Pärlor och Couture

Vaknade till första advent av att pappa satte på Gavin Degraw på högsta volym så huset skakade. Härliga tider. Han ville få mig att gå upp så att jag kunde hjälpa honom att julpynta huset. Men jag hade ju en kjol och jacka liggande nere på stan som jag var tvungen att kila iväg och köpa.

Livet skulle vara underbart om man bodde i ett hus tillsammans med alla sina välklädda kompisar och delade en stor fet garderob. Då skulle man inte behöva fundera över vart någonstans i stan ens kläder var, allt skulle vara på ett ställe. Tyvärr är det inte så, så när jag ändå var ute och cyklade hämtade jag mina skor hos sofia och en hel kasse full hos Unni med bland annat änglavingar och balklänning i.

Sedan kom jag ner på stan och mötte lukten av tant. Hela stan luktar av det, kände mig lite malplacerad i min turkosa volangklänning bland alla gamlingar som var ute och shoppade järnet bland hemmastickade vantar och brända mandlar. Drog mig snabbt till H&M där allt kändes normalt och tryggt (dvs inte så mycket tantlukt) och köpte mina kläder(bilder kommer imorgon skulle jag tro). Överlassad av kassar men skitnöjd cyklade jag hem där julpyntningen var i full gång. Shit nu är det typ jul på riktigt och jag har fortfarande inte börjat tänkt på det där med julklappar...

Pappa kom hem igår efter några dagars arbete med en modetidning åt mig. Blev lite småchockad, har aldrig hänt förut. InStyle, på engelska och allt så det är bra träning. Iallafall, Crazy For Couture, ett modereportage med couture kläder. Om någon inte vet vad det är så är det oftast handsytt, vackra tyger, mycket detaljer och kommer från Paris. DAGENS, DAGENS, DAGENS till den här underbara klänningen från Gorgio Armani Privé. Älskar Pärlor!

Okej puss


Stjärnor och planeter

Hejsan, var nere på stan första gången på länge och hittade såklart en hög kjol. Tror inte jag har varit på stan en enda gång de senste 4 månaderna utan att komma hem med en hög kjol, mamma har många gånger skällt ut mig på grund av det men vad ska man säga, det är dom som dras till mig, inte jag till dom....
Hur som helst kom jag faktiskt inte hem med kjolen idag (H&M, 198 kr, asvärt) eftersom pappa har tagit ut mitt kort ur plånboken av någon anledning och glömt lägga tillbaka det. Awsome... Så jag kunde inte köpa den och inte heller den beigea trenchcoaten, men jag fick lägga undan dom till imorgon så då ska jag ner på stan igen.

Någon gång för längesedan när jag var Sthlm köpte ja två stjärnbroschar på TopShop som jg sedan pysslade ihop till ett par örhängen. Sedan glömde jag bort dom och fick en härlig överraskning när jag hittade dom igår och sedan dess har jag använt dom.
 Yes I like it!

Ja och så gick jag förbi modevisningen på Dragabrunntorget ett tag, den var ganska speciell, modellerna var nämligen moderna dansare som dansade runt på scenen medan en tjej sa vilken affär kläderna kom ifrån. Annorluna, men kul idé faktiskt.

Och så DAGENS! Såg en riktig färgklick på stan idag: knallröda jeans, senapsgul basker och kofta och under de en rutig skjorta i typ röd-blå-gula färger. Men det bästa: det var en kille! Ascoolt!
Puss iallafall


underbart

OKEJ JAG ÄR SÅ LYCKLIG JUST NU!!! Det är en dream come true: jag har precis fått ta massor av snygga bilder på två snygga killar, översminkade ,med tjejkläder och allt. Det absolut bästa är att dom tycker att dom är så jäkla snygga. Jag tror att det är en flicka i alla pojkar här i världenXD
Tyvärr får jag inte lägga ut bilderna men kan säga att det var Kristian och Erik, får ni deras tillåtelse kan ni kanske få se en bild eller två. HELT KLART DAGENS TILL ERIK OCH KRISTIAN!!!!

PUSSSS

modevisning

Modevisning med butiker från S:t Per Gallerian och Galleria Dragarbrunn kl. 14.30
Lokal: Dragarbrunnstorg, Uppsala
Datum: 2008-11-29

Kanske något att gå på om man ändå är nere på stan och vandrar.

http://www.explosm.net/comics/965/ GÅ IN HÄR, SÅ JÄKLA ROLIGT!!!

Mary Kate igen

Hejsaan! Lite gladare idag så orkade mitt midjebälte idag, men kör fortfarande på lite oversize; blev min stora skjorta jag köpte secound hand på Weekday för 250 kr, som är sjukt skön eftersom den är så tunn och fladdrig.
Ser ut som att jag inte är den ända som gillar min oversize skjorta... Men modernast just nu bland oversize är kavajen, finns överallt i alla olika prisklasser och stilar.


Bohem

Jaha så idag öppnade lite nytt på gränby: Åhlens, Stadium, Polarn o Pyret, Rackartyg, Name it, Dea, KappAhl och Vero Moda är de klädaffärer som har öppnat. Eftersom det är mest mammor med barn som handlar där antar jag att det är helt rätt att satsa på sådana affärer men lite tråkigt ändå tycker jag. Får hoppas att det öppnar något bra nere på stan snart, Uppsalas utbut är inte direkt på topp...

Är jättestressad över skolan just nu ocg det avspeglas ganska mycket i mina kläder. Försöker ändå se okej ut men den enda stilen jag orkar med är min egen vertion av bohem-modet, det vill säga allt oversize jag kan hitta i garderoben och överöst av halsband för att inte se för tråkig ut. Uggsen är min räddare just nu, är som att gå runt i ett par tofflor hela dagarna.

Mary Kate Olsen, mästare i bohem-mode.
Nu är det plugg, ha det gött
Puss

Peace, love and understanding

Vet inte om någon kommer ihåg att jag skrev om en tjej jag såg i Gbg, hon med pälsbasker och ett stort peacemärke runt halsen. Nu sitter jag i skolkorridoren och pluggar och nyss gick en tjej förbi med ett precis likadant halsband!! Fegis som jag är vågade jag inte fråga henne om hon köpt det någonstans i närheten, men vafan jag får väl leta
 Fast helt i silver, JAG VILL HA!! DAGENS!!

Anfall av hög IQ

Okej kom precis på en jättebra lösning till mitt jag-har-inte-tid-att-shoppa problem; jag gör det på internet! All överflödstid eller när man bara sitter och lyssnar på genomgångarm varför skulle jag inte kunna shoppa samtidigt!? Jag menar, jag måste ju utnyttja att jag är tjej och faktiskt kan göra två saker samtidigt.
http://www.forever21.com/  http://www.asos.com/  http://bubbleroom.com/ 
Några bra sidor, Forever21 tycker jag själv är bäst eftersom det är billigast.

