I en regning del av världen

Oslo är som Göteborg, ni vet den här mysiga stämningen med vattnet, lite parker, serveringar, gator som går lite kors och tvärs. Så vi har haft himla trevliga dagar inne i stan, ute vid vattnet med grillning och bad. Och mysiga middagar på balkongen. Vi har varit ute på festligheter och vi har haft dagar inne med focaccia bakning.
Och staden får mig att vilja klä mig fint igen. Det gillar jag.
Idag är det söndag, allt är stängt och det regnar...  Kollar suget på vädret nere i Spanien och undrar lite om man skulle dragit dit istället. Men nej, ett jobb på det här så kommer jag stortrivas!
Puss

Kommentarer
Postat av: Mikael

Heej!

Förlåt om jag stör, men tänkte bara fråga om jag kan få lite hjälp från dig skulle verkligen behöva det. Skulle du ha något intresse att hjälpa till i modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer. Även ett inlägg hjälper mycket för att få modeforumet mer levande. Om du kanske bara gillar att läsa inlägg men inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen. Tack för att du tar dig tid att kolla på detta / En stor Kram

2012-07-15 @ 15:18:37
URL: http://forum.modekampanj.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0