Hej, måste man alltid vara som alla andra?

Ni vet som små barn är, stirrar utan att veta att man egentligen inte borde stirra så. Det har väl mycket med den jäkla jantelagen att göra att man växer ifrån det senare, ni vet man ska vara lagom, inte sticka ut eller vara annorlunda eller något sånt... Uppsala är typ jantelagaens centrum; ingen sticker ut när det gäller klädstil och när det är någon som gör det glor alla sönder en.

Och varför babblar jag om det här? Jo, hade ju mina strumbyxor idag!

Jag tyckte det var skitkul, lite annorlunda sådär. Men så mycket blickar som jag har fått idag har jag aldrig fåt förut! Och jag vet inte vad felet är, det är ju kul när någon tycker det är fint (det var faktiskt en tjej som jag inte hade en aning om vem det var som sa det till mig) men många gånger fick jag för mig att dom bara tyckte jag var cp. Inte för att jag egentligen bryr mig, men kan folk vara lite roligare? Det är det bästa med storstäder, typ Stockholm, det finns så många som har skön stil och man framstår inte som ett ufo bara för att man vill ha olika färg på benen en dag! DAGENS till mig själv för att jag vågar ha på mig det jag själv vill, och DAGENS till alla andra som också har kläder som sticker ut lite!

Såja, nu har jag avregerat mig lite. Träffade kära kusin Irene idag, så himla länge sedan sist så det var supermysigt! Hon är så himla söt och cool, älskar din frisyr kusin!
Iallafall drog vi en sväng på Holmlunds efter fikat, och jag hittade ett supergulligt
jeans-volang-halterneck linne, men det kostade 349 kr så jag ska komma på ett sätt att sy det själv istället. Det blir en kluring.

Puss

Förresten måste jag nästan ändra GÅRDAGENS till att Mark köpte fett fina Nudie-jeans! Fast killen är smart och det första han gjorde var att gå hem och tvätta dom så att dom krymte typ två size... Så dagen har ägnas åt att mobba han för att han gjorde det, men dom var faktiskt himla snygga när dom var skittajta med! Nudie-jeans på killar måste vara det bästa som finns, alla får sjukt snygg rumpa i det!

Kommentarer
Postat av: lina

du är söt

2008-12-17 @ 20:27:33
URL: http://linasvea.blogg.se/
Postat av: Anonym

Det var fint med dina strympbyxor idag! :D

2008-12-17 @ 21:28:59
URL: http://hoelmein.blogg.se/
Postat av: Shubakkan

Men det var ju det som var porrigt med jeansen! Slimmat ska det va, annars fåre va. Sen gillar jag dina ben i alla lägen, höhöh.

2008-12-17 @ 22:55:11
URL: http://shubakkilukka.blogg.se/
Postat av: Shubakkan

Men det var ju det som var porrigt med jeansen! Slimmat ska det va, annars fåre va. Sen gillar jag dina ben i alla lägen, höhöh.

2008-12-17 @ 22:55:50
URL: http://shubakkilukka.blogg.se/
Postat av: Rasmus

Det var ju ganske coolt dedär :D

Manfår bara stor rumpa som fan, därför fixar man svarta så får man lite mindre rumpa :)(så någon dagens borde gå till mig)



fika snart

2008-12-18 @ 20:03:22
URL: http://rasmusjingaker.blogg.se/
Postat av: Caroline

Håller med, mer Nudie till folket :D

2008-12-18 @ 22:13:21
URL: http://carolinebahrman.wordpress.com
Postat av: Caroline

Och jantelagen kan ta sig någonstans, har aldrig tyckt om den. Typiskt Sverige faktiskt, man ska bo i USA, där existerar den knappt :)

2008-12-18 @ 22:18:01
URL: http://carolinebahrman.wordpress.com
Postat av: Schiller

haha roligt att jag typ lärde mig vad nudie jeans var för typ 2 dagarsen xD känner mig fett efter xD

2008-12-18 @ 23:08:35
URL: http://kkb.blogg.se/
Postat av: Caroline

Är du seriös? xD Min pappa har gått omkring i Nudie typ det senaste 1½ året, förstår du att MIN PAPPA ligger före dig? x)

2008-12-18 @ 23:43:59
URL: http://carolinebahrman.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0