Vill ha vill ha vill ha! Med hög kjol, awsome!


Vill sy vill sy vill sy! Fast då måste jag ner på stan och köpa tyg... Om jag inte hittar en sida man kan köpa typ på också.

Christian Louboutin

Jag dör, så jäkla härliga. Vem skulle banga på ett par rödsulade Louboutins?! Seriöst, det skulle inte ens en kille göra.

             

    

Kolla dom svarta liksom, jag blir helt svag...

Bandageklänning

Varför inte!? Tycker det är skitfint! Kanske något att titta efter bland höstkläderna nästa shoppingrunda. När nu det blir, hela mitt liv består av plugg just nu så jag måste offra stan några veckor framåt. Passar inte jätteperfekt eftersom det igår var exakt en månad kvar till julafton och jag inte har köpt en enda julklapp!! Blir väl till att rita lite teckningar att ge bort, det funkade ju när man var liten...


Godnatt

Fint med snö...

Välkommen till min blogg, vill bara säga att Uppsala fortarande är en snöig stad men att jag inte älskar det lika mycket efter att ha kommit hem med byxor fulla av snö, snöbollar hängande från ett stripigt hår och maskara rinnande på kinderna. Två av de skyldiga är delägare med två andra till bloggen http://kkb.blogg.se/, som jag tänker göra lite reklam för eftersom jag trorts allt gillar killarna och det är så himla ovanligt med killar som bloggar, så det gör hela grejen ännu härligare.
En annan väldigt dålig grej med all denna snö är att det blir superhalt och gör det nästan omöjligt för mig att använda mina klackskor. Skulle jag göra det skulle jag nog sluta på sjukan med ett brutet ben, och det låter inte så lockande. Får helt enkelt ställa undan dom ett tag, men enligt väderrapporten blir det inte för så lång tid. Redan till helgen skulle snön smälta, inte för att slask är ett dugg bättre... Jag menar, Uggsen kan jag alltid leva med och det blir ju roligare i vår när jag kan börja använda mina klackisar igen. Förresten, appropå Uggs, Florence sa idag att de är döpta efter Ugly, eftersom dom e så fula. Något jag inte visste men jag tycker faktiskt inte dom är så fula och dom är sjukt sköna!

Iallafall, idag var dagen jag bestämde mig för att mixa stjänor med grön spets med blommor. Måste säga att det funkade alldeles galant. Erika kom dessutom på att jag var världen själv med allt det gröna som gräs, stjärnor som himmel och så lite blommor på det. Det var ju en fin jämförelse faktiktiskt.

Okej här kommer det, håll andan allihopa! ERIK GIOELI du får DAGENS! Måste säga att det var sjukt roligt när Kristian kastade tomater på dig och du var tvungen  att gå runt med fläckar på både tröja och byxor ett bra tag. Men du gjorde det med värdighet, därav DAGENS!

By the way, älskar fortfarande min lugg
puss


Tight rumpa

Vet inte vad jag tycker om den här lilla dressen...
 
Hm... jo jag gillar den.

Sydde in och upp mina baggy-jeans från Cheap monday, äntligen!!! Dom har legat där i drygt ett halvår med innålade ben och bara väntat på att jag ska ta tag i dom men det har jag inte gjort. Förrän nu alltså. Blir nog baggy imårrn helt enkelt, för jag har saknat mina byxor en himla massa! Det dåliga är att eftersom jag är tjej så växer mina höfter typ konstant, vilket märks när man inte har haft ett par byxor på ett halvår... Men att dom sitter lite tajtare över rumpan kan ju aldrig skada.

Puss och tjingeling


Lite 1500-tal kanske?

Okej, jag behåller kjolen, nu river jag av lappen! Jag hade kjolen idag och den var underbart härlig att leka med, tyckte både jag och alla andra. Den var superkul och gå i också och jag älskar att sticka ut. Kommer nu ihåg indianmodet jag nämnde i  inlägget "Smällkaramell"? Måste säga att det här är lite indian. Lite..

Framför mig ligger en kväll av ritande och syande (är det ett ord)! Borde plugga historia, men ärligat vad väljer man:

1. Läsa om renässansen och reformationen under 1500-talet.
2. Rita massor av klänningar och pyssla runt i systugan.
Hm... det första låter ju så in i bomben frestande men jag faller nog för 2an. Så, det är ju ELLE-klänningen jag ritar på. Just nu sitter jag och letar bilder på internet som jag kan bli insperarad av.

Jag älskar volanger och nitar vill jag verkligen ha med på något sätt. Både volanger och nitar är väldigt modernt just nu och eftersom jag får för mig att de dömer efter hur moderiktig man är, är det väl bäst att ta något som ligger på modet men som jag också tycker är snyggt. Den lila klänningen i mitten, älskar delen kring brösten. Ja, men nu så ska jag rita lite, blir det något vackert kanske jag laddar upp det.

DAGENS till all snö, jag älskar snön, allt det mörka blir så ljust. Dessutom kan man ha mössa och vantar och halsduk! Jättehärligt!
GÅRDAGENS också; ENSAM MAMMA SÖKER FINALEN!!! Har absolut inget med kläder att göra, men åh så härligt lycklig man blev när de såg så kära ut! En grej kan jag säga, den ena mamman, Johanna, har världens underbaraste hår och är frisör! Hon har två döttrar, fatta vilket underbart liv fyllt med hårvårdsprodukter och fina frisyrer de kommer ha! Åh..

Jaja, ses


Keep or not keep?

 Inhandlad på rut m.fl igår, 299 hela kronor och jag vet inte... Den är ju ascool och ser ut som en sådan där gammal lampskärm och jag har gått och tänkt på den i en vecka sedan jag såg den i Gbg förra helgen. Älskar ju svarta höga kjolar men den sitter inte riktigt som jag vill, men symaskinen finns ju alltid där nere i källarn och bara väntar på att användas. Tar nog på mig den här i skolan imorgon men skiter i att ta bort prislappen så kan jag bestämma om jag vill ha den senare...

Lördagen blev också dagen då jag premiär-shoppade ett klädesplagg på New Yorker. Jag har hatat den affären sedan den öppnade men igår hittade jag ett grönt spetslinne där (149 spänn), det ska jag iallafall behålla. Okej, jag har handlat där förut, då köpte jag ett par lila leggings. Men leggings är inget klädesplagg, det är en...accosear.

Liten fråga: Hur får man bort sådana där tatueringar? försökte gnugga bort mina med tvål men det funkade inte så bra, allt är kvar... Skulle bli glad om jag fick lite hjälp!

