut inte fokus. Det har varit byxor: långa korta, vida, höga, tajta, låga, ja you name it. Och klänningar i alla färger och former, långa, korta, ärmlösa och oversize kavajer, men inga kjolar. Ni kanske inte har tänkt på det men eftersom höga kjolar är mitt absoluta favoritplagg (även fast klönningar börjar komma ifatt) så har jag lagt märke till det, eller ja, jag lade märke till det igår. Så därför bestämde jag mig för att ha min pennkjol idag.


Pennkjolen, helt klart underskattat plagg som jag iallfall förknippar med framgångsrika kontorskvinnor. Eller snygga kändisar. Pennkjolen hade en period som jag inte riktigt kommer ihåg när det var men kollade du röda mattan eller gågatorna där kändisarna vandrade fanns den överallt. Här på Cameron Diaz.
  

Annars tog jag bort mina lösnaglar idag och mina egna har vuxit sig ganska långa under. Så jag köpte ett ljust hudfärgat nagelack och fixade till dom. Får se hur lång tid det tar innan jag börjar pilla på dom så att dom går av...

Nu svimmar jag snart av trötthet, puss och godnatt

en liten dagens-lista

Dagens klädsel:


Dagens insperation:


Dagens snygga:
Eriks nya sjal som han hade idag, himla fin! Egentligen är det Carros, men Erik passar också bra i den, särskilt eftersom den är ROSAAA! Fler killar borde ha rosa oftare!

Dagens party:

Enligt facebook är det här partybrillorna, kostar typ 150 kr, kanske är något för sommarens alla äventyr.

Dagens present:

Kom på posten från ELLE för att jag är prenumerant. Själva tröjan var inte så fin men trycket på som är designat av Jojo & Malou som blev årets nykomlingar på ELLE-galan förra året är finfint så jag tänkte fixa den på något sätt. Iallfall klippa av den, den är lite väl lång...

Dagens roliga:
Lämnade tillbaka två tröjor som jag köpt till pappa i julklapp (dom var för stora) på H&M och fick ett presentkort med pengarna på tillbaka eftersom öppetköp datumet gått ut. Så nu har jag ett presentkort på H&M och även fast det är mina egena pengar egentligen så är det mycket roligare att handla på presentkort, det känns liksom som att få presenter och det är ju aldrig fel!

Dagens annorlunda:
Var och simmade (händer aldrig) på natilus (där har jag aldrig varit förut) i bikini (shit det var länge sen) med Mark (honom har jag aldrig tränat med förut) medans Erika gymmade. Så jag skulle nog säga att det var en ny och annorlunda upplevelse. Och det där med bikini... fasiken det fick mig att längta ännu mer till sommaren (hur nu det kunde vara möjligt)!

Nu är jag skittrött efter simningen och dessutom yogan, puss och godnatt gott folk! 


sommarklocka

kommer ni ihåg gummibanden alla hade ett tag? en centimeter breda band med olika slogans eller loggor på. Varför inte köpa ett sånt igen, fast den här gången ett som visar tiden. Just nu finns den i 15 olika färger och det kommer nya varje månad och dom kostar bara 150 kr. Frakten vet jag iof inte, men man kan ju gå ihop och beställa.
http://store.too2late.com/index.php/watches?p=1 Gå in och kolla, vill ni ha en så säg till så kan vi beställa tillsammans, jag ska köpa en, vet inte vilken färg bara.
           


härliga espadrillos

ja men ett litet inslag av vår då: dom här espadrillosarna tänkte jag på hela förra sommaren när jag var ute på mitt land. När jag sedan kom hem i juli gick jag till H&M för att köpa dom men då fanns dom inte längre. Då blev jag skitdeppig och köpte massor av andra sommarskor istället för att dölja min sorg. Så nu när det är vår och jag kollar på H&Ms hemsida och hittar mina små älsklingar där blir jag ju bara härligt överlycklig! DAGENS DAGENS DAGENS! Senare ska jag ner på stan och se om dom finns där med, annars får jag väl beställa från internet eller vänta ett tag tills dom kommer till butik
  
