pengabrorsan

NU DRAR JAG PÅ MONEYBROTHER!

DAGENS! han är så cool, eller hela bandet är coolt. Älskar han på saxofon, ser alltid ut som en sjöman. Härlig snubbe. Och älskar stilen! Underbart! och musiken sen! UNDERBART!

Puss


modekungen

Idag var en sån dag när jag absolut inte kände mig nöjd med mina kläder. Eller nöjd och nöjd, det liksom typ värker i kroppen. Faktiskt, Jag klarar inte av vissa kläder. Även fast jag idag hade en skjorta som jag älskar, min bruna ankelboots som jag också älskar och sen mina höga beigha bootcut byxor. Alla är plagg jag gillar, och ändå ville jag bara ta av mig allt. Så på lunchen drog jag med mig Pless hem och bytte kläder. Hade på väg till skolan sett en tjej i blommig fladdrig klänning och converse. Jag blev sjukt sugen (och det var då jag kände att jag nog satt på mig fel kläder) så jag tog helt enkel en blommig klänning och converse.

Flätade mitt eget hår att ha som hårband i pannan, återigen, praktiskt att använda sitt eget hår som tofs, hårband, håraccessoar. Det är liksom redan där, så varför inte använda det?


Ett litet tips; ha inte jeansleggins med en kort tröja, så att hela byxan syns. Det är inte så jäkla snyggt. Iallafall inte om det är ett par som verkligen ser ut som leggins, det vill säga utan gylf och fickor. var så att jag såg en tjej idag som hade så. Plus att hon också var extremt smal, så legginsarna som troligen var i xs var pösiga i knäväcken och över rumpan, eftersom hon också hade världens minsta rumpa. Så, ett litet tips bara.
När man ändå håller på och tipsar, här har ni två snyggingar.


Skorna kommer från modekungen, ta en titt, det är faktiskt inte farligt dyrt så man kan nog hitta några gobitar om man har tur!
Puss

Sonia rykiel

Designersammarbetet mellan H&M och Jimmy Choo den 14 november visste vi ju, och det kommer bli det första sammarbetet med en sko och accessoardesigner.
Men nu är också nästa sammarbete bestämt. Det kommer då vara det fösta sammarbetet med en underklädesdesigner och kollektionen kommer innehålla både kläder, underkläder och accessoarer. Kollektionen kommer ut 5 december och sammarbetet är med Sonia Rykiel, en färgsprakande designer som lägger ner mycket tid på detaljer.

Sammarbetet kommer sen fortsätta med en till kollektion 20 februari som även kommer innehålla kläder för barn.
Nu har jag kemi, pusspuss


Top model

Sitter och kollar på top model med johanna och lollo. Även fast man inte vill bli modell skulle man vilja vara med i något sånt, bara för att lära sig branchen. Dom borde ha ett liknande program fast för fotograferna, alltså man söker, och får sen göra modefotograferingar. Det vore hur kul som helst, jag skulle söka!
Iallafall top model, den här tjejen Allison. Väldigt annorlunda utseende men hur kan man se så dum ut i verkligheten och ändå bli bra på bild?




Lånade en bok om sminkning i skolan här om dagen. Sminkning är sjukt kul, man kan bli så sjukt inspirerad och man blir jäkla sugen på att festa. Ni vet, så man kan ösa på ordentligt utan att det blir överdrivet. Inte för att jag bryr mig. Alla borde exprimentera lite mer med smink. Lite färg.
Såg en bild i ELLE häromdan på en sminkning, sjukt snyggt så körde på det igår; guld i ögonvrån och mörkt lila på resten av ögonlocket. Härligt.
Puss


lårhögt

Lårhöga stövlar måste nog vara en av dom snyggaste trenderna den här hösten. Älskar det här med att benen är i fokus. Till våren och sommaren älskade jag de långa bara benen med klackskor. Det fortsätter in i höst och vinter med dom höga stövlarna. Kombinera med stora koftor eller halsdukar och härliga smyckan. Underbart.
Ett par snygga hittar vi hos Gucci. Men ja, det är ju Gucci och priser är ju satt därefter.

