för lite extramys

Jag älskar H&Ms holiday reportage på deras hemsida! Det är liksom en mys-känsla över allting, OCH en julkänsla. Det kan ju iof bero på dom röda och lila julklapparna som omger alla bilder, men det jag gillar är att det för varje bild står vad modellerna har för relation till varandra.
Mina funderingar är; är de systrar och vänner och familj på riktigt, eller är det fejk? Jag får dock en känsla av det är äkta, eftersom det finns intervjuer med. Kan tyvärr inte lyssna på intervjuerna eftersom mitt ljudkort är spräckt, eller nåt sånt.

Så, för dig som vill ha myskänsla, kolla in hos H&M!





(tips på hur jag kan styla min jumpis!)





Gillar det röd-svart-vita oxå, fin färgkombo.
Nu ska jag nog banne mig sova snart. Kanske kan sova bort förkylningen om jag har tur.
Puss

modeflickan

Sugen på att läsa modetidning men pallar inte lägga pengar på det? Visst, då finns alltid min älskling ELLE.se, meen vill man verkligen ha känslan av att läsa tidningen på riktigt kan man läsa modeflickan. Modeflickan är en modetidning på nätet, där man bläddrar i en tidning som på rikt! Reportagen är fina, artiklarna handlar om bloggare och streetmode och lite mindre småkändisare än i tillexempel ELLE. Shoppingtipsen är också i rätt prisklass! Så det är ett tips om ni är sugna på lite mode en snöig och kall dag!

Puss

sammarbeten

Under lördagen var det som sagt massor som hände i london, bland annat så hade GAP en modevisning i sin butik på oxford street. På modevisningen visades kollektionen som gjorst i sammarbete mellan valention och GAP.

Har GAP gjort sånt här förut, eller kommer idén från H&Ms sammarbeten?

Förresten ryktas det att H&Ms nästa sammarbete kommer vara med Tom Ford... Sant?
Puss

julpyssel

Åh jag blev galet sugen på att julpyssla. Det är så himla mysigt när man pyntar hela huset och speciellt sen när man får slå in julklappar. Nu kommer jag ju iof inte ens vara hemma på jul, men pynta och pyssla får man väl göra ändå?


Hemma och sjuk idag, inte alltid så kul.
Puss


mary kay

Mary Kay partyt var supernice, vi fick smöja in oss med krämer och peela oss så vi kändes som bebisrumpor i ansiktet. Vi fick krämer och foundation efter hudsort och hudton och fick veta allt om vitaminerna och mineralerna i alla produkterna. Sen fick vi sminka oss med alla olika skuggor och pennor och stift hon hade med sig. OCH, sen handla lite. Köpte en ögon primer som gör att skuggor ska klara sig en hel natt på stan, ja vi får väl se! Sen köpte jag en kolsvart skugga och ögonsmink borttagning!

Mh ser härligt ut huh.

Det är iof ganska dyrt det här Mary Kay, men himla bra grejer och det vore sketkul och göra nåt sånt här med tjejgänget, typ kombinerat med utgång efteråt. Meeen ingen skulle ju typ ha råd att köpa nåt. Varför kan inget billigare märke ha sånna här sminkpartyn? Det vore kul. Dom kanske har det? Ska kollas upp.

Nu sitter jag och gråter till scrubs.
Puss

några saker att säga

1. Idag var det typ 15 minus klockan 12 på dagen. Varför är vintern så tidig för?! Förhoppningsvis betyder det att den kommer sluta tidigt också, 15 grader i februari skulle inte vara helt fel. Men så blir det ju antagligen inte.

2. Mätte precis mina nya kilklackar och märkte att dom var 12 cm höga, vilket gör miiig.... 1,77 i dom! Wiho, jag är lång fan!

3. Japp och idag åkte dom nya byxorna och min maxade ring på, vilken marcus tyckte skulle vara olaglig eftersom man kan döda folk med den. Jaja.




4. Kom hem idag och hittade massor av galgar på min säng! Älskar päronen när dom gör sådär.
 Så ska nog snart gå och fylla dom med kläder som nu inte har någon galje att hänga på.