PUSSS

see-through

Hejsan hejsan, idag är det måndag, Pless är inte i skolan och det är himla trist, saknar henne redan, dessutom var det snöstorm idag och jag har tröttnat på vintern nu, SNÄLLA GE MIG SOMMAR! Men jag antar att jag kommer få vänta på det i några långa jobbiga månader till...
Eftersom jag längtar så otroligt till sommarn börjar jag klä min lättare och lättare, och  på min shoppinglista står nu rosa och ljusgula byxor. Det är det sommmrigaste av sommrigaste att ha små ballerina, vitt linne och ett par pastellfärgade jeans som är lite uppkavlade. Så det ska inhandlas.

Så över till underkläder som ska få en DAGENS; se till att dom är sexiga för din pojkvän men varför inte köpa sånna du kan visa för allmänheten? Det är mycket genomskinligt i affärer och modetidningar just nu, och istället för att ha ett linne under har modellen på bilden (i modetidningarna då) en diskret bh under. Så jag kände att jag skulle testa, tog på mig min tröja i tjock spets (syns igenom lagom mycket) och en vanlig svart T-shirt bh under. Jag tror inte ens så många tänkte på det, och eftersom jag inte hade utmanande kläder i övrigt blev det inte slampigt alls, eller det är vad jag tycker iallafall.

Just på den här bilden har hon ju inte ens någon tröja, men det är väl att överdriva... Det här är förresten Sara Blomqvist som blev utsedd till Årets modell på ELLE-galan. Jag tänkte att jag ska försöka beta mig igenom alla vinnare och annat på elle.se, så kommer nog skriva lite om det här några dagar (veckor?) framöver.
Ja och this is me today
  
Och om det gigantiska hårspännet (som ni ser tydligare om ni klickar upp den högra bilden) så älskar jag det. Ända problemet är att det nästan sticker ut på båda sidorna om huvudet så jag har inte riktigt vetat hur jag ska använda det. Jag såg en tjej i kassan på H&M (där jag btw köpte det för 19:50 eller nåt sånt) som bara hade knäppt fast det i urringningen på sin skjorta, det var ganska coolt faktiskt. Och överdrivet stora accesoarer över huvud taget syns överallt nu, stora örhängen och armband är det vanligaste just nu ( och då menar jag på catwalken) och det är ju kul för örhängen har liksom inte varit något som setts där på ett tag.

Jag vill göra något med mitt hår, jag ska köpa färg någon dag.
PUSS

lady gaga

Lady Gaga, eller Joanne Stefani Germanotta som hon heter, måste vara en av de coolsate kändisarna just nu. Hon gör asbra musik (själv gillar jag poker face och lovestick) och hon har så jäkla spårade och snygga kläder så det är sjukt. Det är ju inte sånt man kasn ha på sig en vanlig dag i skolan, men en del saker kan man ju insperas av.



Låt er inspereras! Puss

Helg

Hej nu var det helg ja och då vet alla hur det går med mitt bloggande...

Fredag: Jag hade ju fått tillbaka mina klänningar så bestämde mig för att ha en. Och håret såhär

Sedan gjorde jag en skit stor fail och missade ELLE-galan helt och hållet, jag glömde spela in och allt. Så någon dag när jag får tid ska jag kolla den på nätet. Nu har jag inte tid men...

Lördag: Då blev det stan med massor av människor, vilket ofta leder till att man inte orkar gå i affärer och sätter sig och äter istället. Fast det passade mig prima, det var inget jag behövde köpa och dessutom ska jag försöka tagga ner på shoppingen, iallafall tills jag skaffat ett jobb. På kvällen blev det paljettlinnet som jag inte använt på länge och så bar det av till Luthagen på chillfest med fint folk. Måste bara säga att skjortor på killar är något av det snyggaste som finns.

