Ny blogg

Orkar inte längre, flyttar till wordpress!
 
http://theresegarderob.wordpress.com/

Workshop

Hej bloggen, jag tänker på dig ibland. Men sen sp har jag inte tid. Eller jo det har jag väl, men då går jag ut och pringer eller läser en bok eller hänger med några goa gubbar i stan.
Eller spenderar 5 timmar framför en symaskin som jag gjorde idag.
IKEA har slagit upp en textilbutik som varje dag har workshops med olika textildesigners. Man får gå dit och sy vad man vill med deras tyger på deras maskiner. Idag satt jag där i 5 timmar och sydde kuddfodral till lägenheten och en väska till mig själv. Ska dit igen så fort jag inte jobbar dag, supert! 
Nej nu kom jag på varför jag inte bloggar längre. Antingen är det vårt internet eller så är det blogg.se i allmänhet, men det går FAN inte att ladda upp bilder. Och blogga utan bilder, är det värsta jag vet.
 

Ölhäng

Gick ut och tog några öl med goa vänner här om dagen. Det är det absolut bästa sättet att spendera en kväll på. 
 

Bubbelvin

Hej nu e jag 20! Woho, hä i Oslo betyder det faktiskt lite mer än att man får handla på systemet, för här fick jag redan köpa allt förutom starksprit. Dock innebär det tillexempel att jag nu inte bryter mot lagen när jag serverar sprit på restaurangen och att jag också enligt lag får vistas på nattklubbar nu. Så det är gött. 
Igår på självaste födelsedagen var det dock mest rödvin och grillat på schemat. Och sol och mousserande på dagen.
Vet att det inte blir så mycket om kläder och mest om livet här just nu, men kanske kommer igång mer sen när jag kommer in i rutiner med jobbet och allt.
Puss

RSS 2.0