5. Förutom kläderna jag löpte i London köpte jag också lite smink. Köpte 5 eyeliners på primarkt gör 1 pund styck. Dom med glitter är super, har några sen förut som jag använt skitmycket.
Och så köpte jag ett rouch (stavas det så?) också.



Nu har jag inget mer att säga.
Puss

det finns lite adventskänsla i huset








Puss

mary kay

Nästa helg har Boomerang lagerutförsäljning i Uppsala. Man kanske skulle pallra sig dit, även fast inte deras kläder riktigt är min grej särskilt ofta. Det är lite för basic, men kanske kan hitta nåt.

Ikväll ska jag till kusin, hennes mamma fixar lite Mary Kay party eller vad dom kallar det. Iallafall kan man köpa Mary Kay produkter, får se om man kan hitta något. Och så ska jag planera en till fotogarfering med Irene, får se vad det blir den här gången.

Dags för lunch, sen skola.
Puss


första advent

Yehaallo. Som jag sa så spenderades flera timmar på primark, och allvarligt, jag skulle kunna dra till London bara för att shoppa där. Inte för att allt är snyggt, men det finns verkligen allt. Vissa grejer är fina och verkar ha okej kvalite, andra är gräsliga. Men ja, det blev alltså några timmar och två proppade kassar senare lämnade vi butiken. Men man får verkligen mycket för pengarna! dom två fulla kassarna, med både min aoch mammas grejor gick på 2000 kr, vilket inte är så farligt för den mängd kläder vi köpte!


Det här är baksidan av ett par paljettshorts. Älskar grejen med rosetten, och att det är shorts!

Dom hade en sjuk avdelning med smycken, kändes som om jag dött och kommit till himmelen. Galet mkt ringar, så jag köpte två! Och sen ett finfint halsband också och två stora armband. Kör på stora smycken, och när det gäller halsband kör jag korta halsband nu!





Ett armband på varje handled, lite svettbandskänsla, men mmm, snyggt!

Skogalning! Kunde inte låta bli, det fanns så myyycket! Och billigt!

Fanns gott om väskor också! Den här kostade 50 kr...



Body och svarta strechbyxor, snygga ihop!

Axelvaddar och sammet, mycket snyggt! Den åkte på igår, funkade fint för en kväll på saluhallen.

Det här är en favorit! Det är en jumpsuit, som helt klart skulle funka på en finmiddag som en slags långklänning.

En till favorit! Precis som jag ville ha den! Och så köpte jag lite andra ytterkläder, nämligen en mössa och ett par snygga handskar!




Och sen massor av strumpbyxor och leggins! Så nu har garderoben fått sig en påfyllning.

Första advent ja, firades med finalen av ensam mamma söker! Nu ska jag kolla på extraavsnittet på tv3play, sen blir det sängen. Gårdagen slet på mig.
Puss

en lördag att minnas

Har precis tagit den skönaste duchen i mitt liv tror jag, efter en helt galen lördag och 12 timmar i Gojlets soffa (som numera är min favoritplats).

Sammanfattat kan man väl säga såhär:
Jag vaknade i London igår klockan 8, åt frukost på en liten restaurang och tog tunnelbanan till Oxford street. Sen ägnade jag och mamma 3 timmar på primark med ungefär 20 000 andra människor.
Sen drog vi omkring i lite andra butiker längs oxford och regent street fram till picadilly circus. Och; vi lyckades pricka lönehelg, första adventhelg och den helgen på året dom stänger av trafiken på både oxford och regent street och har någon slags dag när det kändes som att hela london vad på dom här två gatorna. Vi var inte ensamma helt enkelt...
Sen lunch på ett gulligt litet torg med fulla shoppingkassar och sen tunnelbanan hem, ut till flygplatsen och på flygplanet.
Efter 2 timmars flygning, in i bilen och direkt till Stensson och överraskningsfesten för Härd, där välkommnandet blev allt annat än en handskakning. Lite glada i hatten och en ny människa, ja det blir kramkalas så det står härliga till kan man säga. En halvtimme senare gick bussen mot stan, helt plötsligt var alla fotbollsfans och bussen var fylld med en hejarklack. Inte för något speciellt lag dock, vi körde alla ramsor vi kunde. Kom till saluhallen i en gigantisk högljudd klunga, och resten av kvällen var bara alldeles för skön. Sen, från 4 på morgon och 12 timmar framåt, spenderade jag min tid i gojlets soffa som sagt, med en bunt sköna människor.
Har helt klart varit en lördag att minnas!






















