Grattis på mors dag mor!

Jag och mamma på ön i sommras. Saknar sommar, saknar fritid, saknar värme och bruna ben. Sommarlov föralltid på onsdag. Fyfan vad det är nära nu!
Puss

Mode på lingon

Puss

Alpernamiddag på lingon

Tyvärr kom inte hela gänget, men det var nice ändå! Skaldjurssallad och öl, och modevisning på det!
Nu ska jag iväg till Unni, jag laddar upp bilder sen!
Puss

Forumgallerian

Stog i Forum idag och visade upp kläderna från projektet. Ficken del sålt, en hel massa komplimanger och lite shoppat också.
'
40 kr Monki
200 kr Bik Bok
40 kr Monki
Puss

Liljekonvalj

Idag är det vilodag. Fredag och lördag är nu för tiden vilodag, dvs ingen utgång. Eftersom det finns skivor att gå på varje dag i veckan känns det onödigt att gå ut i helgerna också. Någon gång måste man ju få sova ut!
Just nu luktar huset av liljekonvalj och hund, för mamma har vart i skogen och just nu är vi hundvakt åt Elsa.
Puss

Skiva 3?

Igår gick jag till skolan i morgonrock och idag i sverige hatt. Skiva 1 och skiva 2, men shit vad roligt. Fast nu är jag levande död och orkar inte ens byta kanal på TVn. Luktar dagen efter om alla kläder, och om mig. Ikväll ska jag ta igen min sömn jag missat.
Och jag ska läsa ELLE, för den kom igår.
Nya numret av ELLE!
Puss

Mulan

Skiva ikväll, sammarna på fyris som håller i kalaset. Tror det blir ett jäkla röj. Hur som helst, filmtema, och jag tar på mig morgonrocken och blir mulan. Kulkul.
Puss

Studentfrissan fixad

Frissan i två timmar idag, här med folieinpackade slingor. Får se slutresultatet senare!
Puss

Toppendag att sy studentklänning

Alltid lika mysigt med regn. Ikväll blir det hockey.
Puss

Vita prickar

Har velat ha en blåprickig klänning ett tag, så köpte mig ett blått tyg med vita prickar.
Vippig kjol, öppning i ryggen och knäppning med knappar från pappas gamla SAS kostym. Sommrigt.
Puss

14 maj

Igårkväll kom frugan förbi för lite småprat, och sen blev det Lady Gaga på Madison Square Garden. Säga vad man vill, men hon är helt klart inte som alla andra, vilket är något jag alltid gillar. Ibland undrar man ju, men jag älskar verkligen hennes grej med strumbyor och body eller liknande. Om jag älskade mina ben hade jag inte bangat.
Idag fyller min lilla bror år, 16 bast nu, så inte så liten kanske. Grattis till han!
Puss

Do It Yourself

När vi hade haft modevisningen kände vi oss lite tomma jag och Lisa. Vafan, de hade vart vår lilla bebis hela året; vi hade jobbat skitmycket med allt för att få det så bra som möjligt, och sen var det bara över.
Men nu fortsätter det! Vi har sålt nästan hälften av plaggen och nu ska vi få vara med på en modehelg på Formugallerian. Där ska vi få ställa ut våra kläder på övervåningen, och vi har rätt fria händer. Så vad händer sen? Man kanske ska fortsätta på det här spåret?
Hela grejen kallar dom Do it yourself, och det var därför vi fick förfrågan om att vara med; eftersom vi sytt kläderna själva. Kan nog bli spännande.
Nu ska jag fixa en bloggmail och beställa visitkort. Nu drar jobbet igång igen! Woho!
Puss

Klassens Garderob

Studentskiva igår. Och vilken skiva. Förkröket började vid 1 hos Mark, vid 7 middag på Birger och sedan fortsatte festen där. Gissa vad jag fick för klassens? Klassens Garderob, ja fan, de stämmer ju.
Puss

Det blommar i min trädgård

Puss

Hår & Häpna

Tog en paus från fysikplugget och drog vid halv 1 mot stan för att först inhandla lite diamanter (och bikini också) och sedan träffa Lovisa för en kaffe vid ån. Var ett tag sen, så hade en del att prata om!
Efter det drog vi mot Hår & Häpna där det firades att det var 5 år sedan dom flyttade in i lokalen. Skumpa, mingel, snittar och goodiebags. Och väl tilltagna goodiebags må jag säga.
Nu drar jag till lingon en sväng!
Bye! Puss

Min nya blå prickiga bikini

Puss

Snart så..