Så problemet är ju att hitta ett snyggt par för kanske max 1000 spänn. Eller nej det är också för dyrt, men hittar jag ett riktigt snyggt par så tror jag faktiskt att jag kan tänka mig att betala. Det finns massor av modeller på din sko och skopunkten för helt okej priser men jag vet inte, jag har inte riktigt hittat något jag gillar. Men det beror väl kanske på att jag inte riktigt vet hur jag vill att dom ska se ut. Dags att dra ut på stan och leta efter den perfekta stöveln!
Puss
Eller nej, jag tar nog stövelsökning någon annan dag, nu ska jag nog gå ut och dricka kaffe i solen.

Andreas Wijk

Någon som kollar idol som kanske har lagt märke till den shnygge Andreas Wijk? Det har ni nog. Och förutom hans underbara röst har en sjukt cool stil.

kolla hans blogg, massor av stil och mycket om Idol!
DAGENS till en supersnygg brunett Lina som sitter här brevi mig, snyggtsnyggt!
Pusspuss

TOPSHOPTOPMAN

TOPSHOP och TOPMAN i SOUK har nu flyttat till Gallerian och därför har dom en liten VIP-kväll den första oktober för ELLE och Café prenumeranter. Ska bara skriva ut mailet så är det bara att dra till stockholm!

Christoffer Kane har nu lanserat sin andra kollektion för TOPSHOP, det är mest svart och kan väl egentligen inte säga att jag hittade några favoriter. Dock ett par åh så coola skor och en vanlig svart klänning, något som alla ska ha i sin garderob.


En lite sak jag gått o tänk på i ungefär ett år nu är ett par glasögonen på TOPMAN, jag måste måste köpa dom. Det här är ett sånt läge där min vanliga princip inte kommer gälla. Den att om plagget/saken inte finns kvar så var det inte meningen att jag skulle ha de. Men nu är det meningen, det är bara det att jag vart så jävla snål. Jaja jag sköper dom om en vecka. Då är dom mina. Om dom inte finns kvar bryter jag ihop.

Puss


ELLE-inspiration

Nya ELLE i brevlådan är alltid lika kul. Nu var det visserligen ett tag sedan den kom, men som sagt, massor av plugg. Men tar en liten titt på modereportagen då och då när jag känner för inspiration. Det händer inte lika ofta att jag kopierar outfits, nu är det mera detaljerna. Några outfist som inspirerade idag(dock inte från det nya nummret)


Bilder från reportaget technoflappers, massor av paljetter, höga klackar och accentfärger som guld och ljusblått och massor av smycken. 
     
Jag gillar grejen med ett örhänge istället för ett i båda och leopardlegginsarna under de med hål i. Funkar lika bra med tillexempel trasiga jeans. DAGENS !!

Pusspuss


 


plötsligt händer det

Har en liten sak o visa er som inte träffat mig sen i lördags.

Nu är håret rött!
Kunde inte riktigt vänta längre.
Tips för dig som vill ha rött:
Har du blont hår, färga först håret mörkt för att undvika att få en väldigt orange färg.
Har du mörkt hår men känner att du någon gång kanske vill ha blont hår, tona rött istället. Det blir så jobbigt att få en snygg blond färg om du har rött under. 
Samma sak gäller ju om du har blont och vill ha det någon mer gång igen. Då får du helt enkelt färga brunt, tona rött och sen när toningen gått ur gå mot blondare tider igen. Det var så jag gjorde, fats jag kommer spara den mörka färgen efter att det röda gått ur.

Puss


modeveckan

Lite dåligt uppdaterat, jag vet. Har haft fullt upp med att hjälpa pappa fixa trådlöst internet och förklara vad spotify är. Jag tror nästan han förstår nu. Kanske.

Modeveckan håller högt tempo i New York, massor av bilder från visningarna med mingel och massor av kläder. Finns super bra rapportering på ELLE.se, där finns det mesta från modeveckan.

