Godmorgon

Hallådär, klockan är 11, sitter på balkongen i solen och dricker kaffe och ska snart göra mig klar för jobb. Bergodalbanevädret här gör att man inte har en aning om vad man ska ha på sig, stekhett ena sekunden, spöregn och storm andra. Knepigt. Men nu njuter jag av solen (som dock går i moln..... nu..).
Jaja, puss hej!

Förut


Vi fick sol en dag

När det väl är sol, ja då får man passa på. Härom dagen stod det på yr att solen skulle komma fram så klockan ställdes tidigt och så bar det av mot bryggan med Jonatan. Lite senare kom Sam och Petra, o sist Alma. Mysiggt värre och lite färg på näsan fick vi allt!
 
(inlägget kom typ 2 dagar försent för att internet krånglat)
Ha de!

Godnatt

Tja, precis jobbat 12 timmar. Mina fötter är inte glada. 

Äntligen sol

Så kom solen, ut på balkongen i bikini, skönt! Har läst ELLE hela dagen. Och druckit vatten med hjärtis. 
 
Sen blev det jobb hela kvällen och nu ska jag sova, helt slut och ont i fötterna.
Godnatt!
 
 
 
 

Huk

Efter en himla hektisk provjobbsdag i lördags drog vi ut till Huk, där några sanna party svenskar (det är det alla svenskar här i Oslo kallas...) fixat beachparty med musik, vollyboll turnering och 600 attending. Hur många som faktiskt kom vet jag inte men det var fint ordnat av dom!
Drog dit i stretchiga jeans och slapp t-shirt, det ska vara bekvämt när man ska sitta på marken!
Tack och hej.
 

Jobbdax

Har provjobbat lördag, söndag, måndag på Jacob Aall, en restaurang nere på Aker brygge. Stressigt, svettigt och mycket att tänka på. Eller lugnt, rätt trist och inget att göra. Men så är det i restaurang.. Dock hoppas jag på många av domstressiga dagarna framöver, för jag börjar jobba där i augusti. 
 
 
 
 
 
 
 
Så nu, en vecka ledigt, fylla 20 och sen börja håva in pengar!
Puss

Inga cyklister i Oslo

Mitt största problem hemma med cykeln har alltid haft att göra med att få väskan att sitta kvar på axeln eller långkjolar att inte fastna i kedjan... Här i Oslo finns det lite mer problem, för den här staden är verkligen inte gjord för att cykla i.
Det finns inga cykelbanor eller cykelljus, trottoarerna har gropar och rännor överallt, människorna i den här staden flyttar INTE på sig, snarare ställer sig i vägen. Och sen är det trikken. Trikkspår ÖVERALLT! Livsfarliga, precis lagom stora för att man ska åka ner i dom med cyklhjulen. 
Nu ska jag cykla till Akker brygge för intervju, jag kanske blir överkörd av en trikk.
Hej då.

Allt är nytt

Nu sitter jag i lägenheten i Oslo och ska snart ut på en intervju. Resan hit igår gick finfint, bra kört Petra!
Resten av dagen igår spenderades med att packa upp alla grejor vi tagit med, jag hade med ungefär dubbelt så mkt som petra dock... Det var skillnad när vi pkte till alperna, då var det bara att packa med skidkläder och köra, nu kommer jag ju vilja ha min vanliga garderob... Och den är ju rätt stor.
 
Här kommer för och efter bild från min hår makeover!
Före
Efter
Puss på er.

Efterlängtade v. 28

Åkte hem från Oslo i tisdags för att sedan på torsdag morgon dra ner till Halmstad för en efterlängtad återträff med vänner från Stanton. Det var krök, det var chill, det var sol, bad, fest, dans... Det var så himla kul!
Japp det är jag i mitten med rödbrunt hår. Dock har jag färgat det en gång till, ska ge er en för/efter bild senare!
 
Nu packar jag för fullt, så mycket grejor som ska med! Imorgon bitti drar vi tillbaka till Oslo för att stanna!
Puss

I en regning del av världen

Oslo är som Göteborg, ni vet den här mysiga stämningen med vattnet, lite parker, serveringar, gator som går lite kors och tvärs. Så vi har haft himla trevliga dagar inne i stan, ute vid vattnet med grillning och bad. Och mysiga middagar på balkongen. Vi har varit ute på festligheter och vi har haft dagar inne med focaccia bakning.
Och staden får mig att vilja klä mig fint igen. Det gillar jag.
Idag är det söndag, allt är stängt och det regnar...  Kollar suget på vädret nere i Spanien och undrar lite om man skulle dragit dit istället. Men nej, ett jobb på det här så kommer jag stortrivas!
Puss

Nyinflyttad i Oslo

Senaste dagarna har kantats av jobbsökande och återseenden av gamla vänner! Jag är i Oslo och jag äslar det. Snart ska jag dock hem igen en liten sväng, så permanent är jag inte här förrän ca den 17e. 
Inget jobb än men untervju på gång och Petra är just nu och provjobbar! Så det ska nog gå bra det här.
Jag i den nya lägenheten, redo att i kjolbyxa och Petras orangea linne dra ut och söka fler jobb!

Får se hur det går med bloggandet här, jag ska försöka!
Puss
 

RSS 2.0