Puss

Mingla med kändisar

 Yeah, där har ni de, Therese som Amy Winehouse! I bakgrunden har vi Sofia som Kylie Minouge som Tingeling i Moulin Rouge (jag vet; långsökt) och annars hade vi äran att ha Marilyn Manson, två Marilyn Monroe, Johnny Depp som Jack Sparrow, Carmen Electra, Olivia Newton-John som Sandy i Grease, Samantha Jones i Sex and the City, Angelina Jolie och självaste Pink på partyt. Alla var supersnygga och det var en superrolig kväll. Vill ni se bilder på alla snyggingar gå in på min bdb  http://teresan.bilddagboken.se/p/main.html?#0

Jag tycker verkligen det var asroligt att vara Amy, särsilt med håret! Den dagen jag har sådär långt hår, då är jag lycklig! Peruken fick jag låna av en familjekompis och det är väl egentligen meningen som en häxperuk men kammade man den lite, satte i några hårspännen och bombade den med hårspray funkade det prima.

Både klänningen jag skulle ha och tatueringarna ledde till ganska stora projekt.

Angående klänningen: den tillhör Johanna egentligen men hon var så snäll att hon tog med den till bion igår så att jag skulle kunna ha den idag. Självklart glömmer jag den inne på bion. Kommer på det senare på kvällen och drömmer till och med mardrömmar om att jag inte hittar klänningen. Idag drog vi därför snabbt som tusan ner på stan så fort bion öppnade (12) och övertalade städarna om att få gå in och leta efter den. Sofia hittade den mellan ryggen och sitsen på stolen jag suttit, tur!
Angående tattueringarna:
hade det varit nittiotalet hade jag gåt in på vilken affär som helst och de skulle ha gett mig ett stort utbud av tatueringar. Men inte nu, nu finns det inte ens på BR! Efter att ha diskuterat spritpennor och bläck-och-nål metoden (Sofias förslag, inte mitt!) hittade vi tillslut några schnygga tatueringar på Barnens hus. Också tur!

Det har alltså inte varit den enklaste uppgiften, men åh så kul! Tack Unni för en härlig kväll, DAGENS till dig i ditt rosa hår!
Sussa sött


Herregud och Amy Winehouse

Gårdagen var alldeles för häktisk för att jag ens skulle orka tänka på att blogga. Hela min dag som var full av plugg är inte ens värd att berätta om, det ända jag tänker säga är att jag hade lockigt hår och luggen, och det funkade alldeles perfekt, Awsome!

Så dagens kvällsaktivitet var Saw 5, 16 biljetter bokade på mittenraden och alla var aspeppade. Inget glamouröst alls över den filmen kan man säga, bara blod och äckel hela tiden. Tills den här tiden hade jag satt upp håret och på med ett sidenband bakom luggen, funkade också prima så luggen får allt fler pluspoeng hela tiden.
Anyways, så här i efterhand var väl filmen ganska bra, men det var ju inget jag märkte när jag satt i biosalongen, livrädd.
När jag äntligen kommit hem i tryggt sällskap av Sofia, sminkat av mig och var redo för att gå och lägga mig tittade jag mig i spegeln och såg en blek tjej med ett rödsprängt öga. Snyggt. Ögat gjorde skitont och jag kände mig allmänt äcklig och ful. Lite gladare blev jag när vi kollade ungefär en halvtimme av Sex and the city filmen som är så underbar med alla härliga kläder. En sak jag började undra över var om Sara Jessica Parker valt alla kläder själv eller om det var någon som gjort det åt henne. Jag skulle tro att det är någon som gjort det åt henne, och den människan är min absoluta modeförebild!

Idag var det snö när jag vaknade vilket genast gjorde min dag ljusare. Bestämde mig för att både göra något åt rödögat och det bleka: jag gick till sjukan och kollade ögat (det var inget farligt, bara lite irriterat) och sedan gick jag och solade. Perfect!

Okej så här är det, jag ska på kändisfest. Eller ja, Unni fyller år och har kändistema, så det är helt enkelt vi som ska vara kändisarna. Själv ska jag vara Amy Winehouse, får se hur det blir. Jag ska berätta mer om allt imårrn eller senare ikväll när jag kommer hem. Nu måste jag fixa frisyren, har skaffat en peruk men ja, jag tar bilder så får ni se senare. Det här är vad jag utgår ifrån
 Shnyyyyggg
Pusss


Jag är bara för rolig ibland...

Okej, jag klippte mig igår, långt innan jag skrev gårdagens inlägg. Jag kände bara att jag inte ville förstöra det roliga i att komma till skolan och se alla bli jätte chockade och påpeka hur snygg jag var i håret (vilket typ alla gjorde, mihihi)). Det bästa är när någon frågar "Det är ju så himla tydligt att man har det så det är ju egentligen en skitdum fråga, men alla ställer den, inklusive mig själv när det är någon annan som har klippt sig.

Iallafall, efter skolan igår gick jag och Erik direkt till Salong Hairmony där jag tänkte klippa mig. Vi cyklade dit medan ett stort gäng på kanske nio personer sakta men säkert droppade in medan jag satt och klippte mig. Jag vill gärna tro att alla dessa människor kom dit för att de absolut ville vara med mig, men jag vet att så inte är fallat. Enda anledningen är att man får gratis varm choklad och kaffe medan man väntar. Jaja...

Jag får alltid en känsla av lyx i mig när jag går in hos en frisör. Som att få manikyr eller massage eller lämna in sina kläder på kemtvätt. Att få håret tvättat hos en frisör måste vara det bästa som finns! Efter att ha klippt mig själv i nästan två års tid uppskattade jag allting ännu mera och satt därför och njöt genom hela klippningen. Eller ja, nästa då. Fram mot slutet när min frisör hade bestämt sig för att föna varje hårstrå var för sig i fem minuter började jag tröttna lite och när hon sedan började platta min lugg med en pytteliten plattång som jag påstod var av men hon sa var på (min lugg blev inte ett dugg platt efter tio minuters plattning med den) ville jag bara ställa mig upp och gå. Lite smått irriterad och 320kr senare gick jag och de andra iväg ifrån salongen till Åhlens för att köpa hårfärg. Där och då var jag ganska missnöjd med håret men när jag väl fått gå hem och färga det och sedan platta luggen med min egen (fungerande) plattång kändes allt prima! Så jäkla nöjd, det blev precis som jag ville ha det! AWSOME! 
Och mina kära vänner, här kommer det otroligt härliga: Sofia Härd färgade också sitt hår från blondie till brownie, så nu är vi brunetter hela bunten!
Se bara så glada och nöjda vi blev.
Så jag tackar Unni och Sofia för hjälpen med färgningen, puss 

DAGENS
går ju helt klart till mig och Sofia i våra underbara hår. Och det bästa; det luktar ju så jäklans gott! Love it!

