Tar vara på lyckan

Om ni inte redan listat ut vad det är jag haft för mig den här veckan så är det detta: MODEVISNINGEN!

Och som det står på förstasidan i UNT idag; har nog lagt 50 timmar på projektet den här veckan.

Underbart har det varit. Viss har man kanske fällt en tår när allt kännts skit och inget fungerat, men tillslut gick allt ihop sig, allt föll på plats och alla tre showerna gick galant.
Modellerna var supersnygga i sina kläder och styling, musiken satt perfekt och jag och lisa gick ut på scenen med stora leenden. Nu vill jag bara snjuta av det här ett tag till, fira med kvalborg och valborg. Sen får jag ta tag i allt annat.

Bästa dagen någonsin!
Vi hade massor av fotografer, när jag får bilderna ska jag försöka få upp några här!
Vi kommer också sälja alla kläder på vår blogg, så är ni sugna får ni hålla ögonen öppna! Budgivningen kommer starta snart!
Puss

Barcelona

Okej nu försvann jag iväg ett tag till Barcelona förstår ni. Det var de mysigaste jag har vart me om. Jag berättar mer sen, nu måste jag till skolan. Modevisning på torsdag, mkt o fixa!
Puss

Och så blev dom äntligen mina

Med 20% rabatt så slog jag till. Har ju kollat på dom hur länge som helst.
Och häromdagen köpte jag mig en spetsbody för en ynka hundring.
Puss

Första dagen

Okej mycket liv när man har två prov på fredagen. Nehj, så jag har bara pluggat konstant hela veckan. Men nu är jag fri som en fågel och det är påsklov. Började lovet med öl på Lingon i solen tillsammans med sköna människor.
Efter det blev det en tripp i butikerna med Anckarman, och nu har jag återgått till tedrickande.
Snart kommer Frugan hit. 
Puss

Lite glädje

Ny ELLE i brevlådan sprider iallafall lite glädje.
Puss

På bristningsgränsen

Bryter ihop över sjukdomar, bryter ihop över fysiken, bryter ihop över modevisningen och bryter ihop över stress. Slutar med att jag bryter ihop över kallt tevatten, tomma halstablettspåsar, reklampauser och sega datorer.
Orkar inte mer nu. Jag ger upp.
Gav upp pastellerna ganska snabbt som ni ser.
Puss

Hej Uppsala.

Första dagen på länge som jag vandrar på Uppsalas gator. Det gjorde jag i lila byxor och trench (fast först hade jag pälsen, men då dog jag). Log ganska stort för mig själv i mina blommiga Ray Ban när jag trippade till skolan och allt luktade vår.
Vårens pastelliga färger, jag kommer ösa pasteller över mig själv från och med nu. Men kommer nog få lite antiryck ibland och klä mig i helsvart.
Sen har jag och Lisa åkt runt hela Uppsala för att sätta upp affischer för modevisningen, och dom blev väl uppsatta lite hipp som happ så ser ni modevisnings-affischer på konstiga ställen; döm inte, vi var stressade!
Puss

Vit spets

Blev ingen trip till stan, men blev sugen på nåt nytt så satte mig framför symaskinen. Efter att jag sytt en av Erikas klänningar till modevisningen blev det lite tyg över och jag fick en ide om en bustier liknande top jag ville sy.
Så för att slippa fysikböckerna satte jag mig framför Robin Hood och började klippa till mina tygbitar ur en gammal spetsgardin och ett lakan. Såhär blev resultatet:
Det rosa bandet sitter inte fast och kan om man känner för det bytas ut moooot... nitbälte som kontrast till den söta spetsen?
Tror den kommer vara fin i sommar till hög kjol, espandrillos och trench.
På eftermiddagen kom Lisa hit med Susan för att testa hennes kläder till modevisningen. Allt satt fint, den ena klänningen var dock lite kort men det fixade jag till sen!
Puss

Stadstripp??

Har så jävla mycket tröttnat på att vara hemma och inomhus nu. Vill ut i solen med solbrillor och converse och kolla H&M rean. Den har ju iof hållt på ett tag nu, men något kanske man hittar. Men antagligen är det bästa om jag bara stannar inne. Gosh vad tråkigt.
Puss

Mamma Mia!