Mamma fyller år idag, grettis till henne! Nu ska jag hjälpa till med maten, pusspuss

ge färg åt benen

Ja hallå, tvåan kräver mer av mig än vad mitt bloggande klarar av. Därav den sega uppdateringen. Nu sitter jag här med Erika i källaren och kollar på OC och bara uppskattar helgen för fullt!

Köpte sammetsklänningen idag. Det tog ju inte så lång tid. 199 kr på Cubus, superskön. Jag visar bild senare.

Sofias definition av min stil: allting med mycket färg och mönster och som sitter tajt på benen, det är det som gäller!

Och ja, det kanske stämmer. Har på senaste haft en himla längtan efter att köpa roliga, roliga leggins. Idag tillexempel, ett par glansiga, rutiga i rosa, lila, turkost och vitt på Weekday. Ville ha!
En favorit, ormskinnsleggins från H&M. En annan sammetslegginsarna.

Dom här är från H&M, men det finns också på Cubus i svart och mörkblå. På båda ställerna 149 kr.
Sen hittade jag en lite interessant variant av nätsrumpbyxan på hm.com.

99 kr. Ja, det kommer ju iallafall inte synas om det går hål på dom. DAGENS till roliga leggins förtusan, det kan göra varje outfit roligare.

Nu ska jag ägna mig åt OC.

Puss


mer nitar

Va på stan för några dagar sedan, gick in på Gina och testade ett par sjukt sköna och jävligt coola läderhandskar med nitar. Dels så har jag länge tänkt köpa ett par handskar plus att jag älskar nitar. Så det verkade ju perfekt. Bara att 300 spänn kändes mycket (jag vet, det är inte mycket för ett par läderhandskar, men själva grejjen med 300 för ett par vantar känns så fel) så jag köpte dom inte.

Jag ångra det som tusan.

Så jag köpte dom igår.

Det går liksom inte att se någonting, verkligen tänka efter länge och testa det, och EFTER det kolla på priset och bestämma sig för att inte köpa det. Då är det redan för sent.

Det är som en blå sammetsklänning jag såg igår på cubus. Den har jag vissterligen inte testat och jag har redan kollat på priset. Men det är ju just det där att jag kollat, och att jag velat ha en sammetsklänning ett tag. Så jag sa det redan innan vi hade gått ut ur affären att jag kommer köpa den där. Vi får bara se när de blir. Det blir nog snart, jag älskar tillexempel min rosa sammetskjol och överhuvudtaget annorlunda material och assocearer är väl min grej.

Puss

Puss


från mig till dig

Bara lite inspiration från mina kära vänner WEEKDAY.se, lookbook.nu och sienna miller.




tack och adjö.

 


pälsigt

La precis upp ett inlägg på yourmoda.se med vad jag trodde skulle vara inne i vår. Men hur ska man veta egentligen? Jag kan ju bara säga "Det här kommer jag satsa på för det tycker jag är snyggt". Mode går inte ut på att gissa sig till vad som är inne, det går ut på att skapa sina egna trender och haka på dom som man också själv tycker är snygga. Vad är själva poängen med att vara en modeslav och följa varje trend det skrivs om i modetidningarna? Det roliga är att skapa själv och tycka om sina egna kläder och känna sig snygg. Skulle inte tro att alla känner sig särskilt bekväma i maxiklänning, men de finns nog de som har haft det bara för att det har varit väldigt modernt. Förstår inte grejen.
Iallafall så skrev jag att den personliga och lediga stilen kommer vara det som slår störs, hattar, slitna kläder och en avslappnad attityd till det mesta. Men det är ju bara för att jag vill ha det. Jag "vet" ju inte vad som kommer vara inne, jag kan ju bara berätta för folk vad jag tycker.
Jag skulle vilja vara den som påverkar. Jag skulle vilja vara luella bartley, karl lagerfeld, john galliano...Någon som inte bara säger vad dom vill ha utan sätter trenderna för oss alla andra också.

