Ett par av dem här skulle jag inte säga nej till


Puss


stendöd

Gud jag är helt död. Jag ville gå o lägga mig för typ två timmar sen men märkte att klockan va typ sex så kändes lite väl tidigt.
Har haft huset för mig själv i helgen, har vart asskönt, och jag har haft folk runt omkring mig hela tiden, super!
Det har vart sommmar i helgen med grill och middag utomhus och sedan en lång kväll (natt?) utomhus. Man behöver inte ens jacka längre när man drar ut på kvällarna eller gåår till skolan på morgonen. Fredagen var riktigt sommrig och jag flöt omkring i min tunna skjorta. Finnemang.


På fredag drar jag till göteborg, det ska bli så häärligt! Men innan det är det mycket som händer, får se hur mycket jag hinner blogga.
Puss

mamma shoppar

Mamma hade 5 dagarsslinga från göteborg och kom hem igår med väskan full av kläder. För vad gör man i ett soligt göteborg i fem dagar? Jo man shoppar. Och Andreas han fick byxor och tröjor i mängder, men vad fick jag? Jo 12 par strumpbyxor. Okej jag överdriver, allt mamma köpte kan jag iprincip också använda, så det är lungt, plus att det aldrig blir bra när mamma faktiskt köper kläder till mig när jag inte är med, så det slutade hon med när jag var kanske 12. Men jag hade faktiskt bett om dem där strumpbyxorna så det var hur nice som helst, så jag rensade min strumpbyxlåda lite och slängde 10 par svarta, trasiga strumpbyxor. Äntligen har jag nya hela att ta sönder! Woho!

Fick faktiskt komplimanger för färgen på mina hudfärgade strumpbyxor idag. Av en tant...

Annars köpte mamma en jeansjacka från rut i supertund jeans strech tyg som är asskön.

Den drog jag på mig idag över rutig skjorta och vippig kjol. Kan fortfarande inte fatta att det typ är sommar.

Puss

skona mig

Åh mi god, helt underbar men livsfarlig hemsida måste jag säga. Skonamig, rätt så fyndigt. För man känner två saker när man är inne på den här sidan:
1. Jag vill ha allt, "sko mig"!
2. Skona mig från alla dessa skor, så jag slipper vara fattig hela mitt liv.
Karma
Puss

slaget

Idag var det slaget och vi fick råspö av Rosendal. Jaja, det var kul iallafall, och vi gick in för det ordentligt. Ansiktsmålningar och sprittusch på tröjorna. FYRIS FÖR FÄHÄÄN! Ja, vi hade iallafall bäst hejarklack.







Puss


gymfix

När jag kom till gymmet idag satt det en tjej och lockade sitt håt. Eller ja, sitt löshår. Det såg ganska nice ut att sitta och locka håret i knät istället för att försöka få det snyggt bakom huvudet där man inte ser något. Iallafall var jag tvungen att dra till passet, synd, då hann jag inte se hur frissan på henne blev. Trodde jag ja, för drygt en timme senare när jag kom tillbaka var hon och ehnnes polare kvar, fast nu precis klara (jag undrade lite var dom skulle på en tisdagskväll så uppklädda och piffade) med superlockar som man absolut trott var gjorda i hennes eget hår om man inte visste bättre. Kanske ska skaffa lite löshår.

Såhär såg det ut innan och efter var det super korkskruvlockar.
Imorgon är det slaget, rosendal ska få kuk i sig.
Puss


grillhelg

Åh vilken duktig bloggare jag är. Haft ganska mycket annat än dator för mig.















Jag har grillat och chillat helt enkelt.
Spelat in film också, om Mozart och Beethoven.






Och så har det vart sol. Så jag har vart i solen. Och barbent i skolan, så häligt o se att gå runt i jeansshorts och bara ben. synd bara att alla är rätt bleka, det är liksom lite snyggare med riktigt solbrända ben.

Pusspuss




sköna fredag

Så var det helg, satan va skönt. Tyvärr ser det inte ut som att solen kommer vara framme så mycket i helgen men varmt ska det va iallafall. Fashion Agains aids kollektionen finns nu från och med igår i H&M butikerna, vet inte ens om det är värt att dra till stan och kolla eftersom jag har typ noll pengar. Lite deprimerande fatiskt.