Tack för idag, puss


Did I, or did I not?

Jag vet att jag lovade att jag skulle klippa lugg idag, och att ni skulle få döda mig om jag inte hade gjort det... Vi får se vad som händer imorgon, jag vet inte om det blir några mer inlägg efter det här. Vi får så helt enkelt.

Ätligen, äntligen, ÄNTLIGEN fick jag användning för min tyllkjol jag sydde till min balklänning! Tyll har alltid kännts lite för emo för min smak, men det funkade väldigt bra när jag hade det under en vippig, blommig klänning (som Agnes lånade ut till mig, den är så jäkla fin!) och mina älskade ankelboots. Inte alls emo. Dessutom är tyll och andra billiga material, som tidigare bara setts som skräp, ganska stort på modevisningar och butiker, uppblandat med finare material som sammet och spets. I senaste nummret av ELLE gjordes ett modereportage med mycket spets och tyll; i spetsen.
Egentligen tycker jag väldigt illa om mig själv eftersom jag bryr mig om vad som är moderiktigt och inte, jag har aldrig riktigt gjort det förut nämligen och det har varit någon slags del av mig och min stil; att jag inte bryr mig om alla andra helt enkelt.
Men jag läste en artikel om förra årets vinnare i ELLE-tävlingen jag pratar om hela tiden, och på översta raden stod det " hade skapat en rosa liten dröm med trendriktiga blommor". Det ska alltså vara trendriktigt, men herregud, allting är ju trendigt nu förtiden. Det är inte som på min tid, brukar pappa säga, när bara röda, tajta manchesterbyxor var modernt ett tag och man blev mobbad om man inte hade det. Tur att man inte levde i det århundradet säger jag bara!

DAGENS kära vänner ska inte gå till något som har med kläder och göra, utan en annan sak som gör mig lycklig; nämligen only you med Joshua Radin. LYSSNA!! Jag blir så himla lycklig och lugn av den här låten, helt underbart.
http://se.youtube.com/watch?v=vjd6yIn2zmk

Pussar


Kära Peder

En punkt som absolut skulle varit med på gårdagens lista var att min kära Peder började kommentera igen, jag blir alltid så glad av att läsa hans kommentarer! Fler kommentarer som dessa gott folk, jag behöver få mig ett skratt lite då och då.
Kom på att jag inte gav ut någon DAGENS igår så jag tänkte att jag skulle ge en GÅRDAGENS; till Peder såklart!

Sista dagen som sneluggare så jag bestämde mig för att göra en fläta av luggen, hittade den här bilden igår, fett fin, så jag försökte göra en likadan. Blev inte lika sommrigt och fint eftersom jag har mörkare hår. Men, men...


See you later

Top 6

Hejhejhejhej jag är super glad idag och nu ska jag göra en bra-lista över saker som gjort att jag är det:

1. JAG VAR MODIG! jag gjorde det; jag hade bandet i håret! Hann inte ta någon bild i morse och sedan förstörde Mark alltihop när han knöt upp det, men jag hade det iallafall och jag är fett stolt över mig själv!

2. Jag har haft klackskor så himla mycket på senaste tiden att jag inte får ont i fötterna av att ha det längre! Wohoo, de e awsome!

3. Maria Plessen var fett fin i sin mössa idag och fina människor blir man ju alltid glad av!

4. Hade mina vida jeans idag, första gången efter tvätten och nu var dom PERFEKT långa! Innan var dom lite för långa men nu e dom perfa.

5. Att vara glad gör mig så himla inspererad till att göra grejjer så när jag skrivit klart det här ska jag kila hem (sitter i skolan) och rita en helt underbar klänning till ELLE-tävlingen! Eller göra ett bra försök iallafall.

6. Nu har jag äntligen bestämt mig; jag ska klippa hellugg!! Imorgon ska det bli, och nu har jag lovat. Så om jag inte har hellugg i skolan på torsdag ger jag alla rätten att döda mig. Om ni vill alltså.


Ni ser ju, dagen har bara varit full av härliga små saker, älskar allt och alla just nu.
Det finns vissa som har klagat på att mina blogginlägg är lite för långa och att man inte orkar läsa dom, så jag slutar mitt inlägg här för att glädja dom som inte orkar läsa för mycket även fast det är i min underbara blogg dom läser. Hehe.

Puss hej


Aldrig i livet

Nu sitter jag i skolan med några små härligheter och diskuterar livets mening. Det vill säga kläder och utseende. Just nu ligger Maria Köhlich på ämnet, vi bara tycker hon förtjänar DAGENS idag eftersom hon var osminkad. DAGENS till alla andra som också vågar vara osminkade, ska bara säga att jag inte är en av dom. Vågar inte ens skippa maskaran så man ser så där naturligt gullig ut med jätteren hy. I våras var det den naturliga looken som syntes på catwalken; ljusrosiga kinder, hudfärgade läppar och brun maskara på överfransarna. Att ha det sommartid är ju inte så jättesvårt, då är man ändå alltid osminkad så att man kan bada, dessutom är man brun. Men att ha det nu när man är blek och det börjar  bli mörkt och ruggigt, alla färgar håret brunt och sminkar sig allt svartare och svartare, det är mycket coolare än att följa trenden när den är.


Det var två minusgrader ute när jag gick till skolan imorse. Smart som jag är tänkte jag, hm då tar jag på mig fyra tröjor så blir jag varm. Borde kanske ha tänkt på att jag kanske skulle ta något annat än nylånstrumpbyxor och klackskor, men det gjorde jag inte så jag frösbara ihjäl litegrann när jag gick till skolan. Men vill man vara fin får man lida pin, som man säger!

Imårgon blir det vida jeans och kanske paljettröjan. Vad är grejen med det liksom? Jag är egentligen helt chockad, för två år sedan var det ÖVER MIN DÖDA KROPP att jag någonsin skulle sätta på mig ett par höga eller vida jeans och paljetter var ju ännu värre...
Fast det är ju så jäklans snyggt. Hittade den här bilden på Rachel Bilson, vida jeans och sådant där band i håret som jag inte vågat ha än. Kanske vågar snart, vi får se. Jag måste vara modig!

Jeansen var inte så jäkla snygga i benen, men fint med flip-flops. Inte riktigt sesong dock...