Köpte iallafall världens härligase mössa idag. På H&M för 99 kr, så jäkla bra!
 
Jag älskar den! DAGENS!

Har testat jackor i päls, det finns västar överallt, men nej. Men mössa i päls, det passar mig!

PUss




going rödtott

Sitter på kemin och kollar höstmode på hm.com. Nice!
Rött och flygigt hår, precis som jag vill ha. Ni ska nog se att de kommer snart. Annars är det mycket beight, mintgrönt och grått. SKa man ha den färgskalan på kläderna får man nog faktiskt lov att ha färgstarkt hår, annars blir det himla tråkigt.


Lite samma sak för killarna fast mest mörka färger, lite vinröda detaljer här och var.
Dags att koncentrera sig
puss


syfabriken

Fick lite finbesök av miss Anckarman på bloggen nyss, tack så mycket!! Väldigt fint!

Köpte ett beight kostymtyg för ett tag sen, efter att jag gjort en skiss till en kjol. Så idag tog jag skissen och tyget och började sy. 4 timmar senare var det klart och resultatet blev faktiskt som jag hade tänkt mig.


Och skissen

Har velat ha en kjol med stora fickor, och nu har jag det så thumbs up! DAGENS !

Gjorde en kjol till Lina också som hon hade igår på den lilla kulturella tillställningen här i Uppsala (gjorde dock inget kulturellt själv men...). Hon köpte ett väldigt gräsligt lila tyg som såg ut som fuskskinn, men som hade en väldigt fin avigsida, som vi istället anv'nde som utsida på kjolen.


NU ska jag kolla på Notting Hill, pusspuss


HEJ ALLA

  BAJSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA BARAAAAAAAA DÅÅÅÅÅÅÅÅ

white

What about today?
Det var 8 år sen 9/11 (varför man nu kallar det för det, borde vara 11/9). Inte vet jag, vi kanske borde ägna en tanke.

Va på stan med Pless, som köpte finfina skor för en billig penning och en väldigt original svart långärmad tröja, och Erik. Erik köpte ett par supersnygga chinos och ett par skor. Måste ge cred till hur mitt i prick elvine har lyckats fixa färgen på dom, dom var röda, men liksom inte skrikigt och dom ser lite använda ut, lite avslaget röda skulle kunna säga. Det ser inte för noga ut men ändå uppklätt. Precis som de ska va. Har inte gett  DAGENS på ett tag men det här är värt en!

Kom fram till att allt blir så mycket roligare när det gäller shopping för killar(bortsätt priset). Eftersom urvalet inte är så stort blir det mer av en utmaning att hitta precis det man vill ha, istället för att det finns ungefär 20 olika varianter på olika affärer. Sen tror jag stor del av grejen är att man inte shoppar till sig själv och inte heller kan kolla på kläder till sig själv eftersom man är på killavdelningen plus att man får förtroendet att vara med och påverka någon annans stil. Hela grejen är bara väldigt rolig.

Idag blev det vitt för min del.


Brukar ju ha ett fint litet hippieband runt huvudet lite titt som tätt men har då alltid ett problem; bandet åker ner i pannan och sitter inte på plats. Hur ska detta lösas?!
Jo man gör bandet av sitt eget hår, på det sättet kan de inte röra sig så mycket, inte alls faktiskt. Sätt fast med några korsade hårspännen i bak så sitter det fint.

Puss


höstmys

Vore det inte bara underbart om hösten kom på rikgtigt? Så man kunde ha stora härliga halsdukar i varma och höstiga färger, flera lager av strumpor och strumpbyxor och lager på lager med tröjor. Jag tycker det vore underbart! Jag tjuvstartade lite idag med strumpor och strumpbyxor och lager av tröjor. Men inga halsdukar, det blir för varmt. Det fick bli en sjal runt huvudet istället.
     

Och nycklarna runt halsen. Nycklarna till livet som en kille så fint kallade det.
Men som sagt, jag vill ha höst. Jag vill ha mys. Jag vill inte svettas och tycka det är jobbigt jävla varmt.