Och det är ju som sagt festivalinspirerat. Gilla!
Puss


Feels like jeans

Heejsan, inte så mycket matte blev det men ganska mycket parkhäng! (Fast jag tror nationella gick bra ändå faktiskt) Nu när de blir sol o sommar kommar ja inte lite mer i den här festivalkänslan. Helst lite slappt o jeansshorts, åh så skönt.

Igår, idag och inspiration.






Min dator är slut i huvet så orkar inte lägga upp parkhängbilder, men ni kan ju bara föreställa er en varmkväll på en gräsmatta med sköna tjejer. Ohja.
Puss

ljusare nyanser

Min lilla frisyrfix blev ju av, det har jag inte hunnit berätta. En klippning, en till färgning och lite slingor senare blev det här förändringen:
Före

Efter

Klart man kan ha mörkt hår på sommaren också men för mig känns det som att lite ljusa slingor eller bara en ljusare färg gör allt mycket roligare. Vi får se hur många nyanser ljusare jag blir under sommaren...

Imorgon blir det matte för hela slanten, som sagt, nationella.
Puss

ljus och skir

Det syns bara när man kollar linjer, men man blir faktiskt snabbt brun i den här solen. Herregud, jag tror jag tar ledigt hela veckan och solar. Eller nej kanske inte, matte D nationella på torsdag...

Somrigt och tunt, luftigt och ljus...

Puss

såhär såg jag ut i onsdags



Puss

nu har jag firat himmelfärden

Herregud, nu har jag verkligen njutit av den här långhelgen! Jag har levt sommarlov så det står härliga till, skönt har det varit!
Onsdagen blev en impulsdragning till vip med massor av folk. Sjukt kul var det. På torsdagen hade vi vilokväll i min källare och kollade på alvin och gänget och snackade tills vi höll på att decka av trötthet.
På fredagen, förutom att fira min brorsa, gick jag en sväng på stan med lollo. Hittade den här sommriga och härliga skjorttunikan på VILA för 100 kr. Helt okej!

Det här var förresten lite av det andreas fick i present, tyvärr var chinosarna för stora...


På kvällen blev jag lady gaga och drog på några fyrisklassers skiva med kändistema, hur kul som helst och vi dansade så det rann svett om oss. Kan också ha berott på att det var sjukt varmt inne på göteborgs...


Igår var första sommardagen seriöst. Jag solade mellan 10 och 3 och cyklade sen omkring med bara ben i jeansjumsuit och spandrillos. Sommrigt? Ja mycket!




På kvällen drog vi sen till hanna där det vankades lite fest som började ute på verandan med fina flickor.

Kvällen till ära drog jag på mig leopardjumpsuit med lila bälte och matchande lila örhängen.

Kvällen slutade hos gustav och idag har jag mest legat i en park med sköna tjejer och njutit av solen och tanken på att skolan drar igång imårrn...
Har varit en dunderhelg!
Puss

Några av bilderna är snodda från erika hehe.


Ni får mer senare

Trodde jag skulle hinna blogga lite nu med jag väntade på lollo men nej, hon var snabbare än jag trodde. Brorsan fyller år idag, grattisgrattis, och fick massor av kläder som jag med marks hjälp köpte i onsdags. Tyvärr trodde vi att han var lite större än han faktiskt är så ska ner och kolla efter mindre storlekar. 

Så, nu måste jag kila. Puss 

batik


Det här med batik. Jag vet inte, det vore fett kul om man kunde få till det på ett snyggt sätt. Jag har lite svårt att ta till mig den här trenden dock. Kan bara se T-shirtar med alla regnbågens färger framför mig. Men jag menar man kan ju göra det rätt snyggt, uppenbarligen. Som här över hos Blumarine och under hos C´N`C Costume National.

Puss

tråkmåndag

Idag var jag rätt sur och tråkig tror jag. Jag var så jäkla lack på mitt hår för det är bara risigt och äckligt och fult. Så påbörjade en liten makeover av mitt hår idag:
1. Färgning idag
2. Klippning imorgon
3. Kanske en till färgning på längderna
4. Slingooor!

Sen, när jag har tiden över, ska jag dränka mitt hår i olivolja en hel dag, det ska tydligen vara bra. För nu orkar jag verkligen inte med mitt risiga hår längre. Fyfan.