Söndag: det är idag och har mest egnats åt att kolla på Hitta Nemo och Kung Fu Panda med Sofia, Erik, Mark och Lollo. Och sedan Yoga med Lollo och efter det en lång bastu, helt klart dagnes höjdpunkt. Nu ska jag fixa mina lösnaglar, har använt dom sen nyår för att mina egna ska växa ut under. Tror att jag ska måla dom röda. Långa röda naglar är bara för fint alltså.

Puss


nyårsklänning nr2 och nr3

Först har vi Sofia Härd som var den första jag sydde till, det var alltså hon som startade hela den här trenden.
   

PALJETTER, DET GILLAR VI!!! Som sagt, mer nyår kan det ju inte bli och hon och jag var jäkla sexiga tillsammans!

Och sedan har vi Erika Anckarmannen Söderberg som ville ha en guldkjol. Blev en mörkguld (är det en färg?) och den satt superfint. See for your self!


Japp puss då


japp

Okej min garderob ser ut som ett bombnedslag eller vad tycker ni?

Jag syftar mer på den nedre delen då, uppe bland galjarna är det väl ganska okej ordning. Så när ska jag orka ta tag i det här egentligen? Det känns som söndagsgöra, jag gör det på söndag.... Men jag fattar egentligen inte hur jag lyckas få lådorna att svämma över sådär. Ett problem är också att jag inte vill slänga något så det bara fylls på hela tiden, det känns som att det kan vara lite bidragande i översvämmningen tillsammans med att jag inte kan vika kläder.

nyårsklänning nr1

Jag ska försöka skramla ihop bilder på nyårsklänningarna. Här är den första jag fått tag på, det här Unni Jirlow med en röd liten dress med stor rosett i ryggen (syns inte här)


Ni som vet att ni har en klänning made by me, skicka bilder!
Puss


dagens

Det här inlägget ska ägnas åt DAGENS, som går till min modiga och supersexiga vän Lina Öberg!
Varför hon är modig? Därför hon klippte mittbena idag och det är sjukt coolt.
Varför hon är så supersexig? Därför det var jag som klippte henne!

Före                              Efter                       Ännu mer efter
             

Hon blev nöjd (även fast det inte ser ut så på sista bilden), bara hon inte bangar och byter till snebena imorgon igen, då blir jag besviken! För ärligt, mittbena är nog den trendigaste frisyren du kan ha just nu, eller väldigt kort hår. Kolla på en modevisning och modellerna kommer nästan garanterat ha mittbena.

Jo jag tror allihopa har mittebena faktiskt...

Och här gör jag lite reklam för H&M:

Så nu måste vi skynda och fynda!

Puss

vilken härlig sommardag

Idag gick jag upp ur sängen och håret såg ut som en stor boll, dränkte det i hårspray och tyckte att det fick duga. Sedan tog jag på mig mina älskade Nudie (värdaste köp jag någonsin gjort även fast det är bland dom dyraste) och bestämde mig för att inviga min nyinköpta Rules by Mary tröja. Och så ett par gamla örhängen jag köpte i femman och av någon anledning letade jag fram mina ballerinaskor och satte på mig, kavlade upp jeansbenen en decimeter och så bar det av till skolan. Jag vet inte varför jag väntade mig att det typ skulle vara sommar ute, men det gjorde jag och jag blev superchockad när det var snö ute. Så sen blev det till att gå runt och frysa resten av dagen. Tur att jag fick låna Marks halsduk, den värmde iallafall lite.


Ja, så såg jag ut idag, men nu ska jag träna, det kommer mer senare.


my bad

Jag var dum och glömde en superviktig punkt på min top 6! På delad första plats (och alltså också en DAGENS) måste jag sätta Sebbe med sin fett snygga jacka och hans impulsshop av en dödligt snygg T-shirt på Carlings. Den var ljusblå med lila ränder och jag älskar den. Hoppas den passar, han testade inte innan han köpte den...


Top 6 och en dålig

1. Börjar med DAGENS, Maria Pless vågade äntligen ha sin väst. Den var assnygg, du borde ha den oftare! Det manliga tjejmodet kommer tillbaka (eller det kanske aldrig försvann). Dags för skoaffärerna att göra sina herrskor i små storlekar, det är där tjejjer bör köpa sina skor nu. Inte jag dock, högklackat e fortfarnde min älskling.