Aja puss




ps sofia är bäst


Småbarn och ödemark

Hej nu är jag tillbaka till civilisationen igen. Jag har tillbringat lördag-söndag på en ö, full med ungar, 40-plusare och så lollo. Det fanns ingen spegel någonstans på hela ön, vilket jag kom på faktiskt var väldigt skönt och avslappnande. Jag har alltså gått runt och haft min egen bild av hur jag sett ut, och den var nog inte i närheten av så illa som det faktikt var. Fast ni känner ju mig (eller kasnke inte...), kan inte släppa det där med kläder. Jag har förvisso gått runt i mjukisbyxor och raggsockor men jag har ägnat ganska mycket tid med ritblock och penna, men dom flesta skisserna har jag gjort i huvudet. Får ta mig lite tid att rita ner dom senare. Små tjejerna (fem stycken) fick färglägga några stycken också, det är ganska intressant och inspererande för dom kombinerar färgerna på ett helt annat sätt än vad man själv skulle göra. Och för det mesta blir det faktiskt coolt, inte alls som jag tänkt mig, men coolt.

Har inte så mycket att grunda en DAGENS på, men ger den till Gossip Girl. Det börjar om 10 minuter på 5an (så jag måste kila snart). Asbra serie, särsilt eftersom alla är snuskigt rika och har skitfina kläder.

Puss på er, blir bättre inlägg imorgon!

Förresten, hittade den här bilden i ett modereportage som hette kronjuveler i december nummret av ELLE som jag hade med mig i helgen. Älskar ju färgglada ben som alla vet, men tycker det var väldigt annorlunda och coolt att ha strumpor i klackskorna. Får se om jag kör på det själv imorgon kanske....

Härliga tider och duggregn

Goddagens
Jag blev utmanad av Ms Mathia igår att ta på mig något jag själv sytt. Så idag blev det den höga kjolen jag sydde på syslöjden i våras. Hade det inte varit för Mathias utmaning hade det nog blivit mjukisbrallorna idag, det är en sådan dag idag... Så jag antar att jag har Mathia och tacka för att jag inte ser ut som en lodare idag. Så tack!
(Kjolen och en bit av min garderob, kärlek!)
Hennes lilla utmaning gick ut på att hon skulle ta på sig en grej hon sytt själv om jag gjorde det. Vet inte vad jag hade förväntat mig men hon hade en typ klännig-tunika på sig, den var skitfin!
Hittade en klänning också som jag sytt själv imorse när jag skulle bestämma vad jag skulle ha på mig. Den hade jag helt glömt bort, så det var kul, men den är aldeles för sommrig för att ha på sig nu. Får vänta tills i sommar helt enkelt. Gud vad jag längtar dit. En sak om det skulle vara ordentlig vinter med snö och helt torrt i luften, att det är så här fuktigt ute gör inte direkt underverk med mitt hår. Eftersom jag är en krulltott som gärna har plattat hår nu för tiden har håret en tendes att bli sådär fult smålockigt. Så att platta håret en dag när det duggar ute är bara waste, vilket det gör varje dag nu. Man blir ju bara så himla trött på allt.

Som tur är träffade ja Lovisa (min kusin) och hon lyste upp hela min dag med sin fina lugg och sina rosiga kinder! Förtjänar verkligen DAGENS eftersom hon verkligen gjorde min dag idag! Hon är alltid så himla fin och fräsh och alltid full av idéer. Puss på dig, verkligen kul och träffas!

I helgen ska jag ut på en typ öde ö och bara klafsa runt i mina blommiga gummistövlar. Inget internet, så nästa inlägg blir tidigast söndag kväll. Ses då, puss

Torsdag med stort T

Hej och välkommen till min blogg, härliga tider och här har ni tjejen som faktist vågade ha mittbena idag! Helt otroligt. Det man måste veta i det här läget är att jag måste vara den personen som varit så mycket anti mittbena man kan bli de senaste 5 åren. Så vad flög i mig nu? Jo, sa ju att om humöret var på topp skulle det bli en imitation av Luellas kreation, och jag kan ju inte göra något halvt: hon hade mittbena, så jag har mittbena.
Här har ni bevis
 Det här är jag i min rosa tyllklänning, blommigt halsband och (dock inte overzised) svart kavaj. Självklart dom stora kängorna, och mittbena! Dom som känner mig fick sig iallafall ett gott skratt, så tack vare mig kommer ni nu leva lite längre. Annars testade jag en sotig sminkning idag, det blev helt okej, men det gör ögonen mycket mindre om man har på för mycket, man får testa sig fram tills man hittar något som passar en själv.

Torsdag med stort T för alla er som vill köpa kläder designade av världskända designers, men som inte har råd: Comme des garcons' linje släpptes på H&M idag, 30 plagg, allt i svart och vitt med gråa och röda inslag. Eftersom det är en skoldag var jag inte där själv, kände att skolka inte var ett alternativ och att en ledighetsansökan för "shopping" inte skulle beviljas. Men jag har kollat lite på kollektionen innan, och den fick mig inte direkt att känna ha-begär. Det är mycket volang på tjejsidan och massor med prickar, både på tjej och killkläderna och även på skor och väskor. Vad är grejjen med matchande shorts och piké, grå med svarta prickar? Nej, inte någon höjdare killar, ska ni köpa något ur hennes kollektion, köp den svarta skepparkavajen eller cardigan. Av tjejplaggen är nog faktist dom vanliga skjortorna bäst, resten är bara för mycket...

DAGENS till dej Mark Sciller, söt pojke som går i min klass. Dels, jag har lovat att ge den till honom, men visst, han förtjänar den också. Just idag hade han munkjacka och jeans. Munkjackan var snygg men är inget big fan av sådana. Han har däremot en svart och blårandig cardigan, himla fin! Älskar cardigans! Och så har han randig scarf, det gillar vi skarpt.

God natt




Lifestyle

Jo men visst, dags att verkligen ge hela mitt liv till modet. Eller iallafall omge mig med det twentyfourseven som man säger haha.
Jag ska göra om mitt rum helt enkelt. Insperation: moderedaktion. Fatta härligt att ha hela väggar med inspererande bilder från modetidningar, teckningar jag själv ritat, tygprover, tavlor med härliga mönster och bara allmänt roliga grejjor som får fantasin att flöda! Så det ska jag fixa, är väl gasnka lätt att bara göra en skitstor anslagstavla och smälla upp på väggen. Funderar på att rensa bort alla gamla böcker ur bokhyllan och allt annat skit jag har i den och sen bara kasta ut den jäkla bokhyllan. Vad ska jag ha den till egentligen? Så kan jag köpa ett sminkskåp istället och så får jag en hel vägg över som jag kan sätta upp massa krokar på där jag kan hänga klänningar, accesoarer och annat kul.
Fast mest av allt vill jag att pappa ska göra iordning vinden där jag kan få ett ordentligt syrum så jag kan börja göra kläderna jag ritar. Just nu finns det inte riktigt plats, symaskinen står nere i tvättstugan där det bara är fullt med tvättmedel och städgrejjor. Finns inte direkt någon plats för mig att köpa tyger...
Så nu börjar det, my new fashion lifestyle, nu e de på rikt! Awsome.