Kläderna idag var itne särskilt roliga heller. Fina kanske, men tråkiga.

Puss

play

Sitter och lyssnar på P3 live, där någon sjunger raggea på svenska och sjunger om tsunami pounanis... skumt.

Idag var första dagen på länge jag verkligen inte behövde plugga. Men vad spelar det för roll när man slutar skolan klockan fem och alla andra ändå måste plugga??? För vad ska jag då göra med min fritid. Så jag fick lite panik. Jag fick mamma att lämna soffan och åka med mig och köpa hårfärg och hämta min playsuit som nu kommit från H&M. När jag kom hem satt jag en stund på sängen och bara bad om den skulle passa innan jag vågade prova. Det mesta talede oock mot att den skulle passa; en jeans playsuit som ska passa både över brösten och min enorma rumpa. MEN den passade prima så livet leker. Sommarsommarsommar!

Puss

jag har krympt

Jag kom på imårse att jag inte äger ett par ljust färgade klackskor. Typ beigha eller hudfärgade eller ljusrosa. Varför har jag inte det för? Jag behöver det. Det här är nästan helt otroligt. Jag har kommit på någonting som jag faktiskt behöver köpa. Så ska ner på stan och leta. Och köpa ett par nya strumpbyxor, herregud dom går ju bara sönder.
Men ett par ljusa klackskor hade verkligen gjort min look idag.

Tog mina svarta pumps från balen istället, som jag kommer ihåg var jättehöga då men som typ är 5 cm höga och faktiskt inte höga alls. Och, dom är för stora. Är det möjligt att mina fötter krympt?

Hade matteprov idag som jag tror gick bra (ska inte hoppas för mycket), imårrn är det biologibreddning som gäller, så nu ska plugga lite kromotografi och DNA. Kul måndagsnöje.
Puss


utmattad

Såg mitt hem ungefär 10 minuter igår, det är rätt nice när det är så. Det som är underbarast är dock hur mycket jag nu uppskattar att vara hemma.

Skolan igår känns som flera dagar sen, riktigt kul och lång kväll hemma hos pless igår. Iallafall körde jag på min superklackar, svartsvartsvart och för att lätta upp en rosett i håret a la mimmi pigg och kajsa anka.


Jag är sjukt utmattad, tror jag sov max 5 timmar inatt. Nu ska jag äntligen få lägga mig i min egen säng och sova. Så underbart.
Puss

badmode

Juninumret är här och av framsidan skulle jag gissa på badmode! En ny tidning, en stor cesarsallad i en skön soffa, finns inte mycket jag hellre skulle göra nu.

Puss

why so serious?

Jag menar det är väl därför man inte matchar en gul prickig klänning med röda strupmbyxor och rosa rosetter; för att man är för seriös? Jag är också för seriös. Jag var mycket roligare förut, brydde mig inte lika mycket. Randiga byxor med alla möjliga färger med ett rosa linne och neonfärgade pärlsmycken. Åh dem neonfärgade plastsmyckerna från Glitter var så min grej, jag älskade dem i alla färger och former. Nu... svart, högklackat, beigha och rosa toner, mittbena och helst en ganska naturlig färg på håret. Why don't do it the Lady Gaga way?
Orkade inte vara alldeles för seriös idag iallafall. Så drog på min randiga klänning som långkjol. Det bästa med den är dock att jag köpte den i Borlänge sista dagen på Peace i somras, för typ 50 spänn.

summer invitation


Kär? Ja.

som målad av monet


danielle steel

Det här är författaren Danielle Steel.

Hon är 63 år och hon äger 6000 par Louboutins. 6000 PAR!!! Jag menar, jag skulle göra iprincip vad som helst för att äga ett par Louboutins, hon äger 6000. Hon åker från New York till butiken i Paris, köper allt i butiken och flyger sen hem. Och det gör hon med jämna mellanrum. Jag kanske ska ta och bli författare. Jag menar kolla på dem, ett par svarta med röd sula, jag skulle inte ens behöva ha dem på mig. Bara ha dem på skohyllan.