2. Träffade Jingåker och Thor idag och tog en lång fika. Det var mycigt, finfina grabbar som jag träffar alldeles för sällan.

3. Yogan igårkväll som tog bort mitt ryggont och gjorde att jag kunde somna och sova ordentligt. Det skönaste jag har gjort på länge! Träningen idag var inte helt fel heller.

4. Min insperation idag:

Oversize T-shirt, gråa spetsleggins, fläta i luggen och mina svarta ankelboots. Like it.

5. Jag fick tillbaka mina klänningar från Pless idag, nu är jag glad, jag har saknat mina klänningar.

6. Solade idag, nu är jag brun och fin. Eller inte men det är iallafall skönt, och solvarm hud (eller solarievarm då) är typ den härligaste lukten som finns, känns som att man är utomlands.

Dagens dåliga, både Mark och Gojlepojken var sjuka idag, det kändes himla tomt i skolan utan dom. Hope they´ll be there tomorrow!

PUSS

PUSS

Hejhej nu är det bloggdags.
Ja så jag slog till och hade alltihop, peacetröja, pärlbälte och slips.

Kändes himla bra, får man säga det själv tycker jag faktiskt det var snyggt. Men det får man ju inte så det säger jag inte...
Iallafall är det tur att pärlor finns, det förgyller mitt liv, jag älskar pärlor. Man kan ha på sig vilket skit som helst, sätt på dig lite pärlor så känner du dig genast redo för partylivet! Älskar min pärlring från H&M, 29 kr kanske den kosta, syns på bilden, den är underbar.

Nu är det ELLE-galan snart, och jag blir bara lite sur för att dom lägger den på en fredag kväll. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra, för även fast jag så himla mycket vill se galan vill jag inte sitta inne och kolla på den en fredagkväll. Tror helt enkelt att det får bli till att spela in.
Tävlingen om vem som ska få vara där och få sin klänning uppsydd är klar, här är bidraget som vann.

Maja heter hon och klänning är fin tycker jag, ser ut som hon blivit inspererad av ett uppochnervänt träd, men jag vet inte. Får se hur den ser ut när den är klar, hoppas fin!

Ja DAGENS ska gå till en lite pojke i min klass, eller egentligen är han inte så liten men iallafall så är det Kristian, aka en av ägarna till kkb.blogg.se. Som han själv påpekade idag så har han aldrig fått DAGENS och det är egentligen väldigt konstigt för han har asfina kläder typ jämt. Den vita stickade tröjan du hade i skolan första dagen var tillexempel himla fin, kommer inte riktigt ihåg hur den ser ut men kommer iallafall ihåg att jag tyckte den var snygg. Kom på att jag inte kände dig då Kristian och att jag kanske verkar lite läskig, men jag lovar jag är inte. Så Kristian din snygging, du förtjänar det!

Ikväll blir det yoga med Sofia Härdan och imorgon blir det fika med några grabbar jag inte träffat på länge. Det ska bli mys. Får se vad jag sätter på mig imorgon, något bekvämt iallafall för jag avlider om jag ska ha nåt sånt tajt som jag hade idag imorgon igen.
PUSS


.

hatar dej mer än nånsin. tur att jag älskar så mycket annat, annars skulle livet vara sjukt ovärt just nu.

tyll och pärlor

Första dagen i skolan, gud vad jag har saknat det faktiskt. Det låter ju skitnördigt men jaja, det kan jag leva med. Älskar att äntligen vara bland massa folk. Så skolan välkommnar jag med öppna armar.

Nu är jag egentligen skittrött, är inte van vid att behöva gå upp innan 12... Dessutom har jag varit och gymmat med Lollo, guv va hurtiga vi är.

Nyinköpta tröjan, mitt älskade midjebälte från Monki och lånad kjol av Agnes. Men den var kanske en aning för kort, visade hela rumpan när jag gick i trapporna. Puss anki, du ska få tillbaka den nån dag, vi måste ju ändå träffas!