Lets face it, ibland orkar man ju faktist inte bry sig om vad man har på sig. Om man mår skit någon dag, vilket händer, då åker mjukisbyxorna på. Man skulle kunna säga att kläderna återspeglar mitt humör. Men dom flesta dagarna mår jag ju bara primaballerina och då lägger jag nog ner gasnka mycket tid på att bestämma vad jag ska ta på mig. För att göra det lite lättare för mig själv brukar jag bestämma en grej jag ska utgå ifrån. Det kan vara allt ifrån ett par byxor till ett halsband eller ett par skor. När jag bestämt mej för något tar jag bara saker som passar till, eller egentligen inte... Har jag tillexempel bestämt mig för ett par klackskor tar jag gärna på mig svarta enkla kläder, gärna lite rockiga, medan jag helst sätter på mig stora kängor om jag bestämt mig för en klänning.
 Som den här outfiten ur Luellas kollektion höst/vinter - 07/08. En supergullig bebisrosa tyllklänning med blommor i uringningen, med klackskor hade det varit lite för mycket, men med en oversized svart kavaj och kängor( vet inte om hon har det, men jag hade gett henne det) så funkar det alldeles perfekt. Kanske blir en liten imitering av den här imorgon, om jag pallar. Vem vet, humöret kan ju skifta och då blir det mjukisbyxor. Som sagt.

Vet att jag borde leva här och nu, men kan inte hindra mig själv från att längta tills jag är vuxen och har karriär. Jag vill vara en sån man ser på stan i klackar, pennkjol och kavaj. Superviktig och alltid på väg någonstans i något ärende. Och alltid en take away-latte i handen. Just det där med latten längtar jag särsilt mycket efter haha. Klart jag kan köpa en sådan nu och gå runt med, men det har inte riktigt samma effekt. Så DAGENS till take away-latten, den bästa (och godaste) accesoaren du kan få tag i. Om du är arbetande och viktig, vill säga.

Hörs då.

lila kärlek


Sitter här på spanska lektion och är allmänt retard, jag kan ingenting. Hittade dom här skorna, dom är så himla underbart fina!! Bianco, typ 500 spänn eller vad det va, och dom är faktiskt sköna också! Finns i svart med.

Jaja, borde jobba. Hörs senare puuuuss

ELLE-galan

Först och främst, jag ska inte lämna datorn inloggad på bloggen igen när johanna är i närheten. Inte så smart. Men visst gumman, jag älskar dig väldigt mycket<3

Hur som helst, har precis hittat en tävling som jag så hårt ska vara med i! Hela grejen går ut på att få gå på ELLE-galan, I EN KLÄNNING MAN SJÄLV DESIGNAT! Dessutom en natt på hotell och man får ta med sig en person. Hur underbart skulle det inte vara att mingla omkring i en lovely dress och prata med massor av svenska designers. Det skulle kännas som att vara på en modevisning, alla skulle vara så himla snygga!
Så anyways, man ska skicka in hela kittet, med teckning och tygprover och annat som kan vara bra. Så nu behöver jag bara ha en klänning... Har inte ritat på aslänge, men nu när jag läste om den här tävlingen satte jag mig och ritatde lite, och gud vad det är härligt! Tillsammans med bloggen så får jag mitt huvud helt rensat på alla klädtankar jag har snurrande i skallen hela dagarna. Perfa! 
Bidraget ska vara inskickat senast 8 december så jag har masoor med tid på mig, men ska man ha någon chans är det bäst att jag sätter lite fart för att få till den perfekta klänningen. För att få lite insperation satte jag mig och kollade i gamla skissblock som jag gjort slut på, fulla med massor av kläder som jag ritat! Första skissblocket började jag på 2005 någon gång och sedan har jag 4 mer eller mindre fulla skissblock.

Det var skitroligt och kolla igenom alla, särsilt och se hur mycket sämre jag ritade när jag började än nu haha dom första teckningarna i det första blocket är förjävliga! Hittade iallafall lite kläningar jag ritat som jag tänkte jag kunde insperaras lite av. Fast tror man måste kolla upp vad som verkligen är moderiktigt just nu om man ska ha en chans, jag tror dom går väldigt mycket på det när dom väljer ut finalisterna. Tror väl inte direkt att jag ska komma med, men hoppas kan man ju alltid göra!

Johanna, du förtjänar den egentligen inte alls men här får du DAGENS! Bara för att du vågade ha rosa strumpbyxor på dig idag! Det gillar vi skarpt!

Pussar


min älskade johanna

idag skulle jag vilja berätta om en underbart vacker och uthålligt sexig skapelse som heter johanna , vi har kännt varanndra ett bra tag och vi är mycket kära i varanndra! du är det bästa som har hänt mig och jag kan inte leva utan din kärlek. du förgyller min dag och när jag ser dig springa där ute på ängen med vinden fladdrande i håret så bli jag axel svag . dU springer som en athlet , du ser ut som en skönhet och du beter dig som en drottning , du är värd det bästa och det är jag <3333 DU E SÅÅ FIN <33333 PUSSS DIN  ÄLSKADE THERESE !

 

Smällkaramell

Härliga tider nu när de börjar bli vinter! Eller inte... Hur kul är det att tvinga sig upp i mörkret på morgonen för att klä på sig, för att sedan titta ut geonom fönstret och se att det regnar och för att ännu mer sedan märka att eftersom det var så dåligt ljus vid sminkspegeln har man lagt liiiite för mycket smink bara, så man blir tvungen att göra om allt igen? Inte så roligt, och precis vad som hände mig.
Men när jag ändå var igång och sminkade om mig kände jag att den här dagen behövde piggas upp och satte på mig mina röda strumpybor istället för dom svarta. Awsome! Funderade på att ta på mig ännu mera färg men hittade bara ett rosa linne, och alla vet ju vid det här laget att rött och rosa inte funkar... Så på med mina bruna ankelboots och sedan drog jag ut i dugget till skolan. I mina röda strumpisar!
Hade det varit i våras hade ingen förvånats över att se mej ha röda, rosa, lila, gula ben, fast över sommarn har jag liksom glömt bort dom. Men nu åker dom på igen. Varför inte våga vara färgglad liksom? Dessutom skrev dom i ELLEs underbara oktobernummer (jag vet, jag tjatar om det hela tiden) att färgglada ben syns på catwalken överallt och att det är ett superviktigt plagg i höst. Om man nu kan kalla det ett plagg, men dom kallade det iallafall en riktig trenmarkör haha som att man bryr sig, tycker man det är snyggt så tycker man, om inte, vad spelar det för roll att alla modedesigners gillar det just nu?
Men, det är faktist sant. Kolla en modevisning och jag lovar att du ser iallafall ett par kalasbrallor i någon rolig färg. Här är rosa ben från Sonia Rykel och oranga hos Luella Bartley tillexempel.