Puss och hej, bilder på det som shoppats kommer sen!



ih va fint

Necklaces From Topshop & Kalevala Koru, Blazer From River Island, Bag From River Island, Dress From Them Atelier
Förresten blir det ingen blogg förrän söndag. Ha det bra i Sveriget.
Puss

to do list

PACKA! Yes sir, chek in klockan tre, den nya jackan kommer va på, passet i högsta hugg och hej London här kommer jag.
Så vad packas för en vistelse på 24 timmar?
Systemis
ELLE (till flyget)
Eh.. underkläder?
Det blir nog till att bara resa med handbagage iallafall.

Jepp, fast först måste jag städa rummet. Inte så fint.


Mm jag är sugen på shopping nu. Second hand shopping kanske.
Puss


ingen dag som idag


Egentligen borde jag antagligen gå och träna. Men jag gick från Gojle hem och, nej jag går nog helst inte ut igen förrän om ett halvår. Kanske ska rulla runt lite på pilatesbollen ett tag.
Puss

lika I like

Hej nu är jag tillbaka till det normala livet och har officiellt lämnat biologiboken bakom mig. Jag går vidare.
Ah gud, så himla skönt och tills jag får tillbaka provet kommer jag intala mig MVG+ och nu mår jag toppen.
Frid och fröjd, jag drog till stan med mark och pet. Dom köpte likadana jeans på weekday, mhm likisar. Snygga på båda!

Själv köpte jag en jacka som är HELT. JÄVLA. UNDERBAR! Har typ spanat på den hur länge som helst, men inte provat för den kostade 1200 och lite för dyrt för mig. Men dom har börjat med en grej nu, veckans vara ungefär, då dom sätter 50% på vissa varor (på weekday alltså). Men det är himla hemligt, lapparna syns typ inte, så man får leta, kulkul. Iallafall satt det en sån fin lapp på jackan så jag stog i provrummet och gjorde en sån där mental övertalning om att det var rätt av mig att köpa den, så det gjorde jag. Eller egentligen köpte pless den för jag hade glömt plånboken hemma.
Kanske ska fly landet och byta identitet, det är ju ändå 600 spänn liksom.

Inte som alla andra, men är inte det de bästa kanske?
Puss

d dagen

Blahablaha allt är sold out på online shopen iallafall. Lanvin kollektionen alltså. Hade gärna vart på butiken imorse, det var antagligen kaos. När det gäller alla andra kollektioner har det alltid kommit tillbaka massor av grejer efter några dagar när folk gått hem och testat. Men tror inte riktigt att det kommer vara så den här gången. Dom som fått tag i ett Lanvinplagg; dom släpper det inte!

Mhmmm. Bye.
Puss

full kalender

Psykologiprov idag, biologiprov på torsdag och nästa vecka.... helt tomt. Älskar att lärarna kan sprida ut sin jävla prov lite...

Långkjol är skönt, men blåser det storm, ja då funkar det som segel. Blåste typ omkull påväg hem från skolan. SÅ, ny lärdom för dagen; inget segelliknande plagg vid stormigt väder, då blir det kapsejs.


Oh, nästa vecka ska jag passa på att träffa folk och sy, kanske sy för projektarbetet?
Puss

utehelg

Tolvan tyllde som sagt år och bland massor va andra fina presener fick hon det här linnet som jag fixade till!

Sen var det drinkar och snittar, och sen till fame! Paljettklänningen på blev det också, det var länge sen!


Och igår blev det saluhallen! Min förkylning blev konstigt nog itne värre av min utehelg, nästan bättre. Eller nje, bättre är nog att överdriva.
Puss