Puss

-

Nej men hallå. Idag var det orientering i hammarskog och jag sprang så snabbt jag kunde utan att hosta sönder min hals. Efteråt kändes det som jag hade en bomb i huvet som blev större och srörre och snart skulle sprängas. Det var ganska skönt. Nu, i min källare med how I met your mother på, mår jag rätt så mycket bättre men ska nog sova snart...

Jag hade väldigt lite lektioner idag så orkade inte lägga ner särskilt mycket möda på kläderna. Då blir det alltid bekväma kläder, och ja fina också. Kändes somrigt och härligt, skulle gärna haft jeansshorts och flipflops, åh det hade varit somrigt!

Puss


underbar är bara mellannamnet


SJP på Metropolitan Museums of Arts Costume Institute Gala i New York igårkväll.
 Fler fina klänningar från kvällen kan man kolla på här.

Tror mina huvudverkstabletter håller på att sluta verka, dags att knapra nya.
Puss

suit up

Ibland behövs det inte mer än en vit skjorta, kavaj och jeans. Snyggt och stilrent, passar på tjej som kille och för alla tillfällen. Ibland kanske du blir tvungen att byta ut jeansen, men överlag så nej. Skolan, middagen, festen... det funkar.

Puss

paket till kenya

Just ja, det tog så lång tid för presenterna att komma fram till Agnes i Kenya att jag glömde att jag tagit kort som jag skulle lägga upp här. För det gjorde vi, vi köpte smycken (lagom litet att skicka i kuvert) som vi skickade ner till Kenya i hopp om att ingen skulle sno det på vägen. Och ungefär tre veckor senare än vi hoppades på kom den äntligen fram! GRATTIS AGNES (något sent kanske)!



Halsband är köpt på sisters, armband och peace berlock på glitter.
Puss

som om jag levde bland fluffiga moln
















Puss


recycle

Sitter och funderar en del på projektarbetet, som man ska lämna in en plan för senast på onsdag (jävlar jag trodde det var fredag...). Dom har snavkat om syfte och mål. Målet är en modevisning. Sen är det ju syftet vi måste lista ut på ett fint sätt så det passar med vår linjes mål. Men det är ju lite småklurigt eftersom målen är typ Du ska kunna använda dig av matematik i det vardaglia livet och liknande. Sen finns det iof några mål som har med förståelse för hur vi påverkar miljön och man kan tillexempel jobba med miljöförbättringar. Så varför inte en miljövänlig modevisning? Eller plagg sydda av secound hand tyger och kläder? det borde väl accepteras. Eller?
Puss

makeover

Jag kände att den gamla designen vart med lite väl länge, så slängde ihop en header som funkar ett tag iallafall. Det jag mest ville åt var jordgubbsbakgrunden. Mums.
Puss

jade jagger

Black book t-shirtarna och linnena släpptes för några dagar sen, linnena är faktiskt riktigt snygga många av dem, plus att dem vore perfet i sommar. Inte så dyra heller; 149 kr. T-shirtarna är väl också snygga men det ju inte riktigt min grej, men killar, spring iväg och köp er en t-shirt med snyggt tryck ni.

Även fast H&Ms sammarbeten är dem som får mest uppmärksamhet kanske, så finns det andra sammarbeten som också är riktigt bra. Jade Jagger har tillexempel ett sammarbete med Indiska just nu.


Skulle vilja dra till stan och köpa typ, men för det första så tror jag allt är stängt och för det andra så är min hals inte o leka med just nu. satan vad ont det gör. Och vi som har orientering i hammarskog på insdag, bra tajmat.
Puss


valborg

Igår var det valborg och jag levde loppan i nästan 24 timmar. Rätt så sliten nu, min hals gör ont som ett helvete och mina kläder luktar allt annat än gott. Men glad e jag och jag hade supert kul igår. Det bästa var ju ändå att vädret blev som alla ville och man nästan suktade efter vatten och skugga där ett tag mitt på dagen. Min kamera funkade sådär så tog typ en bild. Kanske kan fixa fram lite bilder senare.
Jag hade iallafall på mig jumpsuit som jag kände var superbra eftersom det inte glipade någonstans. Smarta jag tänkte dock inte på att det inte blir så superkul att kissa ute då, eftersom jag då måste av med alltihopa. Men men, man lär sig av sina misstag.



puss


RSS 2.0