H&M julspecial

Har precis avklarat fysikprovet som tagit upp all min tid de senaste dagarna, därav inaktiviteten på bloggen. Sitter nu och är osocial med min dator, ganska roligt.
Jag måste verkligen säga att H&M har lyckats med sin julspecial, den är riktigt rolig att kolla igenom. Du kan snabbt se allt som finns, ser du en färg eller modell du gillar kan du gå in på den ikonen och se andra saker med liknande färg eller form. Sen kan du välja om du bara vill se dam, eller herr eller barn. Ska du tillexempel köpa en julklapp åt brorsan kan du ju då gå in och se hela killkollektionen. Hur praktiskt som helst när man har lite dötid över men inte hinner gå ner på stan. Att gå ner på stan och in real se kläderna slår ju dock allt.

När alla killar klagar på att "dom verkligen inte fattar varför det är sån uppståndelse över twiligt, för så himla snygg är han ju inte den där snubben. Han är ju bara blek..." Jo, visst är han blek. Men han står också för en slags ovårdad skönhet om man nu kan uttrycka det så. Han är just nu en av dom största stilikonerna; med sina trasiga t-shirts, rutiga skjortor med uppkavlade ärmar, reyban brillorna och slitna  eller svarta jeans. Och ja, det är i princip det ända han har på sig men det är attityden i han klädsel.



Bla H&M använder sig av en "robert-kopia" på sin hemsida, i butiker och i tidningar. Och då är det det charmiga men lite ovårdade utseendet och de tydliga kinbenen som är den största likheten.

Well, bye.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0