Fick ett infall och drog till stan med sikte på tygaffärerna. Var inne i två olika, men hittade ingenting. Så begav mig tillslut till Ohlssons tyger, där jag oftast handlar men kanske inte tycker att dom har det bästa utbudet. Men ser man på maken, här hittar jag vad jag söker! Ska aldrig mer svika Ohlssons tyger.
Dock får påsen vänta nere i syrummet ett tag till, på måndag är det slutprov i fysik... Här ska pluggas!
Puss

Jeans, jeans, JEANS!

Inte bara jag, men typ hela modevärlden älskar jeans och blått i vår. Så jeansväst och jeansshorts idag, med mitt finfina halsband som jag köpte i en liten butik i en gränd i Barcelona. Halsbandet fick jag i en liten guldpåse, tillsammans med en liten träbuddah. Tror den skulle betyda tur eller nåt, och jo visst, ingenting mer gick fel den veckan! Vi skulle ha behövt den där buddahn dom två första dagarna dock, då det mesta gick fel...
Puss

Budgivningen pågår fortfarande!

Budgiviningen pågår fortfarande! Gå in o buda! Fina klänningar till fina priser!
Gå in på vår blogg.
Puss

The Fashion Show

Skiva igår, riktigt kul. Temat var legender så jag hade tänkt mig Coco Chanel. Finns det någon bättre legend för mig? Nej. Men orkade inte ha så fixat hår, så istället blev det vilda och tupperade lockar a lá Tina Turner.
Nu är det plugg som gäller fram tills vi har vår egen skiva, på tisdag! Herregud, klart ni ska komma!
Just nu kollar jag på The Fashion Show. Lite likt project runway känns de som. Men va gör det.
Puss

Nykär

Carlos Miele. Jag är kär i hans höst 2011 kollektion. Bara underbar. Trots att det är en höstkollektion får man sommar och strand känsla.
Mycket fint.
Puss

Förra veckan någon gång

Perfekt längd på klänningen, gillar fortfarande golvlångt men den här längden med klackar känns så somrigt. Egentligen är det en långkjol. Tar man en golvlång kjol o använder den som klänning: där har du den perfekta längden!
Puss

Maskjakt

Gojle kom över på en finalöl igårkväll. Principsak liksom.
Idag fyller lilla Sara 18 och det måste vi fira! Det blir skiva för oss, nu letar jag efter en venedigmask. Får se hur de går.
Långklänning värmer lagom nice när det är så kyligt ute. Vad hände med värmen?
Puss

Kval och val! Final?

Kvalade i fredags på saluhalllen, och efter 5 timmars sömn drog valborg igång. Började med bubbelfrulle med jordgubbar och annat gott. Traskade sedan mot economicum där det inte direkt fanns gott om sittplatser, så vi slog oss ner i backen. Kurrigt värre, även här poppades bubbel och en och annan öl öppnades.
Sen var det ramstats bygdegård som intogs och jag begav mig några timmar senare hemmåt med blodiga händer. Så kan de gå när de e slagsmål.
Sjukt nice valborg iaf!
Puss

Auktion

Nu har vi börjat auktionen av kläderna på vår projektarbetesblogg! Gå in o lägg bud på din favvoklänning! Det är utgångspris 150 kr på alla klänningar.
Har fått lite bilder från en av fotograferna, nu väntar vi på resten!
Gå in o lägg bud!
Puss

RSS 2.0