Allmänt är det ganska färgglatt mode just nu, tillexempel gjorde John Galliano en hel show inspererad av Arabstilen med färgsprakande harmebyxor och paljettoppar till. Indianinpererade kläder och mönster hänger kvar sen i våras precis som hippiemodet, men sen har vi då det svarta som alltid kommer finnas där och som vi alla älskar. Man, eller iallafall jag, tycker att ett svart plagg är det mest naturliga som finns. Det har vi Rei Kawakubo att tacka för. Hon är designer för Comme des garcons (som förresten gjort en kollektion med H&M som släpps på torsdag) och man brukar säga att det var hon som uppfann det svarta i och med hennes kollektion Destroy 1982 då modellerna stampade in i svarta kängor och svarta trasiga kläder på catwalken. Så, Rei is kind of my god; svart är min älskling.
Annars är det ögonlock som målas blåa eller guldiga och läpparna är lysande röda. Skithett om jag får säga det själv, men bara om man har rätt läppar. För er som har lagom små läggar, go for it, jag tror jag har för stora läppar för det tyvärr... Men det är ju bara nu, om en vecka eller så har jag ändrat mig. Men tills dess nöjer jag mig med att måla naglarna röda.

DAGENS? Hm...Tyvärr Johanna, men hittade dom här skorna i nya ELLE. Jag är svag för högklackat  just nu, ännu värre för ankelboots så dom här gör mig helt skakis. Tyvärr är det GUCCI, så vågar knappt tänka mig vad dom kostar.


Puss på er


Goa Göteborg

Hellohello
Tänkte börja med att säga att jag faktist tog med mig dator till Göteborg så att ja skulle kunna blogga när jag inte hade nåt bättre för mig. Tyvärr är jag den mest otekninska människa som lever på jorden och lyckades inte förstå hur jag skulle koppla upp på nätet innan batteriet tog slut och jag hade såklart glömt elsladden hemma.
Men nog om att jag är en stor idiot och över till världens (eller okej, Sveriges) bästa stad: GÖTEBORG!

 Skulle jag beskriva Göteborg för någon skulle jag säga att det var som ett mysigt Stockholm eller en stor vertion av Uppsala: det är en storstad, men det är fullt av parker och träd och på något sätt känns staden ganska lugn och mysig. Eller jag tar tillbaka det där med lugn, det är kaos överallt, fullt av människor. Fast det gjorde inte mig något, visst varannan människa är ful och ser ut som att dom inte köpt ett klädesplagg sedan hemska 90-talet, men den andra hälften är sjukt snygg att kolla på. En sak jag inte riktigt fattade var att alla gick runt i pälskappor... Har den här ta-hand-om-naturen-och-köp-naturvänliga-kläder hysterin gjort att vi glömt bort att pälsarna faktist har levt en gång? Vill inte låta som en vegan eller något men päls, inte så snyggt... Trodde jag iallafall, men efter den här helgen har jag nog ändrat mig lite. Fast tycker fortfarande att en pälskappa är lite för mycket, men såg en tjej som hade en pälsbasker. Hon var en av dom som jag la märke till; ankelboots, trenchcoat, volangklänning, fransig indianväska och runt halsen ett aslångt halsband med ett stort peasmärke på. Och så pälsbasker på det. Låter asfult men shit va cool hon va. Hennes kompis däremot såg ut som en fet björn (hon hade pälskappa). Inte lika snygg.

Iallafall, shopping för hela slanten. Vad är bättre än att mamma säger åt en att lämna plånboken hemma när man åker på en planerad shoppingresa till underbara Göteborg? Inget! Eller okej, att jag fick shoppa åt min brorsa också gjorde ju inte saken sämre.

Brorsan, efter en dag av shopping med mig; helt slut och överöst av kassar. Så, vad tycker jag om killavdelningarna? Faktist så vet jag inte så mycket mer nu än innan, för jag lackade på att brorsan aldrig ville testa dom kläderna jag gav honom, så jag gick därifrån. Men lita hann jag nog se. Allmän fakta är ju att det inte finns så mycket för killarna om man inte är miljonär. H&M, JC, Weekday... Ah, thats about it. Om man inte i miljonär som sagt, då kan man ju dra en NK... Synd om er killar, det tycker jag verkligen. Det finns inte mycket att välja på i varken affärväg eller klädväg. Byxor, tröja. Det är det ni kan ha på er. Ska jag säga något, köp en lagom tajt svart skjorta med ränder i någon rolig färg. Assexigt med jeans, finbyxor eller bara uppknäppt till shorts sommartid. Cardigan är ju aldrig fel heller.

Back to me, jag köpte iallafall en volangklänning. Tror att jag blev inpererad av den där tjejen... Blev ett smalt svart midjebälte med nitar och en latex kjol också, awsome. Och just det, rosa raggsockor! Inte så high fashion men ooh så skönt!

Dags och sova, DAGENS går till Gossip Girl som jag följt på senaste. Fett snygga kläder, älskar det.
Puss

Modeikon?

Funderat lite på vad en modeikon är, och har kommit fram till två olika förslag och kan inte riktigt bestämma mig för vilket som är rätt:
a) En person man har värsta kollen på, vet vad den äter, gör o hur den klär sig och så försöker man vara exakt som människan.
b) En person man helt enkelt tycker klär sig snyggt och som man inspereras av.
Det va dom två. Så vilket är rätt? ingen aning, men är det a, har jag ingen men är det b har jag ganska många. Men om det nu skulle vara förslag a, bestämde jag mig för att testa det (iallafall kläddelen), och så började letandet efter en person jag kunde klä mig som. Hittade den här bilden på Karin Winther i ELLEs artikel om IT-girls
varför inte liksom!? Och förutom den coola stilen: tjejejn skriver i ELLE (mitt mål i livet), har blivit utsedd till Sveriges bäst festklädda, hon är DJ och var min idol för typ 1 o ett halvt år sen (hon fick mig o vilja ha latexlegginsar, som ja självklart inte hade råd med)!! Säger bara She is my perfect MODEIKON!! Hur som haver...vet inte hur likt det blev men försökte iallfall!
 Det här är jag, Ann Therese Östman (som förresten är vad jag heter), fortsätter ni och läser min blogg kanske ni får se mitt ansikte någon gång. Om ni har tur...
Jaja, jag bytte den blåa kjolen mot en vinröd och satte på mig min midjekorta kavaj, som förresten är ett annat dunderköp från förra veckans deppshopping! Har letat efter en sån sedan i sommras! Sen var det på med mina rosa plast-nät-skor från skopunkten och ut i kylan o halkan. Ett tips, ha inte plastskor när det är halt ute...