DAGENS ja, såg en bild där någon hade ett midjebälte av pärlor, typ ett pärlhalband då slog det mig att man kunde använda så jag tog ett jag hade och fixade till det så att det blev som jag ville. Pysslig jag är då. Kanske att jag har  det imårrn, eller slips som jag har lovat Pless att jag ska ha. Eller båda kanske, får se.

Gud vilket tråkigt inlägg, förlåt.
PUSS

bildtext

HEJ NU ÄR JAG HEMMA!
Eller egentligen kom jag hem igår men då ville jag så snabbt som möjligt bort från min familj att jag inte hann blogga.
Har massor av bilder jag tänkte lägga upp, så idag får det bli ett bildinlägg med bildtexter för omväxlingens skull.



Blev klar me mitt pannband på väg upp till fjällen! Jag är supernöjd och älskar det redan! Förresten var fjällen superhärligt och jag älskar att ha skidkläder! Fast nu är det skönt att vara tillbaka till Uppsala och ska bli skitroligt med skolan imorgon, äntligen får jag lite användning för kläderna jag samlat på mig under lovet.


Träffade den här fyra dagar gamla bebisen (som forfarande inte har fått något namn) igår. Värledns gulligaste där han låg och sov i min famn och höll i mitt finger. Jag vill ha en sån där liten nu!! Det värsta är att när jag väl får barn kommer jag köpa så himla mycket kläder åt honom eller henne, för barnkläder är så himla kul att köpa!

    

När man bor uppe i en fjällstuga finns det inte mycket att göra förutom att kolla på TV eller läsa. Och när det inte finns några andra kanaler än 1an och 2an så blir det läsa. Jag har läst två böcker och varje ord i januari nummret av ELLE. Jag har hittat mycket som jag gillar. Bland annat dom här kläderna som Coco Summer har, älskar allt! Skorna, hennes leggins, den stora oversize T-shirten och bandet runt håret som är alldeles för brett egentligen, men jag tycker det är supercoolt.
Älskar nitskorna i mitten, fast modellen har väldigt fula tår...
Och ja, vem älskar inte urringningen i ryggen på den där klänningen. När jag sytt min kjol ska jag sy en såndär, fyfan vad snyggt.


Har ju vart bort från stan nu så himla länge (fyra dagar...) så kände mig riktigt shoppingsugen imorse, drog med lollo ner på stan och hittade den här Rules By Mary tröjan på Holmlunds! Egentligen hittade jag den i våras typ men orginalpris var 699kr så jag hade inte ens vågat testa den. Nu hängde den där och kostade bara 229 kr. Man älskar ju bara mellandagsrean!

Ganska kort T-shirt eller vad man ska kalla det. Det roliga är att kragen vid urringningen är vadderad! 90kr på Weekday.

Jaa, jag vet inte men jag blev så himla sugen på en smal svart slips. Vet inte när jag tänkt använda den men jag kommer nog på något, 98 kr på H&M. Gud jag älskar shopping det är det bästa jag vet! DAGENS till shopping förfan, det gör alltid mina dagar så himla värda, särskilt när man gör det med nån rolig person. Fast jag måste nog skaffa mig ett helgjobb om jag ska kunna fortsätta med min hobby...det går stadigt neråt på kontot ska jag säga...

Nu kommer snart några gullepluttar hit och gör mig sällskap! Fast fick precis dissen av Plessan och Sickis, inte bra...

Puss

Nu bär det av

Försökte ta vara på dagen så vid halv 1 bestämde jag mig för att kliva upp ur våran lilla provisoriska säng som jag, Mark och Erika fixat åt oss själva. Ducha och tvätta håret, på med kläder, blåsa och platta håret, på med mascaran och sedan ner på stan. Klockan var nu 2. Jag tycker vi lyckades riktigt bra!

För att ta reda på min dag bestämmde jag mig för att köpa nya skor, lika som dom jag tappade bort, och bara glömma att allt någonsin hände.