12 blir 18

Igår visades en hauet couture kollektion av H&M och Lanvin sammarbetet i New York. Fullsmockat med kändisar som kunde shoppa kläder ur kollektionen som kommer ut nu på tisdag. Och kläderna från visningen igår, auktioneras ut på den här hemsidan fram till 26 november. Det kommer nog bli ordentliga priser på det som auktioneras ut tror jag....
Här har vi först designer själv, Alber Elbaz, och sedan bilder från visningen.
lanvinevent23_lowres

lanvinevent10_lowres
lanvinevent12_lowres
lanvinevent14_lowres
lanvinevent17_lowres
Lanvin Haute Couture Show for H&M NY, 11/18/2010
lanvinevent56_lowres
lanvinevent58_lowres
Idag fyller umpan år, GRATTIS! Ikväll ska vi dit och smutta vin och käka tilltugg, efter det blir det antagligen utgång. Första gången för lilla tolvan liksom... eller?
Puss

iväg till skolan i sparkdräkt och stora smyckan

Puss

pälsis

Alltså, nu har jag lite problem. För jag vill verkligen köpa en svart pälsjacka. En lite kortare liksom, men jag har ju redan en vit. Och det skulle ju inte göra nåt, om det inte var så att det är mycket möjligt att jag inte alls kommer vilja ha päls nästa vinter... Jobbigt jobbigt, för just nu vill jag verkligen ha en svart päls...
Puss

SACO

Idag var det SACO mässan i stockholm, och nu är jag helt slut. Dels på grund av förkylning men jävla pers alltså att springa omkring och plocka på sig information och pennor och godis och ballonger...
Jag är helt himla tung i huvet så lättade upp med kläderna, tunntunntunn tröja och shorts. Inte så smart med tanke på förkylningen kanske, men allvarligt så bryr jag mig typ aldrig om väder när jag väljer kläder.
Her e iallafall en bild, fast efter de här bytte jag till shorts istället. Orkade inte grejjen med jumpsuit och toa på mässan.... Så nej, det blev shortsisar istället. Och mmm älskar trööjaan!
Förresten så har jag börjat med GI igen, så nu kommer jag va sådär jobbig hela tiden. Men kände att det var dax. Och hela familjen kör nu; Thailand here we come!
Puss

hårt mjukt varmt kallt

Jobbat en del på projektet idag, fixat med modellerna och allt! Bilder på modellerna har vi lagt ut på bloggen!

Nattlinne och hårda detaljer skulle man kunna säga. Och nej, det är ju inte ett nattlinne egentligen men jag gillar den idén också. Samma sak som mjukisbyxor och höglackat, t-shirt och feta smycken. Det funkar.



Puss


ELLE i min brevlåda<3


Puss

bik och bok

Sadär ja, matten äntligen klar, nu kommer jag aldrig ha matte mer. Sorgligt.

Idag ska jag bara göra grejor jag vill, inget plugg idag inte. Förutom projektarbetet då, men det går iprincip ut på att rita och skicka iväg lite mail, vilket inte är särskilt jobbigt alltså. Och så håller jag på med en STOR vit halsduk jag vill få klart, så vad sägs om en film, en kopp te och sticka klart den? Låter perfa eftersom jag lyckats dra på mig en sjuka.

Men först; lite favoriter från BIKBOK!







Puss och hej.

matte

MattepluggMatteplugg

MattepluggMatteplugg

MattepluggMatteplugg

MattepluggMatteplugg

MattepluggMatteplugg

MattepluggMatteplugg

MattepluggMatteplugg

MattepluggMatteplugg

MattepluggMatteplugg

Ses på tisdag eller nåt.
Puss


runda på stan

Drog en trip till nautilus och tränade, och så blev det en liten runda på stan när jag ändå var där i krokarna. In på gina för att byta storlek på den rosa tröjan jag köpte, men det blev inget med det. Istället hittade jag en klänning jag kollat på på rean, den e så himla söt så var tvungen att köpa den.

Med skinnjacka och kilklackar, dödskalleringarna... mmmh!

Sen gick jag in på H&M för att kolla om dom hade några typ, roliga strumpor jag kunde köpa till pappa till på söndag (blev inget), men hittade istället en jumpsuit. Och när jag stog där och gör som jag typ alltid måste göra; tänker igenom om jag har något liknande hemma redan, kom jag på att jag inte har någon långbent jumpsuit. Och här hade vi en, snygg skön och för bara 199 kr. Så jag kunde inte annat än att slå till.

Puss

.

Jävla pissväder. Kan inte ens cykla till skolan så måste gå, och det är skithalt och slask. Fan.
Skönt med helg iallafall, har inte varit den bästa veckan i mitt liv.