Vårväder får verkligen fram det bästa ur folks garderober!
Brechó Da Neide Short, Makenji Shirt, Brechó Da Neide Blazer, Http://Loja.Gabrielafaraco.Com.Br/Ecommerce Site/Index.Php?Zt=1&Cdg=5783 Bracelet
Chanel Black And Beize Shoes, Zara Blue Electric Bag
Blouse From Pixie Market, American Apparel Maxi Skirt
Puss

Sy mina egna pasteller

Sjukt sugen på att sy till mig själv. Ägnar hela dagarna åt att sy till modevisingen, men nu vill jag sy till mig själv! I maj, när modevsingen är avklarad och allt förhoppningsvis har gått finnemang, ska jag ägna så mycket tid jag kan åt att sy till mig själv.
Jag vill ha tunna pastellfärgade kjolar och klänningar. Ärmlösa toppar som kombineras med stora guldsmycken och höga klackar. Vill ha en vit kavaj. Lite för komplicerat för mig dock, så det får jag nog ta och köpa mig en.
Puss

Lungorna är kaputt

Lunginflammation tydligen. Och faktiskt ger det mig lite livsglädje tillbaka. Nu har jag fått antibiotika och kommer nog bli frisk snart. ÄNTLIGEN!
Drömmer mig så länge bort med Guccis fina färger.
Tumblr_lj8141w86j1qifwpoo1_500_large
Puss

Fingerborg

Har i princip noll livsenergi, lever i mina mjukisbyxor och dricker inget annar än varmt vatten (nej, inte te, bara vatten). Dessutom är mina fingertoppar helt sönder efter fem dagars jobb med klänningarna till projektarbetet. Kanske ska börja använda fingerborg.
Återkommer när jag vill leva igen.
Puss


Längtar till varma sommarkvällar. Och Barca om två veckor.

Image_hook_large
Tumblr_lj6tvxrneb1qifbjwo1_500_large
Tumblr_lj6eqirlgk1qdusdao1_500_large
Tumblr_liuzheeddh1qacabno1_500_large
Il_570xn.167608445_large
Tumblr_lj5h66xfrp1qa2yuso1_500_large
Tumblr_lj3x10zeh61qgkwq5o1_500_large
Puss

Mysmåndag

Kolla på project runway och sy till projektet. Kunde inte haft det mysigare om det inte vart för host fan som aldrig vill ge sig.
Puss

Blommig inspiration

Det är fan vår ute. Tvingades ut på årets första cykeltur (tyvärr, för jag älskar i vanliga fall första gången jag kan cykla) för att köpa hostmedicin på apoteket och märkte att vägarna var torra och blommor börjat ploppa upp ur marken.
Cyklade förbi en reklampelare för Gina Tricot där blommiga maxiklänningar fladdrade över hela bilden och kom på att jag knappt shoppat alls det här året. Men det har inte gjort så mkt. Egentligen är ju själva grejen med shoppingen att ha något nytt, men nu får jag styla det jag har på olika sätt istället. Dessutom får jag genom projektarbetet hela tiden skapa nytt, vilket ger ungefär samma effekt för mig.
Hur som helst; dom blommiga klänningarna? Ganska tydligt var inspirationen kmr från om ni frågar mig.
Gina Tricot
D&G sS11

Känner liksom likheten.
Puss

Sätt guldkant på livet

Sitter och nålar guldkanter på en blå volangkjol, det här kan nog bli riktigt fint!
Förresten tappade jag bort mobilen på resan så har inga nummer längre...
Puss

Äntligen hemma

Hemma nu och när man inte längre behöver må bra känner ja fan hur dåligt jag mår. Herregud det har varit en sjukt bra vecka, after ski har varitunderbar och dans på borden har varit obligatoriskt. Skidåkningen har också varit finfin men nu är alla sjuka och jag är sjukare än jag va innan.
Sitter här och sörplar te och knaprar piller, får se när man blir frisk då. Barca om två veckor så bara att ladda om!
Massor av mera bilder finns på fejjan.
Nu ska ja jobba med projektet, innan jag drar till Barca så ska det mesta vara klart, eftersom visingen är torsdagen efter jag kommer hem!
Puss

RSS 2.0