Hade dessutom när jag förut var på julrean och shoppade med Mark på Carlings sett tjejmodellen av en T-shirt med peacemärke på som han köpte, som jag nu  bestämde mig för att slå till på.

Gud jag älskar den! DAGENS! Jag hade helt glömt bort det här med peacemärken, jag har fortfarande inte köpt något halsband! Ska göra det när jag kommer hem, ska nämligen till fjällen imorgon bitti!! Shit vad kul det ska bli, kommer däremot vara helt isolerad från omvärlden eftersom jag varken kommer ha telefon eller dator. Så inget bloggande tills på lördag, då kommer jag hem.

Nu ska jag packa Puss och hej då alla älsklingar

Vårkänslor!

Idag har jag en superbra nyhet och en väldigt äcklig!

Den superbraiga: JAG HAR FÅTT TILLBAKA MINA NYCKLAR!  Någon lämnade in dom hos polisen.

Det superäckliga: Efter nyår var igår klockan 3 första gången jag duchade och tvättade bort sminket från nyår... Det vill säga att jag hade på mig samma smink och var helt oduchad och äcklig i två dygn, och då var det dessutom över nyår vilket inte gjorde mig till den fräshaste människan i världen.

Det var skönt att få erkänna det där...

Igår åkte jag iallafall till sävja där Stefanie bor, massor av härligt sällskap där. Jag vet inte rikigt vad som har hänt med mig men jag tror jag att jag de tre dagarna innan nyår gick osminkad på stan alla dom dagarna, och jag brydde mig verkligen inte. Och senast i förrgår sa jag gud vad jag inte längtar till skolan när man måste fixa sig och hålla på. Vad har hänt med mig! Att klä på mig och göra mig iordning är ju det bästa jag vet, men igår så bara bestämde jag mig mitt i allt ihopa att jag inte orkade göra iordning mig mera, så jag åkte till sävja lite halvsminkad och med blåst fast oplattat hår, för jag pallade helt enkelt inte platta det.

Såhär såg man ut då, som ett himla troll, men ska jag vara ärlig så gillade jag det. För jag kan tycka att det blir alldeles för tråkigt och platt ibland när jag plattar det för mycket.

Kollade H&Ms vårkatalog idag, jag ska börja klä mig i vårkläder efter jullovet har jag bestämt. Det såg så härligt ut med alla pastellfärger och blommiga klänningar och uppkavlade chinos med små sandaler. Inte för att jag någonsin riktigt slutade med blommiga klänningar och pastellfärger men jag vill inte använda min stora dunjacka och halsduk längre. Det är bara fult. Så DAGENS helt klart åt att våren känns som att den kommer snart och jag kan få börja ha dom kläderna jag älskar mest. För vinterskor är bara fula, och man ser bara tjock ut i dunjacka, men på våren kan man ha små söta ballerinaskor och en liten jacka och sjal som bara gör att man ser fin och fräsh ut. Ja, våren välkommnar iallafall jag med öppna armar. Fast nu snöade det ju som sjutton senast i morse så jag kanske får vänta ett litet tag...

Jag tänte att jag skulle samla ihop mitt lilla gäng med klänningar jag sydde och fota någon dag. Så ni som vet att ni har en, kom förbi så har vi fotografering!
Puss


Nu är 2009 här


Ja tjejer, ni gjorde ju kvällen värd!

Hur kan 17 tjejer i en lägenhet med musik bli fel? Det kan inte, det är bara när man leavar partyt som saker händer; man tappar bort sin telefon och sina nycklar, man är ensam (och som sagt utan telefon) och allt slutar i gråt.
Men kan inte säga något annat än att kvällen var värd det! Verkligen!

För att försöka hålla mig till vad min blogg faktiskt är om (dvs kläder) så var igår klockrent! Vad älskar man inte med högklackade skor, små coctailklänningar och höga kjolar?

Men mitt humör är inte direkt på topp så egentligen orkar jag inte blogga om det här nu för jag vill egentligen bara dö just nu.

Jag köpte iallafall en freebra, asskönt! Den va väldigt gummig och skön att klämma på.
Puss

RSS 2.0