I höst ska jag ha stickat och antinegn varma färger eller väldigt kalla färger, allt mixat med svart. VIll nog ha höst nu tack!
Puss

Och jo, TOPSHOP i SOUK ska flytta så nu har dom flyttrabatt, 20%-50%, så det är bara att dra dit och shoppa!!


idol

Kollade på idol igårkväll. Det är sjukt underbart att kolla på eftersom alla olika stilar representeras. Igår hade vi tillexempel den 17 åriga tjejen med något av en mangastil som sjöng helt underbart, en annan tjej med blont änglahår ner till fötterna kändes det som och hon var väldigt,väldigt naturlig. Och sen alla killar, jag skrattade mig lycklig när tre sjukt snygga killar, med superhärliga personligheter och stil visade sig sjunga super. Man blir ju bara för glad alltså.

Man kan ju se det som något mer än bara musik, en otrolig inspirationskälla!

Det enda jag inte gillar med programmet är Peter Jihde, vad gör han i det där egentligen? Han är sportkommentator och borde stanna på lilla sportspegeln.

PUss

090909

Ush jag är sjuk och eländig. Allting känns ungefär hundra gånger jobbigare än valigt när man är helt tjock i skallen har jag märkt...

Kusinen kom på besök idag, det var finfint! Jag fick hjälpa henne o bestämma what to were imorgon på skolfotot. Jag tycker folk lägger ner för mycket tanke på den där fotograferingen. Man ska inte anstränga sig mer än vanligt. Eller, man kan ju tillexempel tänka på sånt som att inte ha tajt kjol ifall man får sitta ner, inte ha sjal eftersom de får halsen att se lika med noll ut, inte ha pösig tröja eftersom det är det enda som syns om du står upp och då kommer du se tjock ut och så vidare.... men inte mer tanke en så!

Tre tidpunkter jag skulle vilja ha nu:
den 18 för då har Coco befor chanel premiär och den ska jag absolut se!
höstlov för då drar jag till solen!
eller bara någon gång efter vecka 39, för vi har så jäkla mycket i skolan fram tills dess!

Men nej, det ska enas med att vara 090909, inte lika kul. Undra om det var många som gifte sig 09.09 imorse, jag hade gjort det om jag ändå skulle gifta mig.

Puss

Unisex

Eftersom jag har lite idétorka på hur jag ska använda mina kläder just nu får jag ta hjälp någon annanstans ifrån, idag blev det lookbook.nu (ÄLSKAR SIDAN!) och bestämde mig för att välja en kille. Efter som modet är så unisex nu så spelar det iallafall ingen roll om man är tjej om man har "killkläder". Skulle en kille komma i mammas kjol är det nog fler som reagerar än om jag kommer i pappas skjorta. Synd om killarna men så är det.

Här är han...
 
och här är jag.

Älskar skjortan, den är underbar. Tror aldrig pappa ska få tillbaka den faktiskt. Tror inte han kommer märka det.
Jag tror jag ska se till att Andreas köper en kavaj nu också, för om han gör det nu kommer den vara perfekt storlek för mig som lite oversize kavaj och efersom han aldrig kommer använda den kan jag ta den på en gång. Det vore fint. Kan ingen bjuda oss på bröllop eller nåt så han måste köpa en?

Nu ska jag städa garderoben och sysysy! Ikväll är det the mentalist!
Puss


Elin Kling

Någon som har alldeles för mycket fritid och älskar mode? Elin Kling söker en assistent till Idol 2009. SKulle dö för det jobbet. Men som sakt, jag har inte tiden. Du som får jobbet, du kan skratta dig lycklig! Ett sånt där jobb är sånt jag vill jobba med senare, så det skulle ju vara underbart. Menmen.