Puss

toppat

Efter klippningen blev det en liten runda på stan där jag köpte en ring från New Yorker, örhängen och en tröja från Gina och ett läppstift från nivea. Älskar örhängerna, kunde inte låta bli när jag såg dom, dom är liksom bara lite för mycket. Älskart!





Blir nog inget fashion swap för mig tror jag, tråkigt men sant..

Och angående håret; blev bara en toppning. Spännande!
Puss


bloggtips

Liselotte watkins bloggar på blogspot, mysig bildblogg, massor av inspiration!

Puss


dax för saxen

God morgon? Jo för mig iallafall och nu drar jag till frisören! Får se vad jag får för mig...
Puss

måndag tisdag onsdag






Puss

mörkare tider

Fysikprovet avklarat! Det är därför jag inte bloggat, har inte haft tid helt enkelt. Inte för att jag kommer ha super med tid nu heller; slutprov i matte E på tisdag...

Sen sist bestämde jag mig för att jag behövde göra något med håret, men ville inte göra slingor och så igen. Dessutom blev jag så himla sugen när jag kollade på lite bilder, så bestämde mig för att köpa en toning och lägga på lite mörkt. Och det blev ganska rött också. Supertrivs, MEN, jag vänjer mig alldeles för snabbt med hårfärger.


Puss

70

Ingvar fyllde 70 så han bjöd oss igår på middag på en fin herrgård där vi fick allt från pumpaflarn och anklever till kalvdans och timjan sorbet. Skumma smaker men rätt så gott!
Finmiddag krävde långklänning, men efter middagen drog jag till palermo för att träffa dom andra, då kändes långklänningen helt plötsligt lite överklädd...













Idag blir det fysikplugg. Kul.
Puss

min tajta blå på en onsdag


Puss

lanvinfavoriter

Nu kan nu gå in och spana hela Lanvin kollektionen på H&Ms hemsida. Många av klänningarna är ju dundersöta, men är inte lika imponerad som jag varit av vissa andra sammarbeten, plus att det är ganska likt H&Ms ordianrie sortiment. Plus att som ni ser är det himla härliga priser. Det jag nog kände att jag skulle kunna lägga pengarna på är någon av T-shirtarna. Läppstiften är också roliga.

















Puss

en natt i uppsala

Natten blev bra som förväntat! Allt blev inte en dans på rosor, egentligen blev det mesta helt fel, men det var ändå en bra kväll. Taggning hos cissi med tjejerna, fullsmockat etage, Lucas 18 på flustret med Petter på scen. Inte helt fel.


Nu ska jag tränga bort mina sorger med SATC.
Puss


festblåsa

Vet inte varför, men jag drog till stan i regnet det första jag gjorde efter frukost. Åkte och köpte paljetter. Så nu ska jag fixa min paljettklänning som blev rätt så pajjad efter nyårsnatten och sen dess har den bara legat och väntat på att jag ska fixa den. Så nu är det dags.

Är det någon som letar efter snygga festklänningar är nedervåningen på H&M ett tips. Kryllar! Testa en del på skoj, men finns hur mycket som helst!










Ikväll ska bli dunder!
Puss

klar med klänningen!






Puss

heldag

Det blev en heldag med Cissi och Johanna igår.
Alla fick lite shoppat på stan, jag ett par blå klackar på H&M för 50 kr.
Sen blev det kaffe på donken där vi hittade friskis&svettis kuponger i cissis plonka.
Så det blev PM pass på friskis och sen lite gym.
Efter det; sola!
Efter det; bastu at my place med hårinpackning och ansiktsmask.
Nu är vi rena och fina, med hud som en barnrumpa.



Halsbandet åkte på, funkar fint!

Idag ska jag hjälpa Gojle i nya lägenheten! Lite avensjuk att han flyttar hemifrån, men de e iallafall kul att få hjälpa till o inreda! Eller okej, det kommer jag antagligen inte få, men kan ju kanske få hjälpa till att måla med dem färgerna dom redan bestämt, eller som idag: idag ska det snickras!
Puss

dax att sy

Jag har ett transparant militärgrönt tyg liggande i källaren, jag har inspiration och jag har en skiss.
topshop


Köra?
MEN, först stan med ponken!
Puss

RSS 2.0