Nöjd med kläderna kom jag till skolan där de första jag får höra är " Sa inte du att man inte kunde matcha rött o rosa?" från Kristian. Fan, det hade jag ju, så jag drog till med en "Men den e ju vinröd!" och kände mig lite bättre, men bara lite. Så Kristian (om du läser) lyssna inte på mig så mycket, för jag vet nästan aldrig vad ja snackar om. Fast måste ju säga att jag har rätt ändå, vinrött och rosa funkar, det gör INTE rosa och orangeröd! Hm, vi får väl se hur lång tid det tar innan jag kommer till skolan och har matchat dom färgerna, för det lär hända, det lovar jag...
Andra klagomålet för dagen var att jag måste skriva om killkläder, annars blir de ju inget skoj för killar att läsa... Nåja, tänker ta till mig kritiken, men skriver inget om det idag tyvärr. Men jag åker till Göteborg imårrn där jag ska leka personal shopper åt min lilla bror, så efter det har jag nog massor att säga om killavdelningarna på stan!

DAGENS goes to nya nummret av ELLE som damp ner i våran brevlåda idag. Nu kan jag sitta och mysa med min tidning på flyget imårrn, awsome!

puss o gonatt

License to kill

Jag har nu för första gången sett en James Bond film. Den var okej faktist, gasnka oväntat. Det var pappa som tvingade mig att se Casino Royal så att vi ska kunna gå o se Quantum of Solace på bio i helgen, det är tydligen en uppföljare...  Men det mest oväntade av allt var att alla bondbrudar hade superheta underbara klänningar och dresser på sig! såg framför mig att dom skulle gå runt o va porny i bikini hela filmen, men man kan ju ha fel...

Eva Green, sjukt snygg och hennes klänningar var underbara. Har försökt hitta vilket märke det är på dom, speciellt den lila som jag skulle kunna döda för, men hittade det ingen stans. Den svarta klänningen älskar jag bara för att uringningen är helt sjuk, fast skulle nog inte bära upp den lika bra själv... men hur som helst, STOOOORT plus till urringningen som inte ser slampig ut, den horiga klyftan kan man skippa, men vafan visa lite hud, det är fett snyggt om man gör det på rätt sätt.

Dags för dagens DAGENS: som jag tänker ge till mina egna skor! På riktigt, jag är kär. Köpte dom på H&M förra veckan när jag var o deppshoppade med Sofia. 398 spänn ren kärlek, så himla värt! Så tack för den, jag har fått min första DAGENS, looking forward to a few more! haha

( fast i brunt. UNDERBART!)

puss

Gavin-kväll

Hej på er, dags att skriva igen. Skitkul med bloggen och allt jag gör framöver kommer typ ha med den att göra. Har lagt ett litet block i min väska som jag kan skriva ner små anteckningar under dagen i, typ vem som har snygga kläder och vem som har fula...haha.

Gårdagnes kväll var ju ganska underbar; jag var i Sthlm me familjen och kollade Gavin Degraw på Anexet!! Att han sjöng som en gud visste jag ju redan men shit vad den killen är charmig! Bästa var när en tjej längst fram kastade upp sin bh på scen och han kollade rakt på henne och sa Thank you, you are beautiful med sin underbart vackra röst. Jag skulle typ dö...
För er som inte vet vem han är, you tube och lyssna på Follow through, det första "ohh" var helt magiskt, alla bara tjöt!

DAGENS tycker jag förbanskillen ska ha, som fick mig att falla helt. Det var första gången han stog på scen så han var jättenervös, stog där i en grön uppknäppt skjorta, vitt linne och jeans. Det bästa var hans hår; halvlångt, fluffigt och han hade knutit ett smalt band runt huvet rakt över pannan. Ska ner på stan nu och hitta ett nånt band, får se om jag blir lika söt som förbandskillen (hatar att jag inte vet vad han heter), skulle inte tro det...

puss / Tessan

Äntligen bloggare!

Det här är något helt nytt för mig. Det närmsta jag någonsin kommit att blogga är att skriva dagbok, men det har ju ingen annan läst...
Så hur kommer man på tanken att skaffa en blogg när man fram tills nu inte ens fattat poängen med att verken skriva eller läsa en blogg? Jag måste nog säga att det är mycket min fina Lina Öbergs förtjänst eftersom hennes blogg linasvea.blogg.se (lite smygreklam) har fått mig att förstå. Jag tänkte, om hon kan så kan väl jag? Sen kom jag på att mitt liv nog är sjukt ointressant och jag bestämde mig för att de var en dum idé, packade undan alla drömmar i en låda som jag tänkte öppna någon gång när mitt liv blivit viktigt och intressant. Men någonstans i mitt bakhuvud låg min lilla längtan ändå...
Och sen kom då igårkväll, när jag försökte diskutera med alla i min närhet om vad jag skulle ha på mig idag. Men tro det eller ej; ingen orkade lyssna på mig och sket typ fullständigt i vad jag skulle ha på mig! Sur och utan att veta vad jag skulle ha på mig la jag mig i sängen, kollade igenom ELLEs november nummer (som förresten har ett skitmysigt reportage om Mini Andén) och bläddrade igenom hela min garderob i huvudet. och sen bara kom jag på de, att de va ju de här jag skulle blogga om; kläder! Kläder som just nu (på delad förstaplats med fika och skola) är mitt liv! Och nu kommer jag ha massor av möjligheter att diskutera mina klädval, och ni som inte orkar bry er om det kan ju bara skrolla förbi! Awsome!

Namnet ja, det säger ju sig självt. Kunde inte ta theresekläder eftersom ä inte kan vara med i namnet och thereseklader inte är så himla snyggt. Fick bli theresegarderob helt enkelt. Självklart kommer jag inte tvinga mig själv att bara babbla om kläder hela tiden, är det något annat viktigt jag känner att jag måste få ur mig blir ni nog tvugna att läsa om det också.

DAGENS, tänkte att jag skulle ge er en sån, och idag måste den nog gå till Sex and the city - filmen som dels är så sjukt bra men som idag gav mig idén att använda mitt nitbälte som midjebälte. Ni vet, som Carrie har, fast hennes kostade nog en liten slant mer än vad mitt gjorde... Hur som helst tycker jag själv att det var snyggt och förtjänar DAGENS.


Dags och sova (eller säger man dags att sova?)
Imorgon blir det nog jeans, alla bara klagade på att jag såg ut att frysa i mina nylonisar som jag hade idag...

Puss på er


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0