H&M Magazine

Jag blev typ sur igår för att jag inte kom på vad jag skulle ha på mig, så jag ställde klockan på en timme innan skolan började och somnade istället. I vanliga fall brukar jag bestämma dagen innan och gå up en och en halv timme före skolan böjar. Inte så smart alltså men jag lyckades ändå komma i tid tack vare den uppslagna H&M Magazine som låg vid sängen. En bild från moderepotaget "back in black" fick bli min inspiration.

Fast det fick bli en grå klänning och svart T-shirt, och så mitt feta pärlhalsband tillsammans med alla andra pärlhalsband jag äger, dvs en del.

Funderar starkt på att sitta uppe hela natten och sy, jag är megasugen, men jag vet att jag kommer ångra det fetmycket imorgon. Imårse när klockan ringde var nog det värsta ögonblicket i mitt liv, jag trodde jag skulle dö när jag fattde att jag behövde gå upp och gå till skolan och det blev ungefär en mijard gånger värre när jag kom på att de här bara är tredje veckan. Well, hur långt kan det vara till höstlovet? Så långt kan det inte vara. Hoppas jag...
Puss


Partykollektionen 2009

Man blir ju bara allt för sugen på att shoppa när man ser H&Ms partykollektion för 2009. Och man blir sugen på fina coctailpartyn med drinkar och finklädda människor som sedan blir alldeles för redlöst fulla och inte alls är lika snygga när dom går som när dom kom.

Underbara skor!!!

Supersöt klänning, inte så väldigt party vid första anblicken men med rätt accesoarer, som tillexempel skorna ovanför.

DAGENS till Mark för den snygga dubbelknäppta koftan han har köpt. Benvit a la sjömans style från Åhlens för 300 kr. Supert!
Och nu nämner jag Erik också, för annars blir han sur.
Puss

Jimmy Choo

Nu är det dags för design-samarbete igen på H&M, den 14 november händer de. Det blir första gången med en associardesigner och framförallt en skodesigner. Så det kommer helt enkelt bli en kollektion med mest väskor och skor. Jag tror jag kommer dö för skor är det bästa jag vet. Undrar bara vad dom kommer kosta, en sån här gobit från hans vanliga kollektion kostar ungefär 500 euro.

Jaja vi får se hur det blir!
Puss

lappade jeans

Har legat och läst trendbibeln från ELLE här på morgonen (eller förmiddagen kanske man säger. Som jag sa förut, liknande färger i en outfit är något som varje designer tagit vara på. Brokad och medaljongmönstrade kappor, kjolar och klänningar syns också på flera ställen precis som dom extremt höga stövlarna och skinnbyxorna. Får jag säga något själv så tycker jag skinnbyxor är extremt fult men latexleggins och liknande är skitsnyggt, så köp det istället. Finns lite överallt nu, tillexempel på cubus för 199 kr och ett par superglansiga och tillochmed lite glittriga på Gina för 149.

Själv tycker jag paljetter är helt underbart! Har ju min blåa paljettkjol sen länge och höpte en svart paljettväst när jag var i Riga i sommras. Hade den på mig i fredags.

I like it.

Vad är grejen med dom trasiga lappade jeansen?? Dom syns överallt, jag har sett dom som tajta och baggy, på H&M och på Monki ocg dom finns säkert på fler ställen. Grejjen är att själva iden är så jäkla konstig och ful men jag kan ändå inte låta bli att tycka det är snyggt.

Det här är dom från monki och dom har gjort en annan variant av det här som jag är lite sugen på. En hög, inte för lång och väldigt tajt jeanskjol som är lappad. Men som sagt, jag vet inte vad jag ska tycka.

PUss


Peace and love

Jag hittade precis en otroligt snygg bild från peace and love den här sommaren, (som by the way var underbart!) och det var för det mesta så jag såg ut.

En blöt lindad tröja runt huvet och mina fastknutna och väldigt fint lagade med silovertejp solglasögon. Visst skulle jag kunna gå runt så nu med!

Eller inte.... Det var underbart när man var där och det fanns knappt en tanke på att någonsin igen hålla sig ren och nykter. Sen kom man hem och allt var som borta. Man måste vara där för att känna det.
Fast jag gjorde ett litet försök idag och satte på mig peace and love skorna.

Dom är fortfarande sandiga innuti sen smk-konserten. Gosh, idag är en sån dag jag vill tillbaka! DAGENS!

Ett litet tips, gå och shoppa secound hand! Och när du gör de, tänk på saker du gillar, tillexempel kuvertväskor. Då kan du köpa en vanlig och ta av bandet. Tillexempel blommiga klänningar. Köp en jäkligt lång och ful klänning för inga pengar alls och sy om den. Tillexempel skjortor med uppkavalde rämar. Köp en kortärmad skjorta och kavla upp ärmarna på den, lite mer annorlunda.

Om du tycker att du vet vad som kommer vara inne i vår, gå in på your moda och ladda upp ditt förslag. Fina priser till vinnaren. Det kan vara allt från en färg till ett sorts klädesplagg.

Puss


bloggshoppen

Kom precis hem från några timmars segling, lovely! Så jäkla skönt att bara kunna släppa allt och dra iväg och segla.
Trodde inte att de skulle va så mycket folk på bussen när jag åkte hem vid 9, men den blev smockad. Skumt nog hade nästan alla fula kepsar på sig. Ni vet sånna där vanliga, riktigt tråkiga med typ granngården märke på. Väldigt fult och väldigt skumt. Dom kände inte ens varnadra.

DAGENS till mitt megapärlhalsband, det går att använda på så himla många sätt! Som halsband då såklart men också som bälte och idag fick det bli hårband.



Antar att ni andra som bloggar också fick mail från blogg.se där dom skrev lite om blogggshoppen. Själv hade jag aldrig lagt märke till den men den är ganska härlig och man kan nog fyna något av det mesta om man har tid att kolla igenom.

Puss
Ensam mamma söker börjar på söndag!!


mina älsklingar

jag har två små älsklingar att dela med mig av, en är väldigt ny, ungefär en minut gammal, och gammal, har varit kär hela sommaren.

börjar med den gamla!

Behöver jag verkligen säga något? Man måste bara älska. Kostar 800 euro. Man måste bara hata.

Okej den nya, min kära amanda notrica introducerade oss precis, lookbook.se! Bara massa härlig insperation och cred till den som kan lyckas hitta en person med fula kläder på den här sidan. Det finns inte!

puss

var är hösten?

Allihopa! Sex and the city film nummer två kommer ut på bio i maj. Kan det bli bra? Tvåor har ju tendens att bli sämre och samtidigt dra ner kvaliten på den första filmen, men det är ju trots allt sex and the city, kan det bli fel?

Det jag älskade mest med kläderna idag var att det både var en krock av stilar och årstider.

Ljusrosa och pärlor med mina nya svarta skor med nitar, stilkrock.
Kofta och bara ben, årstiderna. 
Jag gillar det, men det är fortfarnade för varmt tyvärr. Även fast benen är bara kokar jag över i dom skorna och med kofta på. Det är för kallt för att sola, men för varmt för att använda kläder. Kan det ta och bli höst ordentligt snart eller? Jag vill bara köpa massor va garn, krypa upp i soffan framför TVn och sticka! Och köpa massor av stickade tröjor! Stort, mjukt och mörka färger blandat med pastell blir en fin blandning till hösten. Ett värt köp till hösten skulle också vara ett par lite grovare stövlar, dvs inte klack och massa tjafs på, bara släta vanliga med ganska grov sula. Finns massor aav varianter på både Din sko och skopunkten som kostar ungefär 500 kr. 

Massor av kramar och pussar till dig Agnes!
Puss

 


muusiica

Nu ska de bli Money brother på katalin igen! Lovely! Den 30 september, det är då det händer gott folk!

Och imorgon drar jag ner till Örat igen och köper biljetter till Hoffmeastro, också  på Katalin, thats gonna be even more awesome! Och då gott folk är det den 9 oktober det händer!

DAGENS!!!

uppdaterar mer senare, puss


RSS 2.0